Gazdit keresünk (beszélgetés)
elérhetőség:
Tengelici gazdi keresö kutyák
Káldi István 06 20 3592517-es telefonszámon várják a gazdik jelentkezését vagy a segíteni tudó és akaró jelentkezőket.
Kágyi István számát betenni: 06-70-5773033 vagy 06-20-3592517
jutka@zoldzebra.hu, 06-30-4476492.
elérhetőség:
Káldi István 06 20 3592517-es telefonszámon várják a gazdik jelentkezését vagy a segíteni tudó és akaró jelentkezőket.
Kágyi István számát betenni: 06-70-5773033 vagy 06-20-3592517
jutka@zoldzebra.hu, 06-30-4476492.
"Tegnap ismét jártam Tengelicen, olttattunk és féreghajtottuk a kölyköket, nagyon sokan vannak (kb. 30-at olttattunk most, kb. 80-an vannak
legalább 30 nagyon gazdiesélyes van köztük."
Kisebbek:
A mamájuk:
További tengelici árvák:
Ő egy foxi keverék, akit rendszeresen terrorizál a kenneltársa, kimenni sem engedi a házból... Jó lenne mihamarabb elhozni...
"5 év körüli, most már ivartalanított, chippezett foxi szuka. Nagyon kedves, jó szóra ugrana, de a főnök kutya a házból ki sem engedi, max fél percre. Sürgősen megoldást keresek számára. "
Ő egy 4-5 év körüli dalmata szuka Tengelicen, kutyákkal domináns, emberekkel nagyon kedves, majd megőrül a láncon úgy szétveti az energia. Ivartalanításban tudunk segíteni.
És végül:
Így utazott Paksról a rotika a rotimentőkhöz:
Zöld Zebra Egyesület
Ha van vki akinek van ideje, energiája egyesével sok helyen hírdetni őket, annak elküldeném levélben a fotókat és a leírásokat!!! Itt pü-ben kérnék jelezni, előre is köszönöm.
Babu
Kistestű (még egy macskánál is alacsonyabb) spicc-es hatású 6 éves kan. Nem egy sportos fajta, kedveli a szoba melegét, inkább otthon ülő, apró társra vágyó gazdinak ajánljuk. Szobatiszta, kultúr kutya. Közlékeny, de nem fölöslegesen ugató. Némi súlyfeleslege van, de egy gondos gazdival helyre állítható a pocak térfogata.
Travnik Kata: 06- 20-361-8681, email : trakata@freemail.hu
képtára: [link]
topicja: [link]
Etyeki Állatvédő Egyesület
etyek@mailbox.hu
Szabadon terjeszthető, sőt kérünk mindenkit, hogy terjessze is, főleg így, a nagy ajándékozási láz előtt. Mert a nem várt, meglepetés-ajándékba vett kiskutyák egy jó része köt ki menhelyeken, vagy akár itt...
Tegyünk arról, hogy ne így legyen!
Illatos úti kutyák gazdát keresnek!!!
Elveszett!!!!!
Még mindig nincs meg Odin!!
Akinek van rá lehetősége, nagyon kérem terjessze ezt a plakátot, Odin bárhol lehet, ha csak 1 plakátot is kiragasztotok a környéketeken, már az is nagy segítség!!
Előre is köszönöm!
Zilai Viki: 30/370-8323
Zilai.v@citromail.hu
Gazdit keres egy tacskókeverék kislány kutyus.Ideiglenes befogadóknál lakott,és most gazdit keres.Cicákkal,emberekkel jól kijön kutyákkal kevésbé.2006 novemberében találták a VII.ker Rózsák terén.Most 6hónapos de még nem teljesen szobatiszta,nincs ivartalanítva,oltásai megvannak.Ha valakit érdekel,vagy tud valakit aki érdekel kérlek írjon hoxán,vagy a lilica@citromail.hu e-mail címre.Az adatlapomon meglehet nézni a kutyát.
Lilla
Egyébként az jutott eszembe, hogy minek kellett az ilyen embernek kutya?
Egyszerűen nem tudom felfogni ésszel!!!
:)
De ha Antea befogadja, megoldom. (Vannak ismerőseim kint...)
Hogyan vallalhatnak emberek igy allatot, hogy ha gond van, eldobjak?? Az ilyen emberek egymassal is ezt fogjak tenni.
Ha a kozelben lenne a kutyus, gondolkodas nelkul kellene. :((( Remelem talaltok neki gazdit!
Hát igen, persze ezt megértem. Csak ugye összevissz reggelig 1 hozzászólás jött, én meg azt gondoltam, senkit nem érdekel szegényke...
Tegnap egész nap rá gondoltam. Sajnos mi is azért nem tudjuk befogadni, mert jön a baba, nem lenne időnk szegénnyel annyit foglalkozni, mint kellene...
De nagyon szeretnék neki segíteni!
Priviben átküldtem. Ez nagyon jó ötlet...
Felteszem a képét az adatlapomra én is!
Igen, tudom, hogy nagy felelősség, de szerintem nincs jogunk elvenni az életét...
És a gazdáinak sem lenne...
Már kiírtam. :)
Ha valakit esetleg tudtok, akit felelősen javasoltok gazdinak, kérlek, próbáljátok meg!
Engem is nagyon elszomorít.De sajnos nem tehetek szinte semmit.Nem is ott élek,és itt még ha ki is tudnám fizetni,akkor sincs a közelben olyan orvos aki meg tudná műteni..stb.:(((
De nagyon szurkolok én is,hogy valakinek legyen rá lehetősége.
Nem hinném ,hogy erről van szó,de egy kutya felvállalása nem olyan,mint ha kapunk egy virágot,amit gondoznunk kell.Biztosan sokan vannak akik szeretnék,de nem áll módukban.
Azért remélem sikerülni fog!:)
Írd ki IWIW-en is üzifalra!
Nagyon szurkolok kutyiért!!
:(
El vagyok kenődve...
Senkit nem érdekel az ilyen mentésre váró állatok sorsa? :(
Nagyon szurkolok, hogy legyen valaki aki gondozná.
Nekem is most kellett egy westie kislánynak gazdit találnom. Úgy tudom sikerült is, Bp.-re kerül a drága.
Nagyon nehéz még egészséges és fajtiszta kutyusoknak is gazdit találni. De vannak kivételek.
Remélem most is lesz.