Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyjunk le karácsonyra! fórum

Fogyjunk le karácsonyra! (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8
2013. okt. 31. 16:35
de nem az a lényeg itt hogy nyerjünk, hanem a közösség
2013. okt. 31. 16:28

Akkor az nekem nem jó, ahhoz már túl keveset kell fogynom.

Januárban kellette volna beneveznem. :-D

3 hónap alatt lement egy 20-as

2013. okt. 31. 15:39
igen :)
2013. okt. 31. 15:23
Ez a fizetős, ami itt a hoxán már indult korábban is?
2013. okt. 31. 15:04
indul egy fogyiverseny, ajánlom figyelmetekbe :) én már többön részt vettem, volt olyan amin helyezést is elértem, és tényleg nagyon jó tud lenni! Eddig mindig nagyon lelkes csapat gyűlt össze :)
159. patapucs (válaszként erre: 158. - Gombócné)
2013. okt. 31. 13:50

Igyexem. :-)

Legalább édes lesz utána a ppihenés. :-D

158. Gombócné (válaszként erre: 157. - Patapucs)
2013. okt. 31. 13:26
Kitartás, majd csak eltelik!
157. patapucs (válaszként erre: 156. - Gombócné)
2013. okt. 31. 13:16

Holnap én is husit sütök, van a fagyasztóban csirkecomb. :-)

Bár a hekkel is kezdeni kell vmit, lehet, hogy azt is leveszem. :-))

12 - 1/2 fele szoktam én is ebédelni (inkább 12 fele), úgy hogy azért vagyok én is éhes. :-)

Képzeld hogy jártam.

Ugyanolyan dobozba tettem a zabását és a maradék almaszószt, erre nem az almát kaptam ki és hoztam el?? Azt meg holnapra szántam...brühühü...nem szabad elfelejtenem citromot venni, különben nem tudok új adagot csinálni! :-(

Nálunk most csinálom ugye a saját munkám, helyettesítem a főnöknőm, ellenőrzök egy kolléga helyett hármat és még ügyeletes is leszek, ami azt jelenti, hogy min.1/26ig itt kell lennem.

A tö@öm kivan a mai nappal.

156. Gombócné (válaszként erre: 155. - Patapucs)
2013. okt. 31. 13:07

Én ma szerencsére nem dolgozom, bár ha igen, akkor a legtöbbször már fél 12-kor megyünk ebédelni :)))

A husi nagyon finom volt, ilyenkor úgy meg vagyok magammal elégedve, mikor ilyen finomra sikerül vmi :DDDDDD

2013. okt. 31. 12:15

Mázlista! :-)

Én még csak a zöldteáig jutottam, ezernyi a meló. :-(

2013. okt. 31. 12:06
Na végre ebéd idő :D megyek melegítem a husit :D
153. patapucs (válaszként erre: 149. - Gombócné)
2013. okt. 31. 11:57

Én Budapesten.

Itt sok pékség van, de egyik sem a szénhidrát szegényre megy rá, hanem a csökkentettre.

Annak a ch tartalmát meg sokallom.

Ha nem kapok, van pár recept, megpróbálok azokhoz venni lisztet.

2013. okt. 31. 11:55

Teljes kiőrlésű búzából készült fehérjedús kenyér olajos magvakkal és szójatörettel. Összetevői:

Búzafehérje, szójatöret, teljes kiőrlésű búzaliszt, víz, szójafehérje-koncentrátum, szezámmag, lenmag, napraforgómag, élesztő, só, búzakorpa, maláta kivonat (árpamaláta, víz), feltárt búzaliszt, almarost, savanyúságot szabályozó anyag, pörkölt búzamaláta-liszt, étkezési sav, enzimek (alfa-amiláz, xilanáz). Tápértékadatok (100 g kenyérben):

Energia 1105 KJ (264 kcal)Fehérje 25,8 gSzénhidrát 10,3 gebből cukor 2,1 gZsírok 11,4 gebből telített zsírsavak 1,6 gÉlelmi rost 8,7 gNátrium 0,5 g

Ez pedig a félegyházi pékségben van! ez se hangzik rosszul!

151. Gombócné (válaszként erre: 148. - Fb85cf2fe7)
2013. okt. 31. 11:46
Szia! Biztos jók a tornái, de én magamnak túl keménynek találom! Meg sajnos lusta is vagyok itthon tornázni..
150. Gombócné (válaszként erre: 147. - Patapucs)
2013. okt. 31. 11:45
Nem hangzanak rosszul ezek sem, de ilyet még sehol sem láttam! Nekem a félegyházi pékség esik útba, ott lenne jó vmi finom fogyis kenyeret "felfedezni". Szoktam még venni a lidl-ben kapható magvas cipót is ami isteni finom, igaz nem tudom mennyire fogyis..
2013. okt. 31. 11:43

Na megnéztem hol vannak Lipóti Pékségek. Nálunk az univerben is az van, de szerintem itt nincs olyan kenyér, de azért majd megnézem :) Viszont Kecskeméten van, ha más nem, majd ott megnézem!

Ti merre laktok?

2013. okt. 31. 11:43

Sziasztok!

Fogyjunk le:-) Én mondjuk enni szeretek, de Réka alakformálóját nyomom és imádom.

147. patapucs (válaszként erre: 146. - Gombócné)
2013. okt. 31. 11:26

Én egy olyan kenyeret próbálok felhajtani, aminek a neve Inka kenyér.

A neten a gyártó/forgalmazó? honlapján vannak oylan üzletek, ahol elvileg lehet kapni, gyakorlatilag még sosem hallottak róla.

A Night kenyér sem rossz, azt a jövő héten rendelek, a bolt már megvan hozzá.

[link]

146. Gombócné (válaszként erre: 145. - Patapucs)
2013. okt. 31. 11:12
Ez még jobban hangzik mint a Norbis! De nem is tudom hol van itt lipóti pékség.. Utána nézek :)
2013. okt. 31. 11:09

Én ezt vettem:

Tartalmaz:

víz, Pro body keverék: búzasikér, szójaliszt, szójatöret, lenmag – sárga, teljes kiőrlésű tönkölyliszt, almarost, étkezési búzakorpa, teljes kiőrlésű, szárított tönkölykovász, étkezési só –jódozott, árpamaláta kivonat, fűszerek, magkeverék: lenmag, szezámmag, napraforgó, rozspehely, zabpehely, élesztő

FEHÉRJE TARTALOM 21.4g/100g

SZÉNHIDRÁT TARTALOM 6.1g/100g

ZSÍR TARTALOM 16.8g/100g

ENERGIAÉRTÉK KCAL/100G 285kcal/100g

2013. okt. 31. 10:48

Omega3-ban gazdag lenmagliszttel dúsítva és finom sült hagymában gazdag, fűszeres ízélmény 499 forintért! A hagyományos termékhez képest 63%-kal csökkentett szénhidráttal! A hagyományos hagymás cipók 49 gramm szénhidrátot tartalmaznak átlagban, az Update1 Dr Schwarz lenmagos-hagymás cipó 17 grammot! Csökkentett szénhidrát, viszont emelkedett telítő érték, hosszan tartó jóllakottság és páratlan ízkombináció! Megéri kipróbálni!

nem reklámozni akarom, csak most kerestem ki és nem tudom ez a 17 g ch az egész kenyérre vagy 100 g-ra vonatkozik? Szerintetek? Most pont nincs itthon hogy megnézzem..

143. Gombócné (válaszként erre: 142. - Patapucs)
2013. okt. 31. 10:43
Nem olcsó, de ha napok alatt fogy el, akkor nem is vészes szerintem! Nekem ilyen a Norbi hagymás cipója, ami 500 ft, de én is 5-6 napig is eszem akár! Mondjuk én általában csak reggelire eszek ilyesmit, de ha később is kell, még is csak jó hogy ezt ehetem lelkiismeret furdalás nélkül :)
142. patapucs (válaszként erre: 141. - Gombócné)
2013. okt. 31. 08:31

:-D

Én is voltam már ilyen várakozó helyzetben. :-D

Legutóbb a rizstésztánál.

A Lipóti pékségben lehet kapni. Igaz, hogy van.benne búza (én meg azt nem eszem), de csak 6-7g között van a szénhidrát tartalma 100gban. 250grammos ês 380Ft körül van.itt. Nem olcsó, de nekem 3-4 napig elég. Ma reggel csak egy szeletet ettem, az 36g volt.

Tegnap délután kettőt. :-)

Tegnap feltettem a naplómba.

A tejszínes husi is jól hangzik..:-)

Én -ismerve magam- tutira zöldséggel enném. Képtelen vagyok más párosításokban gondolkodni. A tészta is elég volt egyszer, majd pár hónap múlva megint előveszem.

Azon gondolkodtam tegnap este, hogy ezt hívják vajon "életmód váltásnak:??

141. Gombócné (válaszként erre: 140. - Patapucs)
2013. okt. 31. 08:18

Ez milyen kenyér? Nem ismerem.

