Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Fóti kismamák fórum

Fóti kismamák (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2643. VTünde (válaszként erre: 2637. - Danica16)
2010. márc. 17. 08:53

Szegénykéim (Aliz és Te főleg)!

Gyógyulást, viszed dokihoz?

2642. VTünde (válaszként erre: 2636. - 23e598e663)
2010. márc. 17. 08:52

Köszönöm, jól, végig aludta Manónk!

Ez mondjuk tök jó, hogy eddig nem tudtam róla, hogy időnek kell eltelni, így mivel Nóri nem iszik sokat (mint az Anyja) elég sokszor egyszerre adtam Neki, ahogy ma reggel is:(

De jó tudni, akkor a jövőben erre odafigyelek!

Az jó ha Patrik mindent bevesz, Nóri amit lát, hogy beletesszük a teájába, azt nem :(

Szerencséd van a munkahelyeddel!

Szép napot!

BOLDOG NÉVNAPOT PATRIKNAK!!!!

2641. VTünde (válaszként erre: 2618. - Csuti25)
2010. márc. 17. 08:49

Egyszer voltam a rendelésén, éppen el kellett mennie ki beteghez, így vártam, de utána elég gyorsan megvizsgált mindenkit, ennek ellenére minden szükséges info-t megkaptam.

A kora...hmmm...50 körül talán, én nehezen állapítom meg:)

Gondolom info-t kaptál már Katától, én is várom...

2640. VTünde (válaszként erre: 2616. - Diamka)
2010. márc. 17. 08:44

Köszi!

Én is meg voltam vele elégedve, de tegnap valamiért felhúztam magam rajta.Azt mondta, hogy vagy antibioitikumot kap Nóri, vagy ilyen szájba fújható spray-t, de azt nem tudja, hagyja-e majd, meg drága is, de ki kell próbálni ahhoz, hogy megtudjuk...Biztos igaza van, és nem tudhatja az anyagi helyzetünket, de olyan volt, mintha nem szívesen válaszolgatott volna most a kérdéseimre...

Ám az is lehet, hogy már én idegesítettem fel magam előre az antibiotikumon, mert tudom, hogy nem lehet Nórinak beadni...vagy Neki is lehet rosszabb napja, de alkapjában véve alapos, és eddig meg voltunk Vele elégedve, remélem ez a jövőben is így lesz.

A lényeg h nem próbáltam ki a spray-t, mert a gyógyszertárban azt mondták h még egy felnőttnek is kellemetlen, így maradt az AB, ami szerencsénkre most először ehető ízű.

2639. VTünde (válaszként erre: 2610. - 23e598e663)
2010. márc. 17. 08:38

Én is hallottam bölcsi bővítésről, de hogy mikor valósul meg belőle valami, az kérdés...

Én a bölcsi-ovi útjára vagyok kiakadva, botrány és nagyon durva h nem érdekli az önkormányzatot!

2638. VTünde
2010. márc. 17. 08:32
Gyorsan visszaolvasok, aztán házimunka, bolt...
2637. Danica16 (válaszként erre: 2633. - VTünde)
2010. márc. 17. 08:19
Taknyos Aliz, és az orrszívó-porszívó sem segített sokat, kb két percig volt hatásos. Így aztán buli volt egész éjjel, mikor elfelejtett szájon át lélegezni... Most a hinta se vált be, így az éj nagyrészét ülve töltöttem ölemben Zizivel, aki ennek ellenére fel-felsírt. Aztán végül hat előtt kelt, mert jött a kaki :p Azóta talpon vagyunk, Tom kicsit később kelt, de ő is nyűgösen ébredt, gondolom, azért áthallatszott Zizi nyüszögése a kisszobából...
2010. márc. 17. 07:58

Tünde! Hogy telt az éjszakátok?

Hát az ORS-nek tömény rizs íze van, valóban nem a legkellemesebb, mondjuk Patrik simán bevesz mindent, így ilyen gondunk nincs.

OK, lehet, hogy nektek elég lesz a normaflor, igen AB mellé nagyon ajánlott valami probiotikum, mert a bélflóra felborul, arra kell még figyelni, hogy az antibiotikum és a probiotikum bevétele közt teljen el minimum egy óra, de inkább több, mert kben semmit sem ér a pro.

