Fogyjunk le karácsonyra! (beszélgetés)
Jaaj, tudom, hogy ez mi - most jöttem rá!
Egy dologra figyelj, különben nem lesz hatásos (a húgom járt ilyenre tavaly).
Keress rá a neten az ehhez kapcsolódó étrendre, mert ezt nem szokták "híresztelni".
Ha nem találod és érdekel, megkérdezem a húgom, mert azon a helyen ahol ő volt, ott erre felhívták a figyelmét.
Azt tudom, hogy ebédre állandóan nyers salátát evett (tonhal konzervet kevert hozzá) és a végére megutálta a halat. :-)
Sziasztok!
Szuper volt az edzés. Nagyon kedvesek voltak. Az elején felvettek egy anamnézist rólam, lemértek, kartont nyitottak, elég profinak tűntek.
A Hypoxiban ülltem és tekertem. Közben a vakumm dolgozott. Nem volt megerőltető. Nem drágák, vettem bérletet is. Majd írok még, hogy milyen eredményeket érek el.
Nagyon sok tanácsot kaptam tőlük.
köszi:-)
tudod ha tehetem minden héten 2 nap zumba de ezen a héten csak 1 lett volna...de csak lett volna mivel utazom anyumékhoz és ott is meglestem neten mikor van zumba óraás láss csodát épp cscütrtökön is lessz egy:-) igy mégiscsak meglesz heti 2..._)
Szia!
Ezt ne szentírásnak tekintsd, hanem kontrollnak és útiránynak.
A kal.bázis pld a hormonális változásokat nem tudja belekalkulálni.
Sziasztok!
Tetszik ez a kalóriabázis, ha ez tényleg így működik, akkor nekem ez megfelel.
Ma 617.16 kalóriával többet égettél el, mint amit bevittél.
Tökéletesen teljesítetted a mai tervet, csak így tovább!
Ebben az ütemben heti 0.56, havi 2.4, fél év alatt pedig 14.67 kg fogyást lehet elérni.
Képzesljétek ma megyek kipróbálni a Hypoxi trainer-t. Már régóta szemezgetek vele és találtam egy helyet ahol ingyen ki tudom próbálni.
Ma megyek, majd utána megírom, hogy milyen volt.
Izgulok egy kicsit jó lenne ha beválna, mert 2 gyerkőc mellett kevés az időm, és 30 perc még belefér.
Sziasztok!
Én is itt. :-)
kicsikincs72,
Nagyon jól csinálod! :-)
honeywald,
Én számolom, figyelem. Van egy oldal, a kaloriabázis.hu oda beregisztráltam és csak beírom, hogy mit és mennyit ettem.
A többit a gép kiszámolja. :-)
Sziasztok!
újra itt :) kalóriákat számoltok? mi alapján? én nem ismerem ezt a módszert
szépestét mindenki!
kiszámoltam, hogy ha 35 percet szobabiciklizek ma még, akkor megint pozitivan zárom a mai napot is a kaloriabázis szerint.:-)ezt ma még bevállalom
Sziasztok!
Regisztráltam a KaloriaBázisra, vettem egy digitális konyhamérleget :) felkészültem lelkileg, úgyhogy holnaptól számolgatom a kalóriákat.
Miért, én még sosem ettem töltött cukkinit, de jól hangzik. :-)
Amúgy kiderült, hogy 09.28 óta 3kgt fogytam. :-)
Én meg azt hittem, hogy egyet. :-D
Ez jól hangzik! :) Nálunk töltött cukkini lesz rizzsel, nem vmi egyedi ötlet, de gyorsat akartam és finomat :D én köret nélkül eszem majd természetesen!
Nem aggódok, sőt örülök, hogy ennyivel megúsztam :D holnap reggel úgyis edzéssel kezdem a napot..
:-D :-D
Az tuti, hogy ha mindenki azt a húst enné amit levág, akkor vega lennék ill vegán (ha jól tudom ők esznek tojást).
Amúgy képzeld!
Az elmúlt időszakban baromi sokat vesződtem az emésztésemmel, persze így a súlyom is stagnált (a havi 2kg mínusz meg lett torpedózva), viszont végre elindultam megint lefele. Már 2 napja 66kg vagyok, szóval ez már tartós, tényleg ennyi vagyok. :-))