Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Köszönöm.
Ma gyüminap van, és tudom, hogy pezsgőt sem szabd inni, és kaptam is már tőled fél feketepontot a spenót miatt, de én ma akkor is iszom 1 pohárral. De csak 1 pohárral.
Ügye azért nem kapok egész feketepontot tőled :-))?
Ne idegeskedj, ez a magyar egészségügy!
Igazad van, de sajnos ez ellen nem tudsz, nem tudunk mit tenni! Nagyon sajnálom, mi történt az apósodat, hogy műtét után igy elbánnak Vele. :-(((
Szeretnék mindenkitől elköszönni. Indulok haza, a fönökasszonyom elengedett este bálba megyek. Jövő héten szabin leszek, otthon nincs netünk :-((. December 1én jövök csak legközelebb.
Mindenkinek jó fogyizást! 1én jövök, gondolok rátok én is a jövő héten, ti is gondoljatok rám.
Puszi mindenkinek.
Hurrá megjött Rizike! :-))))))Ajajjj Lányok, bevallani a napi bűnöket, mert lesz kapsz! :-)
Tettem fel képet, ahogy kérted, s priviben is irtam még az este!
Ajjajj, megjött Rizike!:-D
Lesz nekünk nemulass!:-))
Szia drága! Én nagyon éhes vagyok...:-(
Megyek is csinálok gyorsan valamit...
Ugy látszik a "keményitős" Lányok ma kukoricás rizst ettek :-)))) !
Én is azt ettem, csipős almapaprikával!
Erről jut eszembe, csipőset lehet enni, mert én már minden fórumot átnéztem, s erre vonatkozóan semmit nem láttam. Ti sem emlitettétek még, hogy csipőset esztek-e!
Rizike hol vagy?
Verikanov!
Én is keményítek ma. :)
Kukoricás rizst ettem, és a levesből kiszedtem egy főtt krumplit, felszeleteltem és egy nagyon pici olajon pirosra sütöttem a karikákat. Ez volt hozzá a feltét! :)
Amúgy sültkrumplit lehet enni ilyenkor.
Jó étvágyat! :)
Sziasztok!
Jelentem, túléltem a víznapot!Nem volt könnyű, de rosszabbra számítottam! Tegnap fehérje napom volt, és utána a szokásos hasmenésem, de annyira, hogy egész nap nem voltam sehol.
Ma keményítő, de fogalmam sincs mit egyek, időm nincs kaját készíteni,esteleg sültkrumplit ehetnék. Azt lehet?
Én is ilyenre emlékszem.
Megettem a virslit egy kis tormával, fél szelet kenyérrel. Tele vagyok. Délután lesz 3 gyerekem.... De azért próbálok jönni ide is.