Persze, hogy megkérdezheted, az SZTK meletti gyógyszertárban dolgozom, és szerencsére várnak vissza. Jó, mert a bölcsi is ott van közel, tudom nagyon szerencsés vagyok, hogy itt helyben van a munkahelyem, ráadásul nagyon szeretem a munkámat :) (csak hát azért még úúúúgy maradnék itthon a cseppemmel)

Persze infókat majd elküldöm!

Most megyek még fő az ebéd, aztán átugrunk keszire az auchanba a picurommal, veszek normális pelust, utána pedig valszeg meglátogatjuk valamelyik játszóteret, remélem jó idő lesz ma.

Délután felugrunk húgomékhoz (Őrbottyán), mert a gyerekeket ma csak így lightosan megünnepeljük, csak egy köszöntés erejéig (Patriknak a névnapja van, húgom kislánya pedig ma 1 éves), a nagy bulijuk majd akkor lesz ha az apukák is itthon lesznek, mert sógorom Spanyolba, én férjem pedig Portugáliába van.

További Szép napot lányok!!

Betegeknek jobbulást!!!

2635. VTünde
2010. márc. 17. 07:16
Amúgy jó reggelt! :)
2634. VTünde (válaszként erre: 2630. - 23e598e663)
2010. márc. 17. 07:16
Gyógyulást Nektek!
2633. VTünde (válaszként erre: 2629. - Danica16)
2010. márc. 17. 07:15

Köszi!

Mi történt?

2632. VTünde
Kata, Te hová mész egyébként dolgozni, ha megkérdezhetem?
2631. VTünde (válaszként erre: 2628. - 23e598e663)

Kata én is kérhetem az info-kat?

Most Suprax-ot kapott Nóri, ha ma is megissza, akkor ezt nagyon megjegyzem magamnak, ugyanis este teába gond nélkül oda adta Neki Apa, mert nincs botrányos íze.AB mellé mindig kell adni Normaflore-t, nem szokott gondunk lenni Vele.Hallottam már erről az ORS-ről, köszönöm az info-t, bátran írj mindig véleményt, ötletet, azzal egyébként az a bajom, azért nem vettem még, mert állítólag érdekes az íze, Nóri meg azokat meg nem issza, max. orr befogásával:(

Hogy vagytok?

Azt mondják, minden kicsi átesik sok betegségen, amikor közösségbe kerül, amíg megerősödik az immunrendszere, de nem minden gyerek egyforma, hátha Patrik nem lesz ennyit beteg!

2010. márc. 17. 07:01

Jó reggelt!

Csatlakozom Dórihoz, nekünk is pocsék éjszakánk volt. Patrik sírt szegénykém (mostanában minden éjjel), átázott a pelus (car ez a pelenka, soha többet nem veszek más milyet csak ami már bevált), aztán én köhögtem de úgy, hogy nem bírtam aludni, azért kb 3 órát sikerült ...

2629. Danica16
2010. márc. 17. 06:05

Jobbulást Nórikának!

Nekünk pocsék éjszakánk volt...

2010. márc. 16. 21:44

Judit! Elküldtem , de itt a hoxán priviben, mert sajna a mail címed sikeresen eltüntettem.

Tünde! Jobbulást a kis drágának!!! Ha bele gondolok, hogy ránk is hasonló vár, összeszorul a gyomrom :((( a bölcsibe majd mi is összeszedünk mindent, annyira sajnálom, ilyenkor mégezerszer jobban, hogy bölcsibe kell adnom, amúgy is a szívem szakad meg ha erre gondolok.

Milyen antibiotikumot kapott Nórika?

Hát próbáld meg a Normaflort, de nekünk cart se ért, bár nekünk ez volt életünk első antibiotikum kúrája (illetve a második ha a születése utáni infúzió kúrát is beleszámoljuk), és ezért Patriknak a szervezete még nem szokott hozzá, megviselte a pocakját.

Ha nem használ a normaflor és hasmenése lesz Nórikának nagyon, ajánlom a Hipp ORS-t, ez egy sárgarépa-rizs ital, recept nélkül kapható a patikában, (nem drága, 2-3száz ft) és nagyon jó hasmenésre.

De ez csak egy jótanács :)

2627. VTünde
2010. márc. 16. 21:10

Sziasztok!

Megjártuk a dokit, vártunk kb. 1 órát, ez Nálunk alsó hangon ennyi mostanában :(

Megint elkapott a Drágám valamit és ami letapadt a felső légutakban, az ment rá a fülecskéjére, de szerencsére kifakadt hétfőn, így már szép, de még melegítenem kell sóval párszor naponta, meg cseppenteni bele és kapott antibiotikumot, amitől megint idegbeteg lettem, hogy adjuk be, de szerencsére ez normális ízű és teába megitta!E mellé ugye kell a Normaflore, és szívni kell az orrát, erre oda kell figyelni!

Remélem meggyógyul hamar!

2626. Csuti25
2010. márc. 16. 18:06

Kata, igen érdekel! Előre is köszi, ha írsz róluk! :)

Voltunk sétálni. Hú, de hideg szél van még mindig.

2625. Danica16
2010. márc. 16. 16:35
Nekem szimpi volt az Orbán, bár csak egyszer jártam nála, ő lenne a körzeti nőgyógyászom. Kedves volt, de csak az afp beutalóért mentem hozzá...
2010. márc. 16. 16:32

Én ismerem az összes háziorvost, de itt nem írnék véleményt :)) priviben igen ha érdekel

de majd csak este, ha elaludt a picurkám.

Dóri, igen Orbán doktor úr háziorvos és nőgyógyász is egyben

Szép délutánt lányok

2623. melissam (válaszként erre: 2622. - Danica16)
2010. márc. 16. 16:32
igen, ugyanaz.
2622. Danica16 (válaszként erre: 2618. - Csuti25)
2010. márc. 16. 16:18
Ez ugyanaz az Orbán, mint a nőgyógyász?
2621. Danica16 (válaszként erre: 2611. - Diamka)
2010. márc. 16. 16:17
A Mávban is kell időpont úgy tudom, csak ahhoz az emberkéhez kell kérni, aki a papíron van, azt hiszem...
2620. f95d8b48aa (válaszként erre: 2618. - Csuti25)
2010. márc. 16. 16:03
Én is a terhességem végén kerestem itt háziorvost, nekem a Dr. Tóth Szilviát ajánlották itt a Szent Benedek parkban. Szimpatikus, eddig meg vagyok elégedve vele, beteg nem voltam mióta ismerem úgyhogy "egyebet nem tudok mondani" : )
2619. melissam
2010. márc. 16. 15:47

Csuti, Orbán alapos, szerintem jó, de sokat kell várni rá és nincs sorszám sem.

sajna nekünk meg a péntek már nem jó, mert megint megyünk kutatásra. Többiek?

2618. Csuti25
2010. márc. 16. 15:42

Köszi az infókat a fogorvos témában!

Tünde, nem tudom melyik háziorvost válasszam. Az Orbánnál sokat kell várni? Idős?

Oké, majd jelentkezem jövőhét elején gyermekmgőrzés ügyben. :)

Zizinek is jobbulást!

Meli, szerdán és csütörtökön nem érek rá sajnos. Nektek jó talizást! Majd legközelebb.

A többi háziorvosról van valakinek véleménye, információja?

2617. Diamka
2010. márc. 16. 15:41
Nincs véletlenül egy normális kőműves ismerősötök, aki megbízható és normális áron dolgozik? Egy kerítésfal felhúzásáról lenne szó... gondolom, egy szakembernek ez egy-két napos munka lenne.
2616. Diamka (válaszként erre: 2614. - VTünde)
2010. márc. 16. 15:35

Jobbulást Nórikának!

Általános kérdés: milyen a doki néni? Nekem első találkozásunkkor nagyon szimpatikus volt! Kiváncsi vagyok, milyen szakember?

2615. Diamka (válaszként erre: 2610. - 23e598e663)
2010. márc. 16. 15:33

Hát sajna azt nem mondták... csak annyit, hogy szeptembertől lehet bölcsis az ember gyerkőce:-))) Mármint minden év szeptemberétől...

Azért kiváncsi leszek, hogy ez a 60 férőhely megvalósul-e itt Fóton, vagy csak ez is füstbe ment terv lesz-e?

2614. VTünde (válaszként erre: 2612. - Diamka)
2010. márc. 16. 15:32
Nekünk a Koscsó Márta igen, most megyünk hozzá.Kérdezz! :)
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook