Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Mi szombaton megyünk vendégségbe, Kértem levest, mert keményítő napom lesz, meg sokféle köretet. A tortából meg hozok haza és vasárnap ch-n megeszem.
Nekem ma ch.nap. Ebédre káposztás tésztát gondoltam, de Hotyka felizgatta a lecsóval a fantáziámat. Lehet hogy tarhonyás lecsó lesz belőle. Vacsira meg a szomszédasszony pizzája.( alkohol nélkül!!!)
Bár már csúcsélmény lenne egy sima vajas zsömle is...Ezt se gondoltam volna pár héttel ezelőtt amikor reggelire simán megettem két zsömlét
sziasztok! Visszaolvasok, de vagyok!
...Bár a fehérjenap jobb lenne! No de két víznap...na neee!
Mert nem akarok kenyeret enni, ha nem muszály...meg már nem is esik olyan jól a kenyér, mint a diéta előtt..:-)A másik ok: imádom a krumplit!:-)
Az a helyzet, hogy szombaton vendégeink jönnek ebédre és nem akartam gyümölcsnapot, mert az a legrosszabb.Így legalább a pogácsából és a sütiből ehetek!
Lecsót miért nem eszed kenyérrel?
Csináltam a levest. Rosszul irtam bocsi.:))))
Én kockábol csinálta ma levest.:-)
Gratula hozzá és majd szoritunk neked!!!:-)))
hopszi Gyöngyi...olyan közel van egymáshoz az a két betű,,,és most még a körmöm és nagy :)
Szia Gyüngyi! Ne aggódj a víznap miatt, olyan lesz mint a gyümi. Én mindig vizezek a gyümi helyett. Nem vagyok nagy leveses, amúgy sem eszem, de szerintem ha csak a levét eszed meg nem dől össze a világ :) Na meg víz, gyümilé és tea! Este meg próbálj meg minél hamarabb ágyba kerülni.. nekem az a taktikám hogy korán megmosom a fogam és utána már biztos, hogy nem fogok enni semmit :)Ja és még annyit, hogy amíg itthon vagy azért nem igyál túl sokat, mert aztán menni is kell tőle a wcre :)
Jó reggelt! Megpróbálkozom ma a víznappal. Délig itthon vagyok, utána megyek tanítani. addig elleszek, csak az estétől félek kicsit.
A húsleves belefér a víznapba? Vagy csak víz és gyümölcslé?
Kész a paprikáskrumpli mennem kell dolgozni további kellemes napot mindenkinek:-):-):-)Délután benézek!!
Te hogyan készítenéd el? Segíts, légyszi..:-)
Szia!
Persze, tökélestes kaja keményítőre.
Szia!
Igen, egyforma napunk van..:-)
A káposztasalira gondolsz? Nagyon fini volt!:-)
Kinéztem a netről egy jó receptet, az alapján csináltam meg, tegnap be is linkeltem ide..de ma még nem tudom, mit főzzek...babfőzeléket is akartam, de nem tudom, hogy kell tejföl nélkül, és hogy egyáltalán ízlene-e úgy nekem? Akkor gondolkoztam a krumplis lecsón is, na majd meglátom..
azt sajna még én sem ugyhogy nem tudom
Gratulálok és sok sikert hozzá,ne izgulj menni fog:-)
Igen, azt tudom!Csak még nem csináltam krumplis lecsót, ezért nem tudom, hogy kell.:-)
Jó reggelt mindenkinek,
Tegnap azabin voltam, de gondolom jó sokat írtatok. Mindjárt nekiállok elolvasni.,
Ma keményítőnap. Spenot krumplival a mai ebédem.
Ki mit eszik ma?
Hotyka?: Neked is keményítő van, nem?
Milyen volt tegnap a káposzta hotyka?
JÓ REGGGELT:):):)
a tegnapi napról lemaradtam..mert rengeteg dolgom volt..
és mostantól szerintem sajna kicsit kevesebbet leszek..
mert képzeljétek..:)
januárban meg fog halllgatni egy amszterdami hegedűtanár:):):)
EZ ANNNYIRAAA JÓÓ::)
de már most be vagyok tojva:)
hogy vagytok csajszik??:)
tarhonya és tojás nélkül!!
Akkor most fölraktam egy paprikáskrumplit 9-re megyek addig csak kész lessz!!
Jó reggelt mindenkinek! Nem tudom, mit egyek ma, passz...tényleg, lecsót lehet enni krumplival?:-)
Sajnos nem jut eszembe semmi.
További ajánlott fórumok: