Az elkövető védelme? (beszélgetés)
Nem tudom, hogy a sztori kitaláció-e vagy sem, de simán hihetőnek tartom. Egy 13 éves fiú már tisztában van a szexualitással. Hogy miért egy 5 éves kislányra gerjedt az nyilván aberráció. Fenyegetéssel rávehette, hogy fellációzzon neki. Ne mondja nekem senki, hogy ezt egy lány elfelejti! Azt el tudom képzelni, hogy elnyomja magában ezt az emléket ami felszínre jön akkor amikor már párkapcsolatra érett és van udvarlója és az emlék gátlásossá (rossz szó, de mi jobb?) teszi.
Hogy az ember nem felejt, arra saját példámat írom le, ami jóval kevésbé sérelmes mint amiről ez a topik szól. Szóval 5 éves voltam, amikor az óvodában egy nálam erősebb gyerek bezárt a wc-re, kívülről nyomta az ajtót. Egyszer ráunt és kiengedett. Ez az emlék úgy megmaradt bennem, hogy bármikor ha megláttam az illetőt, marha rossz érzés fogott el! A kolléganőm udvarlója majd férje lett. Úgy hozta az élet, hogy egyszer egy társaságba kerültünk egy szórakozóhelyen. Kiderült hogy egy egész rendes, nyájas figura, akit azóta az egyik legjobb barátomnak tartok. Meséltem neki az óvodás sztorit, amire ő nem emlékezett, de nagyon rendes volt, felajánlotta, hogy zárjam be őt a wc-be, adjam vissza neki a sérelmemet! Naná, hogy bezártam! (Dehogy zártam! De szép gesztus volt tőle!)
Bocsánat a szószaporításért!
A 14 éves életkor büntethetőséget 2023-ban csökkentették 12 éves korra. Vagyis 18 évvel ezelőtt nem is lett volna büntethető a feltételezett elkövető.
Akkora bizonytalanságok és feltételezések vannak ebben az ügyben, hogy na! Egy 5 éves kislány felnőttként bevillant emlékképei építeni egy vádat?
Hamár kételkedőnek tüntem, báááár..
Volt egyszer egy magyar metoo
Ha fiatgal lányok nem tudták mire megy a játék, akkor egy 5évestöl mit várhatna az ember
A 13éves uncsitesót akkorsem tudom hörögve elitélni farok levágásra
És miért nem említette korábban, mint 18 év?
Közben felnőtt. Volt serdülő, mikor ált. a szexualitás iránt nyitottá válnak. Akkor nem jutott eszébe?
Nem lehet, hogy egészen más okozza ezt a felnőttkori szexuális zavart?
Nem lehet, hogy a mama valami szörnyűséggel etette, hogy mi történik egy aktus során?
Igen, így van. Beperelheti, de az elévülési idő miatt rögtön le is zárnák az ügyet. (Gyanítom, hogy ezután viszontperelné, és ezt az ügyet már legolytatnák, rágalmazásért.)
Nem gondolom, hogy egy kiadós verés lenne a megoldás, bár neki tetszene. Én nem vitetném el mással a balhét.
Vegyük úgy, hogy igaz. Tehát ha igaz és feljelenti, azzal magának árt. Nincs bizonyíték sajnos. Jobbik esetben nem lesz semmi, rosszabb esetben vádaskodásért beperli. A bírók a bizonyítékok alapján ítélnek csak. Ezt te is tudod, mert ezért íródott meg a kérdés.
Ezért ha annyira akar, máshogyan kell bosszút állnia. Például megvereti őt valakikkel, akik megbízhatóak és profik. De ez csak egy ötlet. Lehet máshogyan is, gondolkodni kell. Sajnos az élet igazságtalan sokszor, de legjobb védekezés a támadás.
Akkor csak szörnyülködj
Amit irtam úgy történt. Te leirtad amit tudsz én meg nem hiszem. Na?
Semmi józan gondolkodás nem volt abban hogy tacepao a buszmegállókba, szomszédnak elmondani meg a jószakira beirni
Ezek nem marhaságok szerinted? Ha nem, nem
Nem keresem vissza most a trv-t, de a korábbi trv szerint 14év alatt a gyerek nem büntethető még ha meg is dugta volna a kislányt
Lehet erre durrogni, így van
Pár éve vitték le a büntethetőség korhatárát 12-re de 12-14 év esetén is van valami kitétel
Tehát a felsoroltak miatt nem reagáltak józanul akik ezeket helyeselték
Spec a kiplakátolásra tudnék saját példát irni és ha nem is 5 éves de emlékeim szerint talán 6-8éves kislány szexuális játékáról is
Próbálom nyugtatni, és ő is tudja, hogy semmit nem hozna helyre az, ha kiderülne az igazság. Azt mondja, az igazságérzetét bántja, hogy a tettes éli világát, ő még viseli a következményeket.
