Fogyjunk le karácsonyra! (beszélgetés)
Edzőterembe járok, aerobic, spinning, zsírégető kondi stb. Te mennyit szeretnél fogyni?
Én is így gondolom. Nem elég a diéta kell a mozgás is. Te mit mozogsz?
Heti 6-szor edzem, kicsit fanatikus vagyok. :) Mozgás nélkül senki nem tud lefogyni, max. ha nem eszik semmit.
szerett volna = szeretett volna / ez ma nem jön össze nekem :-D
A mannyiség elvileg nálam kóis = a mennyiség elvileg nálam is kb - szerett volna lenni :-D
A mannyiség elvileg nálam kóis kb. ennyi, csak az nem mindegy, hogy miből jön össze.
Egy csomó dolgot nem lehet így mérni.
Szió!
Mozogsz valamit vagy csak az étkezésre figyelsz oda?
Ez tök jó. :) Én is ennyit eszek nagyjából. :)
Azt hallottam, hogy nem kell kalóriát számlálni, hanem a hasunk befogadó képessége mindenkinek akkora amekora a 2 ökle összeszoratva. Ennyire van szüksége a létfentartáshoz. Persze akár a 10x-re is tudjuk terhelni.
Ebédre például 1 öklömnyi hú és 1 öklömnyi köret.
szuper! ügyes vagy! ;)))))
nálunk a városban van termelői méz árus, és nála :)
Szia!
Én még nem próbáltam. Hol vetted?
Szép estét a kedves és elszánt csapatnak! :) én egyébként vettem tiszta méhpempőt, és azt eszem reggelente éhgyomorra.. Nagyon jól elkezdett méregteleníteni, remélem hamarosan alábbhagynak a kellemetlen tünetek... :) egy hónapon keresztül kell napi 2g-t enni, ezt ma olvastam.. Azt hittem napi 1g kell csak belőle.. Mindegy csak 3 napja szedem, úgy hogy növelni fogom az adagot. Ti próbáltátok már?
Szia!
Én.aktívan.használom kb 07-08. hó óta. :-)
Szerintem hasznos dolog. Ha ez nem lenne én.sem.kezdtem volna kalóriákat, stb. számolni.
mostanában próbálgatom, pl azt hittem sokkal több kcal-t eszem, mint amennyit valójában, meg jó érzés mikor kiírja, hogy túlteljesítettem a tervet, meg magamtól sosem számolnám ki az élelmiszerek ch, fehérje és zsír arányát :D ez plusz motiváció, de azért nem fogyok olyan ütemben mint a bázis szerint kéne
Nagyon jó olvasni titeket,remélem együtt könyebben fog menni.Használom a kalóriabázist és a mai napon is könyebb volt mmegállni a nasizást,tudva hogy még benne vagyok a mai engedett kalóriába:-) használja még valaki rajtam kívül? kinek milyen tapasztalata van?
Értem, akkor sok sikert hozzá :)
1-2 év múlva majd még elválik, még egyetemre járok, úgyhogy nem sietünk :) de minél hamarabb tervben van
Szia! Én is 96-ról kezdtem :) Mikor szeretnétek a babát?
Nem mondhatnám.. pedig szeretek sósan enni, de a fogyás miatt figyelek rá, hogy ne..
sziasztok!
Én is pont a baba miatt szeretnék lefogyni és most kb ugyanott tartunk :) 176 cm vagyok és 79 kg, de 96-ról indultam,80 kg-nál nagyobb már sosem szeretnék lenni, úgyhogy már most mondtam a barátomnak, hogyha majd gyereket várok minden nem diétás dolgot csavarjon ki a kezemből :D
bár az az igazság hogy újabban azt tapasztalom, hogy a nem diétás dolgoktól rosszul vagyok
Ügyi vagy, csak így tovább! :-)
Nem ettél sós dolgokat?
Ja és képzeljétek, ma reggel végre 7-el kezdődtem, 79,9 :))) ami tudom hogy gyakorlatilag 80 kg, d mégis.. az érzés.. csak nem tudom ebből mi marad holnapra, mert nem ettem rosszul és egésznap ittam sokat, de amit ittam nem jött ki, csak be :( nem tudom miért..
sziasztok, örülök, hogy egyre többen vagyunk! rajtam most épp olyan éhség van... jajj alig bírom türtőztetni magam :S
Igen, a minimális a 2liter.
Sajna aki keveset iszik, az nehezen fogy.
Igen a cukor lemaradt, azt sem fogok enni.
1 liter körül szoktam inni, ezt duplázni kellene.
Ez teljesen jó. :-)
A cukrot is elhagyod? Az is fontos lenne.
Mennyit iszol?
Nekem szobabiciklim van és néhány Béres Alaxandra dvd-m, úgyhogy egyenlőre ezekkel tervezem a mozgást.
Az evésben a fehérkenyér, krumpli, rizs, tészta mellőzését kell betartanom és szerintem menni fog a fogyás.
Köszi mindenkinek!
Igen, ellipszis trénerezek (hetente lehetőleg 6x30 percet) és 10-15 perc súlyzózásal, majd némi lightos tornával megspékelve otthon (a torna inkább néhány jóga gyakorlat az emésztésem miatt).
Amúgy fokozatosan szoktattam.hozzá magam, az elején csak 3x 5-10 percet bírtam.
További ajánlott fórumok: