Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyjunk le karácsonyra! fórum

Fogyjunk le karácsonyra! (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8
194. patapucs (válaszként erre: 193. - D41005143d)
2013. nov. 4. 04:09

:-)

Az egészségé pedig, hogy megválogatjuk, hogy mit eszünk.

2013. nov. 4. 01:41
a sovanysag titka sokszor keveset enni es sok folyadekot inni.es mozogni persze.
2013. nov. 3. 23:40

Szia Lexibaba!

Akkor Te leszel az igazi karácsonyi meglepetés. :-)

Mit jelent, hogy jó sokat ettél és hogy másfélét??

A tornán kívül mit fogsz csinálni, hogy lemenjen karácsonyig a 8kg?

2013. nov. 3. 23:10

Hali!

Úgy döntöttem hogy ide csatlakozom. Fogyok 8 kilót Karácsonyra. Egy éve nem látott a családom és lefogyok. :)

Remélem tetszik majd nekik, bár biztos meg fognak lepődni. Szerintem tartható. Majdnem 2 hónapom van. Picit több mint heti 1 kilóval meg is lehet csinálni.

Én már egy előző fogyás után vagyok. Egy évvel ezelött fogytam szintén 8 kilót. Akkor az volt a cél :) Súlytartás után most úgy gondoltam megyek lejjebb.

Már négy napja tornázom. De azért jó sokat ettem :D Mindenfélét. De hát normális evés nélkül nem lesz eredmény :)

Szóval sziasztok :)

2013. nov. 3. 22:18

honeywald,

Ez szuper! Aztán óvatosan terheld, nehogy gond legyen. :-)

kicsikincs72,

Gratulálok, a lényeg, hogy lefele megy (és nem felfele)!

Lehet, hogy lassabb az ütem, de így legalább megelőzöd a jojozást.

2013. nov. 3. 21:29

Sziasztok!

Újra tudok járni aerobicra mert megjavult a térdem :)))

2013. nov. 3. 20:49

szio mindenkinek!

ma reggel megtörtént a heti mérlegelés és nagy örömömre nem sokat ugyan, de fogytam,a saját tervemtöl el vagyok ugyan maradva de igy is lefelé megy ha nem is gyorsan.:-)

ez megint hajt kicsit jobban.:-) kitartás mindenkinek ügyik vagytok!:-)

187. patapucs (válaszként erre: 186. - Honeywald)
2013. nov. 1. 23:12

Érdekes ez is.

Köszi szépen! :-)

Élvezem ezt az élet és táplálkozási módot.

186. honeywald (válaszként erre: 180. - Patapucs)
2013. nov. 1. 22:43

erről az jutott eszembe, hogy én például már abszolút nem bírom az édes dolgokat, cukorról tudom h méreg az egész, stb... :)

hát igen, ez már valahol életmódváltás, mert váltottál bizonyos dolgokban... :)

csak így tovább!

2013. nov. 1. 19:10
a pénz miatt kattog ő is...... na mindegy már nem is érdekel, azt hittem jó ötlet lesz, ennyi
2013. nov. 1. 19:08
Mi a baja annak a csajnak??
2013. nov. 1. 19:05
na azt hiszem elegem lett a másik topicból! majd lefogyok én egyedül is :D
182. patapucs (válaszként erre: 181. - Gombócné)
2013. nov. 1. 13:26

:-D

Látod, azokat meg én nem szeretem ill. csak a véres hurkát meg a májast, ha egyikbe sem tesznek porcokat, fület, stb. Ha ráharapok vmi keményre vagy rágósra, abban a pillanatban annyi. Inkább éhen halok.

Ezeket nem lehet "light" verzióban megcsinálni??

Én akkor lennék "bajban", ha a gyümölcsről vagy a tejtermékekről kellene teljesen lemondanom.

Meg tudnám csinálni, az önszuggesszió eddig is bejött, de ez nehezebb feladat lenne.

2013. nov. 1. 13:19

Az biztos hogy érdekes! Ilyenkor derül ki, mennyire a megszokások "rabjai vagyunk". Ha valamit nagyon szeretünk is az is megszokás inkább, hiszen le tudjuk róla programozni az agyunkat :D

Én azért még szeretem a sütiket. De azt mindig jobban meg tudtam állni hogy ne egyek, mint pl a jókis házikolbászt, szalonnát :D Nekem ezek a gyengéim :DD A disznóságok :D

Már előre félek, mert decemberben mi is vágunk, meg majd márciusban is :D

180. patapucs (válaszként erre: 179. - Gombócné)
2013. nov. 1. 13:10

:-D

Engem akkor sem zaklat fel.

Sőt, fura mód mindig is imádtam a csokikat (régen a fogyi naplómba minden napra be volt írva: 1db xcsoki, ykcal), palacsintákat, a sütiket, stb. és most semmi extra.

A múltkor megkóstoltam egy csoki. Megettem, mert külföldi volt és kaptam (pici csoki volt), de semmi extra.

A fiamnak csináltam palacsintát, semmi. Vártam vmi eufórikus érzést, vmit elégedettséget, de semmi....

2 hete apu szülinapján már a torta sem ízlett. Még a piskótát is ehetetlenül édesnek éreztem, pedig tutira nem volt az (a krém anyu szerint kicsit édesebb lett valóban, de ez egyéni ízlés kérdése).

Szoktam nasizni, de csak olyat, amit magam készítek.

2 napja épp az jutott az eszembe, hogy vajon ezt hívják életmód váltásnak? Amikor ha ételben gondolkodsz csak az egészséges verziók jutnak az eszedbe??

Érdekes az emberi agy.

179. Gombócné (válaszként erre: 178. - Patapucs)
2013. nov. 1. 13:03
így én se kívánom, csak mikor ott van az orrom előtt... :D
178. patapucs (válaszként erre: 176. - Gombócné)
2013. nov. 1. 11:10

Nekem már könnyű, a hagyományos dolgokat nem is nagyon kívánom. :-)

Meg az elmúlt 10 hónapban volt időm átszokni.

177. Gombócné (válaszként erre: 174. - Honeywald)
2013. nov. 1. 10:48

[link]

várunk szeretettel :)

176. Gombócné (válaszként erre: 172. - Patapucs)
2013. nov. 1. 10:47
ezt én is így tervezem, de még egyszer se sikerült betartani :D majd meglátjuk..
175. patapucs (válaszként erre: 174. - Honeywald)
2013. nov. 1. 10:08

Itt a hoxán.

Menj rá az új fórumokra és ott megtalálod.

174. honeywald (válaszként erre: 160. - Gombócné)
2013. nov. 1. 09:57
Én ezt nem ismerem. Mikor indul? Hol? Mennyiért?
173. patapucs (válaszként erre: 172. - Patapucs)
2013. nov. 1. 08:52
Mármint az abbahagyom azt jelenti, hogy a szinten tartás lesz a cél és nem a fogyás.
172. patapucs (válaszként erre: 171. - Gombócné)
2013. nov. 1. 08:51

Köszi, de a végdátum nekem nagyon távoli és simán lehet, hogy decemberben abbahagyom.

Attól függ, hogy mennyi jön fel karácsonykor. Mivel nem tervezek nasizgatást, sütizést, stb. max visszafogott kóstolást, így remélem, 1-2kgnál nem lesz több.

171. Gombócné (válaszként erre: 169. - Patapucs)
2013. nov. 1. 08:36
Te biztos nem akarsz jönni? %-ban mérjük a fogyást, nem kg-ban. Nekem se kell már olyan sokat fogyni, de eddig mindig olyan jó közösség kovácsolódott, én ezért szeretném :)
2013. nov. 1. 08:34
Eddig 7-en vagyunk, jó lenne ha még jönnének páran! Nem a pénz miatt, hanem mert az a tapasztalat, hogy időközben kopnak is le páran, szóval kb fele annyian szokták befejezni mint ahányan kezdik..
2013. nov. 1. 08:15
Végül hányan lettetek?
2013. nov. 1. 07:12
mindegy eldöntöttem, hogy nem érdekel, mondjanak amit akarnak. nemsokára úgyis zárt fórum lesz, oda úgysem jöhetnek
2013. okt. 31. 20:43
A hoxa tele van trollokkal, akiknek az a szórakozásuk, hogy a különböző fórumokon fröcsögjenek, kötözködjenek, stb. :-((
2013. okt. 31. 19:21
Nekem most jó mankó lenne ez, lendületet adna, és az most nagyon kell. de most valahogy csak rosszindulattól fröcsög az egész fórum, lehet be se lesz indítva..
2013. okt. 31. 16:56

Ha nem kell fizetni semmit, akkor nekem is. :-)

Ha már pénzembe kerül, akkor a nyerés.

1 2 3 4 5 6 7 8

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook