Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Futball fórum

Futball (beszélgetés)

❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯
258. ubi pretium (válaszként erre: 256. - Hópihe_)
2014. máj. 8. 16:52

Volt már itt többször téma a kis hülye,mint írtam,a játéktudását elismerem.De mint ember....egy hulladék.És azokat sem bírom,akik azt hiszik,értenek a focihoz,csak mert láttak életükben két meccset,amin ez a gyerek játszott.Ez nem szurkolás.Főleg,hogy egy fiúnak jobban is örül,mint egy nőnek!

A Barca-t én is bírom,bár Martino tönkretette azt a csodálatos tiki-taka-t,de sebaj,nyáron új edző,új keret és végre egy szuper kapus :)

257. Hópihe_ (válaszként erre: 255. - Ubi pretium)
2014. máj. 8. 16:49
Tiéd a pont!
256. Hópihe_ (válaszként erre: 252. - 4510537174)
2014. máj. 8. 16:48
Hajrá Barca! CR.-t én se bírom!
255. ubi pretium (válaszként erre: 252. - 4510537174)
2014. máj. 8. 15:56
Hála Istennek!És piszok gonosz vagyok,de remélem cr-ke hosszabb felépülés elé néz!Nem vagyok senki ellensége,de anno mocsok módon nyilatkozott Messi-ről,mikor az volt sérült.Nesze neked hülyegyerek!!
2014. máj. 8. 10:58

Sajnos foci függő vagyok.

Futball miatt többet idegeskedtem, mint örültem.

Nem értem a profi játékosokat, hogy a nagy pénzért sem nyújtják azt, amit elvár a szurkoló.

Én is aktivan fociztam, minden meccsre úgy készültem, mintha háborúba mennék.

Ma sem tudom megállni, ha a téren egy labda felém gurul, ne dekázzak párat és úgy rúgom vissza a srácoknak.

253. feketebárány74 (válaszként erre: 251. - Ubi pretium)
2014. máj. 8. 07:48

Nekem sem. :S Bár ahogy olvasom állítólag az AC Milan-ban játszott anno.

Bár Rossinál szerintem nen nagyon van edző, aki jobban tüzelné a játékosokat. Azt hittem néha, hogy infarktust kap, olyan vehemensen "őrjöngött" a pálya szélén szinte minden meccsen... :D :S

2014. máj. 7. 23:34
Ma a Real Madrid végleg elbaltázta, hogy bajnok legyen
251. ubi pretium (válaszként erre: 249. - Feketebárány74)
2014. máj. 7. 22:54
Fabio Cordella(ugye a nemzetközi igazgatónk.Bizony,ilyenünk is van) ma azt nyilatkozta,hogy a legesélyesebb az edzői posztra Francesco Moriero,aki már személyesen is járt Kispesten tárgyalni.Meglátjuk. Róla most úgy hirtelen semmi nem ugrik be.
250. feketebárány74 (válaszként erre: 248. - Ubi pretium)
2014. máj. 7. 22:36
Hát ezt a meccset bizony rossz volt nézni, ki is kaptunk végül 4-0-ra a franciáktól... :(
249. feketebárány74 (válaszként erre: 247. - Ubi pretium)
2014. máj. 7. 22:34

Hát igen a kis Mancini nagyon messze elmarad az apjától focitudásban... :S

Kíváncsi leszek ki lesz az új edző, állítólag 10-12 edzővel is tárgyalnak a vezetők...

Igaz, hogy Keita 2 éve nem játszott tétmeccset, de csak nem felejtett el focizni...

248. ubi pretium (válaszként erre: 246. - Feketebárány74)
2014. máj. 7. 22:21

Érdekes,imádok nő létemre focizni,de ha más játszik,azt nem bírom nézni :S

Nemrég megnéztem az MTK női focistáinak egyik meccsét.Nagyon kikaptak,nagyon rossz volt nézni.

247. ubi pretium (válaszként erre: 245. - Feketebárány74)
2014. máj. 7. 22:20

Én szeretem követni az életüket.Anno én csináltam a Honvéd-újságot is,megszoktam,hogy a szurkolót érdekli a focin kívüli életük is a játékosoknak :)

Mivel van ez az olasz ipse nálunk,onnan hoznak játékosokat,de olyanokat,akik vagy alsóbb osztályokban játszanak,vagy sehol..Keita két éve nem játszott tétmeccset.Ez engem vhol aggaszt.Talán a nyári alapozáson ehhez a langyos magyar bajnoksághoz felnő.

Nem tudom hova lett,de a sztáredző apuci pici fia remélem nyáron eligazol,mert azok az 5 percek is fájtak,amennyit kapott.(Mancini)

Dolcetti óta nem volt épkézláb edzőnk.

2014. máj. 7. 21:51
Most játszik a női fociválogatott a franciák ellen, dehát sajnos szemmel látható a két csapat közti különbség. Vezetnek is már a franciák 1-0-ra, míg nekünk jóformán még helyzetünk sem volt... :S
245. feketebárány74 (válaszként erre: 244. - Ubi pretium)
2014. máj. 7. 21:49

Jó igazad van Dömével kapcsolatban, én a játékos énjét nézem csak, az azóta történt dolgok nem igazán érdekelnek.

Hemi olyan amilyen, de ígért még pár külföldi játékost a jövőre nézve, remélem azok elérik minimum Daud szintjét, vagy még jobbak is lesznek nála.

Pedig Rossi nem rossz edző szerintem, arról sajnos nem ő tehet, hogy Bona olyan lassú, hogy nem tud mit kezdeni a feléje jövő labdákkal... :S

Egy normális irányító kéne, aki fazont tudna adni a csapatnak, mint anno Illés Béla...

Nem tudod hová tűnt Perea?! Úgy eltűnt mint a kámfor... :S Alig játszott pár meccsen. Pedig nem volt ügyetlen játékos szerintem...

244. ubi pretium (válaszként erre: 243. - Feketebárány74)
2014. máj. 7. 21:41

Zseni volt,nem vitatom.De elitta az agyát.És egy kispesten nevelkedett,innen világsztárrá váló ember nem mondhat olyat,hogy neki már zöld-fehér a vére...Ha az,be se tegye a lábát hozzánk,senki nem kíváncsi rá.Amúgy van egy törzskocsmája,Szuri bá-val állandóan látom ott inni,ha arra megyek(hetente többször).Borzalmasan lezüllött.

Hemi ami pénzt betett,azt már kivette.Ő megmondta,hogy neki a Honvéd csak egy üzlet,érzelmi szálak nem fűzik hozzá,így mit várhatunk tőle??

A múlt hétvégi akciója is,hogy a klubra kirótt büntetést a szurkolókon hajtja be,nem jött be neki.Megszámoltam,12-en mentek a Kanyarba csak :) Mi a családiban voltunk,ott próbáltunk szurkolni,de itt már diktatúra van.A hülye bíró-zásért kitetet a stadionból....Nem színház ez!

Kidolgozott helyzetek??Rossi taktikája kb annyi volt,hogy Szabi kirúgja a labdát minél előbbre,aztán Bona vagy kezd vele valamit,vagy nem...Rossz volt nézni.

243. feketebárány74 (válaszként erre: 242. - Ubi pretium)
2014. máj. 7. 21:31

Jó hát igen, Döme most már nem a régi, de akkoriban egy korszakos zseni volt.

Ehh, ne is mondd a védelmünket: Sallai-Garaba-Nagy Antal - micsoda névsor. ;-)

Lehet, hogy idegbajos volt Lanza, de focizni azt azért elég jól tudott.

Nem rosszak az akadémisták sem valóban, de néhány tapasztalt, rutinos játékos támogatása nélkül ők sem tudnak kellően fejlődni... :S

Hemi végülis anyagilag segített a klubon anno, így ezért én nem tudok rá igazából haragudni, viszont abban valóban ludas, hogy a mostani kerettől várja a felemelkedést. Egy kicsit azért még nem ártana jobban belenyúlnia a zsebébe...

Én azért bízom Keitában, hátha ő majd be is rúgja a kidolgozott helyzeteinket...

242. ubi pretium (válaszként erre: 241. - Feketebárány74)
2014. máj. 7. 21:21

Dömét én is szerettem,már gyűlölöm.Amúgy nekem anno Sallai volt a kedvencem,imádtam!

Lanza idegbajos volt,nem vesztettünk vele semmit. :)

Azért a mostani végzős akadémisták nagyon jó kis csapat,lassan beérnek az nb1-re.Gondolok elsősorban a Bobál-ikrekre.Csak hemi filozófiája az eladni,nem pedig a felnőtt csapatba való beépítés.Pedig úgy az értékük is nőne.De logikát nála kár keresni.

241. feketebárány74 (válaszként erre: 240. - Ubi pretium)
2014. máj. 7. 21:17

Igen valóban kicsi a világ. :) Én is örülök neked. ;-)

Én igazából a Détári-féle csapat miatt lettem Honvédos, de a mostani csapatot is szeretem persze. Azért én bízom benne, hogy Keita gólerősebb lesz, mint Bonazzoli. Azért mégiscsak többször volt válogatott a hazájában, mint az olasz. :)

Meg kellett volna valahogy tartani a Martinez - Lanzafame kettőst, és akkor most nem itt tartanánk... :S

Pótolni kellene valahogy őket, dehát nagyon nem úgy tűnik, hogy valaha sikerülni fog... :S

240. ubi pretium (válaszként erre: 237. - Feketebárány74)
2014. máj. 7. 20:56

Kicsi a világ!Örülök neked! :) Én '81 óta járok ki,illetve akkor még vittek,mert kicsi voltam,de valahogy ott ragadtam.Azóta is fanatikus szurkoló vagyok.

Keita-t kihoztuk egy focistáknak fenntartott nyugdíjasotthonból,én semmi jóra nem számítok tőle.És ezt az olasz fickót is világgá kellene már zavarni,mert nagyon nem tetszik,ami itt folyik nálunk,mióta van ez a nemzetközi kapcsolatokért felelős senkiházi.

2014. máj. 7. 20:46
Újpest nehezebb ellenfél lesz a Diósgyőrnek a döntőben, mint a DEbrecen volt, akik félvállról vették a meccseket.
238. feketebárány74 (válaszként erre: 236. - Ubi pretium)
2014. máj. 7. 20:39

Nyugi, nemsokára megjön Keita játékengedélye, és egy kicsit dob majd a csapaton. ;-)

Legalábbis nagyon remélem...

237. feketebárány74 (válaszként erre: 213. - Ubi pretium)
2014. máj. 7. 20:37

Nofene egy másik Kispest szurkoló, ráadásul nőnemű... ;-)

Én is nagy Honvédos vagyok már régóta, mégpedig a '80-as évek óta. A mostani csapatnak is szurkolok, bár valóban mostanában nem megy valami jól nekünk sajnos... :S

Néha én is kijárok a meccsekre, de inkább a tv-ben szoktam nézni őket.

236. ubi pretium (válaszként erre: 235. - 4510537174)
2014. máj. 7. 20:31
Nekem már kicsit sok az utóbbi évek igen erős debreceni fölénye.Persze mást mondanék,ha a Kispest nyerne 6-7 éve bajnokságot mindig :)
2014. máj. 7. 20:20
A Debrecen nem igazán hajtott a kupagyőzelemre. Bajnokok lesznek, a kupa nem érdekelte őket.
2014. máj. 7. 19:59

Magyar Kupa döntő :

2014.05.25. 20:30 - Puskás Ferenc stadion

Újpest - Diósgyőr

Hmmm.... :S

233. ubi pretium (válaszként erre: 232. - 4510537174)
2014. máj. 7. 15:26
Számomra az nem érdekes.Atletico a bajnok,Real viszi a BL-t,oszt jónapot :)
2014. máj. 7. 08:05
A spanyol bajnokság hajrájaa legérdekesebb
2014. máj. 6. 21:52
Az Újpest a kupa döntőe jutott 3-o- ra győzte le az MTK -t
2014. máj. 6. 11:56
Avilágbajnokság számomra addig igazán érdekes, amig kedvenc csapatom áll. Ha kiesnek, már nem annyira érdekes.
229. ubi pretium (válaszként erre: 228. - 4510537174)
2014. máj. 5. 20:55
Milyen holt idény??? Alig hogy vége a bajnokságoknak,kezdődik a VB!!!! Az meg egy hónap,utána alig egy hónap és újra mennek a bajnokságok.Nyáron ott vannak az edzőmeccsek,nincs holt idény :)
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook