Fogyókúrához keresek társat (beszélgetés)
Most a 7végén a futás és a kerékpározás volt terítéken :)
Zumba vagy mit sportolsz?
Sajtot én is szoktam, keveset persze. A gyümölcsöt este kerülöm nagy ívben.
Sajna én pedig az esti étkezésekkel nem vagyok kibékülve magammal kapcsolatban:( Ugyan nem ettem semmi olyat, ami a diétámba nem illik bele, viszont jobb lett volna este inkább nem ennem... pl sajt, gyümi
Ismét hétfő. Sajna, a tegnapi napon bekavart egy francia pékség, de azért így is mínusszal zártam a múlt hetet. Igaz, csak 0.7-tel, de legalább lefelé ment.
Jó reggelt! Ma elköszönök, mert 1 hétig nem leszek. Ha lesz wifi, 1x, 2x felnézek. Kitartást a fogyihoz mindenkinek!!!!
kódúnak-majd megtanulok írni :)
A puffasztott rizs nekem nem jön be. Régen ettem, de ma már nem. Nemcsak azért, mert megutáltam, hanem mert úgy tudom, hogy magas a GI indexe és Norbiék is átsorolták 2-es kodúnak. Na mindegy délelőtt beleférne, de maradok a kenyérnél...Nem tudtok valami fini zöldséges krémet hozzá??
Remek ötlet. Kirándulásnál én mindig rakok egy kiló almát ,meg puffasztott rizst.
Csak azért kérdeztem, mert én nem eszem kenyeret, de a túrázáshoz legjobb a szendvics-szerintem. Szerintem veszek egyes kódú szeletelt kenyeret és azt viszem el. Paprikával, ilyesmivel.
De igen 1-es kódú , de az eladó azt mondta ezekkel is csinyján kell bánni.A mennyiségre a két vékony szeletet javasolta.
Nekem is vannak kétségeim ezek felől a termékek felől, mert a fogyás sokkal lassabb, ha ezeket eszem.Néha azonban hiányzik valami kenyérféle és akkor jól jön.
Tudom, de sajnos nem volt időm, este meg nem akartam telezabálni magam. Ha van ügyfél, nem tudunk enni. Tegnap sokan voltak, meg ellenőrzésünk volt. Nehéz így tartani a diétát. Mert elmegy a kedvem, ha 2-3 órahosszán keresztül próbálok megenni egy ebédet, de nincs mit tenni, nem zárhatunk be.
A nem evés se jó :s
Vigyázz magadra azért...
Sajnos én tegnap nem nagyon ettem. Egyrészt ellenőrzésünk volt, másrészt sok volt az ügyfél. Reggeli totál kimaradt, 2 bögre tejeskávét ittam. A behozott csokifagyim megolvadt, ugyanis a fagyasztó sem jó, amikró is behalt. Este ettem egy kis körözöttet, meg főztem mára lecsót, pár falatot ettem belőle.
Sziasztok!
Én elég jól bírtam ma a fogyit:D Voltam zumbán és utána kb a fél hűtőt be tudtam volna habzsolni :D de nem ettem semmit, ittam egy kis tejet és békén is hagytam a hűtőt.. A férjemnek csináltam egy kis sütit, azt viszont most maradéktalanul meg tudtam volna termelni, de nem tettem :D eszembe se jutott, hogy akár egy falatot is egyek vagy kérjek belőle :D
Jól haladok azt hiszem :D
Szép délutánt mindenkinek!
Akkor az nem update 1-es???
Nagyon finom!
Meg lehetne enni az egészet. Azt mondta az eladó csak max 2 vékony szeletet lehet.
Finom a medvehagymás cipó???
Igen megkóstoltam a medvehagymás cipót (Norbis) és ettem mellé egy meggyes rétest u1, pár falat almával.
De azt hiszem még éhes vagyok.
Most már van időm, de sajnos eddig voltak ügyfelek az ellenőrzés mellett, szóval nem nagyon értem rá. Te ettél már valamit?
Valamit próbálj meg enni,
nehogy rosszul legyél.
Reggelizni sem volt időm. Hajnalban elindulok, így csak a munkahelyemen tudok. Ellenőrzésünk volt, nemrég ment el, szóval csak tejeskávét ittam. Majd ebédelek valamit.
További ajánlott fórumok: