Szerintem en a husinapomon mindig sult husit fogok enni zoldseggel.A kedvenc kajam.Ehetnek kenyeret is hozza,de ehhez a kajahoz nem szeretem.Ez igy megjobb!!
ecuska, tegnap este leirtam egy csomot, olyan 6.oldal korul lehet. Nezd meg. De nagyon egyszeru alapjaban veve:
valamilyen gyumile ami van otthon, ha nincs, akkor viz is jo. Tehetsz bele jeget is 2-3 kocka, mert ha hideg tobb energia kell az emeszteshez es teljesen eltelit. Barmilyen gyumi egy banan meg mondjuk egy fel alma, es mar mehet is a turmixolas :)
sziasztok én még ma kezdtem a kurát fehérje napom van. pörit ettem egy szelet kenyérrel meg savanyuságot. vacsira salátát vágtam fel reszelt répát retket és a pöriböl akarok hozzá tenni. ez igy jó??
Ki kell birni!Nem bunozni:)Imadom a kelkaposztat.A gyuminapomon nagyon vartam,mar a masnapot!Kopogott a szemem az ehsegtol.A tobbi napok elviselhetoek!
hello csajok... most ertem haza, hulla vagyok ... kemenyito nap van es olyan merges vagyok, mert az ebedemet megrendeltem, erre hoztak nekem egy csomo zoldseget, nyakonontve sajtos szosszal. Kikapartam ami nem volt sajtos es ment a kukaba a tobbi.ugyhogy delutan kenytelen voltam venni egy kis sultgesztenyet, mert majdnem ehen haltam. ti hogy alltok?