Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Rizike!
Te mit ettél ma?
Milyen napotok van? Lányod? Hogy bírjátok?
Hotyka!
Nagyon eltűntél :-(.
Mit ettél?
Kávé?
Jön valaki?
Sziasztok!
MA víznapom van, megittam másfél liter teát, és 2 pohár vizet, de most nagyon úgy érzem, hogy remegek, de éhes nem vagyok. Most mi legyen? Mire jó ez a víznap?
Ok, megvárlak, szólj ha a kávézás ok.
Szerintem egyél nyugodtan paradicsomlevest.
Én megettem spenotot krunplival, de érdekes módon nem igazán laktam jól. Iszok sokat, hogy telítesen.
Sziasztok!
Igen, kávézunk, de nekem még nincs kész az ebédem...nem voltunk itthon kisfiammal, most jöttünk haza, letettem aludni, és gyorsan összedobom a kajámat.
Szerintetek az már sok, ha a krumplis lecsó mellé még ennék egy kis paradicsomlevest?? Persze tészta nélkül..olyan jóól esne..:-)
Igen, nyugodt szívvel megeheted :-).
Egészségedre!
Szép napot mindenkinek! Köszönöm a válaszokat, akkor fehérje napon fogok pudingot enni.
Ecus!
Kapható a boltban olyan konzerv hogy mexikó bab, főtt bab van benne kis borsóval meg kukoricával és fűszeres paradocsimszósszal.Nagyon finom keményítő napra!!! Bár ezek nem a legkisebb kalóriaszámú zöldségek, de végülis mi most nem is kalóriát suámolunk, hanem szétválasztunk. Én ilyet szoktam venni, ha nincs időm főzni. Aztnem tom ki gyártja, talán Bondulelle? Vagy magyar cég? Erre nem emlékszem. Én a Coop-ban szoktam venni.
Már olyan éhes vagyok.
Csak a fincsi spenótra tudok gondolni krumplival.
HOTYKA!
Ma is kávézunk együtt ebéd után?
:-)))
Meg is érdemlem meg néha egy kis szájbavágás is lehet nem ártana, mikor elcsábulok.....