A szakemberekhez továbbra is járni fog.
Épp most van egy történet, amiben ha jól emlékszem 3 kislány megvert egy 10 éves kisfiút úgy, hogy ki kellett venni a lépét, több csontja eltört, stb.
Az egyik kislány, mert azok voltak, büntethető, mert ő már betöltötte a 12. életévét, a másik kettő még nem.
Tehát, úhy tűnik, hogy büntethetőek az ennyi idősek is.
Igazad lehet, mert nekem ez a rész is gyanús. Kitaláció szerintem a sztori.
és idővel a lány is kutatni kezdte magában az okokat
Azért egy ilyet nem lehet tíz évig csak úgy elfelejteni. A negatív emlékeket mindig jobban megjegyezzük. Nem egyszer történt már erőszak kiskorúak között, de azt nem felejtik el évekig.
DNS vizsgálat kell ahhoz, hogy valakiről bebizonyosodjon, hogy megerőszakolták. Három nap után nem elvégezhető, mert spermium nyomok és egyebek elvesznek. Azt is tanácsolják, ne fürödjön meg az illető és ne öltözzön át.
Ha elolvastad, láthattad, hogy senki nem helyeselt, sőt! Jórészt együttérzően, de józanul gondolkodva reagáltak.
Te normális vagy? 5 éves kislány felizgatta az unokabátyját? Némi erőszakkal nem akarod megvádolni?
Szörnyűség, amit írsz!
Pszichózis. Fiatal lánynak pszichés zavarai vannak a szexxel kapcsolatban, ki tudja miért. És az agy elkezd működni, eléje vetít egy képzelt meztelenkedést
A sok ügyész legalább a vonatkozó trv-t olvasná el a büntethetőség vagy annak hiányáról
Az 5 éves lányka, ha ilyen szörnyűséget élt át, nem kezdett el visitani és összekarmolni az uncsitesóját?
A kiplakátolás, szembesités, 4szemközt a vétkes ismerőseinek a fülébe suttogni mi hogy esett, netán a jószaki oldalán odairni az esetet hogy pedofil vizszerelő
Ennyi marhaságot hogy lehet összehordani és vannak akik helyeselnek is
Kislány felizgatta a srácot aztán beijedt. Most 20év múlva próbálja a pszichés betegségét ráfogni egy meg sem történt, vagy nem úgy esett sztorira
5 éves korára hogyne emlékezne valaki! Pláne, ha megerőszakolják! A leírt eset is az a kategória! Másrészt egy 13 éves fiú már igen jó fizikai állapotban lehet! Pláne egy 5 éves kislánnyal szemben!
Felőlem nevezhetik pszichodrámának is a terápiát, lényeg, hogy érjen valamit!
Általában ilyen esetek úgy derülnek ki, hogy az ember lánya érzi, hogy valami gond van vele a kapcsolatlétesítésnél, valahogy nem jó a szex senkivel, valahogy az ewgész élete kérdőjelekből áll. És mivel fiatal, és mondjuk még nyitott is egy ilyenre, elmegy mondjuk szakemberhez. Aki elkezdi kapirgálni a felszínt. És egyre mélyebbre kapirgál.
Volt kolléganőm így vetett véget az életének. Tudta, hogy valami nem kerek vele, és mivel súlyos pánikbeteg lett, elment egy pszichoterápiára. Fél év alatt nyílt meg az elméje( nem is tudom mi erre a jó szó), amikor is emlékfoszlányok jelentek meg előtte a nagyapjáról, aki szexuálisan bántalmazta 4-5 éves korában. Akkor leült az anyukájával, rákérdezett dolgokra, az anyuka beismerte, hogy igen így volt, de hát úgy gondolták kicsi volt még , elfelejti. Még pár hónapig küzdött magával, a környezetével, aztán nem bírta a terhet.
Rengeteg sérült ember él a világban..
További ajánlott fórumok:
- A kismamák védelmében
- A magyar nyelv védelmében
- Környezetünk védelme
- Szerintetek melyik kutya fajta a legjobb csecsemő/kisgyerek/gyerek mellé? Védelmező/szerető/családbarát :)
- Miért van az, hogy az agresszív bűncselekményeket elkövetők többségének széles fejük van és az ábrázatukra van írva az agresszió?
- Napról napra egyre több az állatkínzás!!!Mit tehetünk mi?És mit tegyenek az elkövetőkkel?