Nekem csak sima zsömlém van itthon, és habár nem eszek ilyesmit, most pénzem se nagyon van mást venni, úgyhogy ez marad.. egy piritós zsemle pulykamell sonkával - ez lesz a reggeli. Ebédre viszont van tejszínes mustáros csirkemell, Norbi tésztával fogom enni. A páromnak csináltam tegnap vacsira, és alig birtam ki hogy ne egyek belőle, de kibírtam :D Végig arra gondoltam, hogy ma délben én is ehetek :D Azóta a delet várom :D

Uzsonna alma, vacsi pedig fehérje shake. Ez a terv :D

140. patapucs (válaszként erre: 139. - Gombócné)
2013. okt. 31. 08:12

Most reggel egy szelet Pro Body kenyeret ettem zsírszegény sajtkrémmel, ubival. Aztán leszma még almaszósz és fahéjas zabkása is. Meg az apróságok. :-)

Nálad?

139. Gombócné (válaszként erre: 138. - Patapucs)
2013. okt. 31. 08:01
Szuper akkor Te is jól haladsz! Nem szabad feladni :) Mi lesz a mai menü?
2013. okt. 31. 07:56

Szia!

Nagyon szépen mész lefele, ügyes vagy! :-)

Ha minden jól megy, legkésőbb a hétvégén elérem a 65kgt, ma már nagyon a szám mellett volt a mérleg nyelve. :-)

2013. okt. 31. 07:47

Sziasztok! Ma reggel 79,4 kg voltam :)) Nem rossz, tekintve hogy hétfőn megint elértem a 80-at..

Sietnünk kell, már kevesebb, mint 8 hét maradt! :D

136. patapucs (válaszként erre: 135. - Kneseva)
2013. okt. 30. 17:49

Szia! :-)

Részemről köszi a tanácsot, de én pld. nem a keveset együnknek vagyok a híve, hanem annak, hogy válogassuk meg, hogy eszünk.

Persze nem kell 2x szedni és nem kell vejlingból enni, elég a gyerek tányérnyi mennyiség is, ha hízlalós dologról van szó.

Most mivel még fogynom kell, a bevitt kalória és a szénhidrát mennyiségét is figyelem.

Ha ezt nem tenném, akkor túl keveset ennék és elkezdene vész üzemmódba kapcsolni a szervezetem.

Ez az ivás praktikus lehet, ha valaki nagyevő, de ha odafigyelve táplálkozunk, akkor szerintem erre nincs szükség.

135. kneseva
2013. okt. 30. 17:32

Annyi nő foglakozik fogyókúrával, hogy érdemesnek tartom leírni azt az igen egyszerű és teljesen költség mentes módszert, ami bevált. Min alapszik ez a módszer? Mitől hízunk? a bevitt étel mennyiségétől, minőségétől. Mi a legnehezebb része a fogyásnak? állandóan éhesek maradunk . Rossz lesz a kedvünk, közérzetünk, utálatossá tesszük magunkat.

Itt a legegyszerűbb módszer. Mikor leülsz enni, étkezés előtt--mindegy, hogy reggeli, tízórai, ebéd--igyál meg egy fél liter folyadékot. Lehet víz, édesítés nélküli tes, paradicsomlé-natur-Ha nagy evő vagy többet. Ezzel a gyomor egy része már foglalt mire elkezdesz enni, kevesebb fér bele. Persze nem minegy, mit eszel. A lényeg a telegyomor elmélet. Hamarabb éhes leszel, hisz a víz hamar kiürül. Ez igaz. Akkor fogj egy almát és azt edd meg.Ha kitartással csinálod egy hónapig, a szervezet megszokja, hogy kevesebb kajával működjön. Igy szép lassan lehet csökkenteni az étel bevitelt, s megszokod, hogy kevéssel is jóllaksz.68 kilóról 61 kilóra így fogytam le.Ezt a súlyt ellenőrzöm, igazítom hozzá az ebédet, vagy vacsit. Nem gond, ha a vacsi egy joghurt. Soha nem voltam nagy evő, de leszoktam a dohányzásról, s hiába figyeltem nagyon , meghíztam. 58 ról 68 ra.. Ezt a módszert azóta ketten használták hatásosan. Van akinek nem sikerült, mert nem volt kitartása, nem első héten fogyott 3 kilót.( a három kiló a felesleges vízmenníiség elenyésző része a szervezetnek, Nem azt kell leadni.)Persze az étrend és a mozgás szükséges. Nem csak a fogyás, de az egészséges élet miatt is.

Érdemes megprobálni, semmibe nem kerül, más, drága szerek mellett is használhat, bár én a helyett használtam.

1 2 3 4 5 6 7 8

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook