Fülzúgás - van segítség? (tudásbázis)
Utána olvastam. Durva mellékhatások lehetnek. Tény hogy ez egy epilepszia gyógyszer.
Nálunk lehet ezt kapni?
Folyamatosan belebotlok a "kalcium csatornák megnyitása" mondatba. Nehezen fogom fel mit is jelent ez.
Én a Bencsik Beánál voltam, ő vezeti a Tinnitus Ambulanciát. Semmit nem tudott mondani. Ennyi volt a TB támogatott vizsgálatok és kezelések, innentől fizetős dolgokat lehet próbálgatni. Erre vártam 5 hónapot.
Azt mondta talán jövőre már lesznek kísérleti gyógyszerek.
Annyi okos ember van a világon, találjanak már ki valami gyógymódot. Nem jövőre kell nekem hanem most.
A szteroidos injekció csak az első pár hónapban segít. Ha régebbi a zúgás akkor nem adja be a doki.
Legalábbis nekem ezt mondta.
Ez jó hír, de megint fontos tudni, hogy mitől van a zúgásod! Vigyázz nagyon ezzel a gyógyszerrel.
Majd kíváncsi leszek mit mond az orvos róla ha elmész hozzá.
oké, bocs
de nálunk ez volt a probléma, meg is oldódott,
Andesz75,
most írt nemrég az ismerős hogy megszűnt a sípolás a lámpázástól aztán pár napig csend volt de elkezdődött egy kis sistergés. Ettől én még tovább próbálkozom.
3 hete abbahagytam minden gyógyszert, és nem rosszabb, vagyis ugyan olyan szar, mint gyógyszerrel. Akkor minek szedjem?
Én már így maradok. Nagy valószínűséggel a nyaki borda lett a vesztem. Fakk, fakk, fakk....
Andesz75,
szerintem kiprobálhatod nyugodtan, én napi kétszer próbálkozom vele 5-5 percet. A fülhöz rakom olyan távolságba hogy ne égessen de érezzem a hőjét.
Egy ismerös is fülzugàstol szenved màr évek ota.
Ezt irta:
"a bioptron lámpa egy hónap után elkezdett használni, az egyik fülem reagál rá: fura zúgásba kezd, ami viszont pumpálgatssal megszűnik és utána csönd!!!! :)
- egy hete rendszeresen sétálunk/biciklizünk/játszóterezünk tesómékkal és esténként nem nézek tv-t, mert bezúg tőle a fejem, fülem és azóta többször sikerült végigaludni az éjszakát."
Sokàig csak altatoval tudott elaludni. Most én is probàlgatom ezt a làmpàt hàtha nekem is segit.
Elegem lett mindenből mostanában. Nem vettek fel a kísérleti gyógyszerre pedig ez volt az utolsó esély a gyógyulásra.(hosszú leírni miért nem) Legalábbis én így éreztem. Másnap mentem egy másik orvoshoz, ő sem tudott gyógymódot javasolni, esetleg meg lehet próbálni a Bemer mágnest. Elküldött Bera hallásvizsgálatra ami holnap lesz.
Közben meg fáj a fejem rendületlenül. Fáradt vagyok......
Én a helyedben nagyon vigyáznék a hangos zenével. Van olyan füldugó ami "láthatatlan" és pont hangos zenéhez van kitalálva. Keres rá a neten. Amennyire én tudom nem olcsó.
Andesz nagyon leléptél mi a hir veled?
Jövőhónapban megyek Discoba.. sajnos muszály elmennem egy baráti társasággal.. mit tudsz ajánlani vagy bárki más hogy be legyen dugva a fülem,de ne nevessenek ki? va olyan füldugasz ami átlátszik?
További ajánlott fórumok:
- Van itt olyan, akinek szokott lenni fülzúgása?
- Mennyire hatásos a Ginkgo Biloba fülzúgásra?
- Krónikus fülzúgásra gyógymód?
- Terhesség - Fülzúgás - Arcidegbénulás(?)
- Milyen gyógynövényes és/vagy homeopátiás szereket ismertek fülfájásra, fülzúgásra?
- Sziasztok! Tud valaki segíteni nekem abba, hogy fülzúgás csillapításra mi volna jó? Köszike!!