Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
A banánokat hosszában kettévágod, és kevés vajon serpenyőben addig sütöd lassú tűzön, mindkét oldalát, amíg egy picit megpirul. Kész!:-)
Jó étvágyat, én most laktam jól vele.:-)
szoktatok tornázni? most szeretnék letölteni valami jót, de nem tudom melyiket is??? Találtam egy szupi oldalt
én is kérem azt a sültbanán receptet! Én nagyon éhes vagyok :-((
Csak vicceltem ám, nincsen nekem bejárónőm:-)
Tényleg, megyek, csinálok én is egy kis sült banánt, jó lesz ebédre.:-)
Rúgd ki a francba ha ilyen lusta!:-))
Mióta mondtad a sült banánt én is jobban fogom birni.Én ma mákos gubát fogok enni.
Néha idepillantok, de közben csinálom a dolgomat is, muszály...az a fránya, lusta bejárónő ma sem jött.:-D
Igen...képzeld, nem vagyok éhes.:-)
Minden egyes gyüminapot egyre jobban és jobban bírom, azt veszem észre.
Ma még csak 1 banánt ettem, inkább 100%-os leveket iszom, azzal jobban elvagyok...meg kevés gyümi.
Most elis mész?brühühü:-(((
Gyümi napod van?Hogy birod?
Én meg porszívóztam, most elment a kisfiam aludni, úgyhogy megyek, takarítok.
De jóó neked, biztosan csini lettél akkor is.:-)
De én minden héten járok fodrászhoz.:-))Semmi extra csak beszáritották.
Te voltál fodrásznál? Na tessék gyorsan képet feltenni!:-)
Látom, sehol senki.....na, akkor én megyek is, csinálom a házimunkámat.:-) Majd benézek néha.
Nem tudom, nem én írtam...erre lennék én is kíváncsi.:-)
olvastam a gyümilevest. De a pudingot vizzel főzitek meg?
Én is ugyanígy vagyok ezzel, sosem fogyóztam, mert nem bírtam nem enni, vagyis nem enni azt, amit megkívántam.:-)) De most más a helyzet, mert nem egyedül csinálom, hanem Veletek!:-)
Igen, ha nem lennétek akkor már én is rég feladtam volna. Eddig egy fogyit sem tudtam végigcsinálni. De most erős leszek (vagy nem??).
Apának ígértem a karácsonyfa alá egy vékony (amiből csak vékonyabb lesz, remélem) csajszit.
:-)))
Legyünk akkor együtt erősek, ne keseredj el, én azért nézek be mindig hozzátok, hogy erőt merítsek!:-)
Szió! Én is csatlakozom, mert sajna gyüminap ÁÁÁÁÁÁ
Akkor kitartás mindkettőnknek!
Sziasztok! Szép napot, jó fogyizást mindenkinek!
Jelentem tisztelettel a víz nap után -1kg. Megnyugodtam, mert már nagyon el voltam keseredve a stagnálás miatt. Ma husi nap! Yuppiiiii!
Valaki kérdezte lentebb, mi 8-9 körül szoktunk vacsorázni :-(((
Nekiállok átolvasni mit írtatok szombat fél 1óta!
nekem is gyüminapom van és nagyon éhes vagyok :-))
További ajánlott fórumok: