Fogyjunk le karácsonyra! (beszélgetés)
:-)
Az egészségé pedig, hogy megválogatjuk, hogy mit eszünk.
Szia Lexibaba!
Akkor Te leszel az igazi karácsonyi meglepetés. :-)
Mit jelent, hogy jó sokat ettél és hogy másfélét??
A tornán kívül mit fogsz csinálni, hogy lemenjen karácsonyig a 8kg?
Hali!
Úgy döntöttem hogy ide csatlakozom. Fogyok 8 kilót Karácsonyra. Egy éve nem látott a családom és lefogyok. :)
Remélem tetszik majd nekik, bár biztos meg fognak lepődni. Szerintem tartható. Majdnem 2 hónapom van. Picit több mint heti 1 kilóval meg is lehet csinálni.
Én már egy előző fogyás után vagyok. Egy évvel ezelött fogytam szintén 8 kilót. Akkor az volt a cél :) Súlytartás után most úgy gondoltam megyek lejjebb.
Már négy napja tornázom. De azért jó sokat ettem :D Mindenfélét. De hát normális evés nélkül nem lesz eredmény :)
Szóval sziasztok :)
honeywald,
Ez szuper! Aztán óvatosan terheld, nehogy gond legyen. :-)
kicsikincs72,
Gratulálok, a lényeg, hogy lefele megy (és nem felfele)!
Lehet, hogy lassabb az ütem, de így legalább megelőzöd a jojozást.
Sziasztok!
Újra tudok járni aerobicra mert megjavult a térdem :)))
szio mindenkinek!
ma reggel megtörtént a heti mérlegelés és nagy örömömre nem sokat ugyan, de fogytam,a saját tervemtöl el vagyok ugyan maradva de igy is lefelé megy ha nem is gyorsan.:-)
ez megint hajt kicsit jobban.:-) kitartás mindenkinek ügyik vagytok!:-)
Érdekes ez is.
Köszi szépen! :-)
Élvezem ezt az élet és táplálkozási módot.
erről az jutott eszembe, hogy én például már abszolút nem bírom az édes dolgokat, cukorról tudom h méreg az egész, stb... :)
hát igen, ez már valahol életmódváltás, mert váltottál bizonyos dolgokban... :)
csak így tovább!
:-D
Látod, azokat meg én nem szeretem ill. csak a véres hurkát meg a májast, ha egyikbe sem tesznek porcokat, fület, stb. Ha ráharapok vmi keményre vagy rágósra, abban a pillanatban annyi. Inkább éhen halok.
Ezeket nem lehet "light" verzióban megcsinálni??
Én akkor lennék "bajban", ha a gyümölcsről vagy a tejtermékekről kellene teljesen lemondanom.
Meg tudnám csinálni, az önszuggesszió eddig is bejött, de ez nehezebb feladat lenne.
Az biztos hogy érdekes! Ilyenkor derül ki, mennyire a megszokások "rabjai vagyunk". Ha valamit nagyon szeretünk is az is megszokás inkább, hiszen le tudjuk róla programozni az agyunkat :D
Én azért még szeretem a sütiket. De azt mindig jobban meg tudtam állni hogy ne egyek, mint pl a jókis házikolbászt, szalonnát :D Nekem ezek a gyengéim :DD A disznóságok :D
Már előre félek, mert decemberben mi is vágunk, meg majd márciusban is :D
:-D
Engem akkor sem zaklat fel.
Sőt, fura mód mindig is imádtam a csokikat (régen a fogyi naplómba minden napra be volt írva: 1db xcsoki, ykcal), palacsintákat, a sütiket, stb. és most semmi extra.
A múltkor megkóstoltam egy csoki. Megettem, mert külföldi volt és kaptam (pici csoki volt), de semmi extra.
A fiamnak csináltam palacsintát, semmi. Vártam vmi eufórikus érzést, vmit elégedettséget, de semmi....
2 hete apu szülinapján már a torta sem ízlett. Még a piskótát is ehetetlenül édesnek éreztem, pedig tutira nem volt az (a krém anyu szerint kicsit édesebb lett valóban, de ez egyéni ízlés kérdése).
Szoktam nasizni, de csak olyat, amit magam készítek.
2 napja épp az jutott az eszembe, hogy vajon ezt hívják életmód váltásnak? Amikor ha ételben gondolkodsz csak az egészséges verziók jutnak az eszedbe??
Érdekes az emberi agy.
Nekem már könnyű, a hagyományos dolgokat nem is nagyon kívánom. :-)
Meg az elmúlt 10 hónapban volt időm átszokni.
Itt a hoxán.
Menj rá az új fórumokra és ott megtalálod.
Köszi, de a végdátum nekem nagyon távoli és simán lehet, hogy decemberben abbahagyom.
Attól függ, hogy mennyi jön fel karácsonykor. Mivel nem tervezek nasizgatást, sütizést, stb. max visszafogott kóstolást, így remélem, 1-2kgnál nem lesz több.
Ha nem kell fizetni semmit, akkor nekem is. :-)
Ha már pénzembe kerül, akkor a nyerés.