Fogyjunk le karácsonyra! (beszélgetés)
Akkor az nekem nem jó, ahhoz már túl keveset kell fogynom.
Januárban kellette volna beneveznem. :-D
3 hónap alatt lement egy 20-as
Igyexem. :-)
Legalább édes lesz utána a ppihenés. :-D
Holnap én is husit sütök, van a fagyasztóban csirkecomb. :-)
Bár a hekkel is kezdeni kell vmit, lehet, hogy azt is leveszem. :-))
12 - 1/2 fele szoktam én is ebédelni (inkább 12 fele), úgy hogy azért vagyok én is éhes. :-)
Képzeld hogy jártam.
Ugyanolyan dobozba tettem a zabását és a maradék almaszószt, erre nem az almát kaptam ki és hoztam el?? Azt meg holnapra szántam...brühühü...nem szabad elfelejtenem citromot venni, különben nem tudok új adagot csinálni! :-(
Nálunk most csinálom ugye a saját munkám, helyettesítem a főnöknőm, ellenőrzök egy kolléga helyett hármat és még ügyeletes is leszek, ami azt jelenti, hogy min.1/26ig itt kell lennem.
A tö@öm kivan a mai nappal.
Én ma szerencsére nem dolgozom, bár ha igen, akkor a legtöbbször már fél 12-kor megyünk ebédelni :)))
A husi nagyon finom volt, ilyenkor úgy meg vagyok magammal elégedve, mikor ilyen finomra sikerül vmi :DDDDDD
Mázlista! :-)
Én még csak a zöldteáig jutottam, ezernyi a meló. :-(
Én Budapesten.
Itt sok pékség van, de egyik sem a szénhidrát szegényre megy rá, hanem a csökkentettre.
Annak a ch tartalmát meg sokallom.
Ha nem kapok, van pár recept, megpróbálok azokhoz venni lisztet.
Teljes kiőrlésű búzából készült fehérjedús kenyér olajos magvakkal és szójatörettel. Összetevői:
Búzafehérje, szójatöret, teljes kiőrlésű búzaliszt, víz, szójafehérje-koncentrátum, szezámmag, lenmag, napraforgómag, élesztő, só, búzakorpa, maláta kivonat (árpamaláta, víz), feltárt búzaliszt, almarost, savanyúságot szabályozó anyag, pörkölt búzamaláta-liszt, étkezési sav, enzimek (alfa-amiláz, xilanáz). Tápértékadatok (100 g kenyérben):
Energia 1105 KJ (264 kcal)Fehérje 25,8 gSzénhidrát 10,3 gebből cukor 2,1 gZsírok 11,4 gebből telített zsírsavak 1,6 gÉlelmi rost 8,7 gNátrium 0,5 g
Ez pedig a félegyházi pékségben van! ez se hangzik rosszul!
Na megnéztem hol vannak Lipóti Pékségek. Nálunk az univerben is az van, de szerintem itt nincs olyan kenyér, de azért majd megnézem :) Viszont Kecskeméten van, ha más nem, majd ott megnézem!
Ti merre laktok?
Sziasztok!
Fogyjunk le:-) Én mondjuk enni szeretek, de Réka alakformálóját nyomom és imádom.
Én egy olyan kenyeret próbálok felhajtani, aminek a neve Inka kenyér.
A neten a gyártó/forgalmazó? honlapján vannak oylan üzletek, ahol elvileg lehet kapni, gyakorlatilag még sosem hallottak róla.
A Night kenyér sem rossz, azt a jövő héten rendelek, a bolt már megvan hozzá.
Én ezt vettem:
Tartalmaz:
víz, Pro body keverék: búzasikér, szójaliszt, szójatöret, lenmag – sárga, teljes kiőrlésű tönkölyliszt, almarost, étkezési búzakorpa, teljes kiőrlésű, szárított tönkölykovász, étkezési só –jódozott, árpamaláta kivonat, fűszerek, magkeverék: lenmag, szezámmag, napraforgó, rozspehely, zabpehely, élesztő
FEHÉRJE TARTALOM 21.4g/100g
SZÉNHIDRÁT TARTALOM 6.1g/100g
ZSÍR TARTALOM 16.8g/100g
ENERGIAÉRTÉK KCAL/100G 285kcal/100g
Omega3-ban gazdag lenmagliszttel dúsítva és finom sült hagymában gazdag, fűszeres ízélmény 499 forintért! A hagyományos termékhez képest 63%-kal csökkentett szénhidráttal! A hagyományos hagymás cipók 49 gramm szénhidrátot tartalmaznak átlagban, az Update1 Dr Schwarz lenmagos-hagymás cipó 17 grammot! Csökkentett szénhidrát, viszont emelkedett telítő érték, hosszan tartó jóllakottság és páratlan ízkombináció! Megéri kipróbálni!
nem reklámozni akarom, csak most kerestem ki és nem tudom ez a 17 g ch az egész kenyérre vagy 100 g-ra vonatkozik? Szerintetek? Most pont nincs itthon hogy megnézzem..
:-D
Én is voltam már ilyen várakozó helyzetben. :-D
Legutóbb a rizstésztánál.
A Lipóti pékségben lehet kapni. Igaz, hogy van.benne búza (én meg azt nem eszem), de csak 6-7g között van a szénhidrát tartalma 100gban. 250grammos ês 380Ft körül van.itt. Nem olcsó, de nekem 3-4 napig elég. Ma reggel csak egy szeletet ettem, az 36g volt.
Tegnap délután kettőt. :-)
Tegnap feltettem a naplómba.
A tejszínes husi is jól hangzik..:-)
Én -ismerve magam- tutira zöldséggel enném. Képtelen vagyok más párosításokban gondolkodni. A tészta is elég volt egyszer, majd pár hónap múlva megint előveszem.
Azon gondolkodtam tegnap este, hogy ezt hívják vajon "életmód váltásnak:??
Ez milyen kenyér? Nem ismerem.
Nekem csak sima zsömlém van itthon, és habár nem eszek ilyesmit, most pénzem se nagyon van mást venni, úgyhogy ez marad.. egy piritós zsemle pulykamell sonkával - ez lesz a reggeli. Ebédre viszont van tejszínes mustáros csirkemell, Norbi tésztával fogom enni. A páromnak csináltam tegnap vacsira, és alig birtam ki hogy ne egyek belőle, de kibírtam :D Végig arra gondoltam, hogy ma délben én is ehetek :D Azóta a delet várom :D
Uzsonna alma, vacsi pedig fehérje shake. Ez a terv :D
Most reggel egy szelet Pro Body kenyeret ettem zsírszegény sajtkrémmel, ubival. Aztán leszma még almaszósz és fahéjas zabkása is. Meg az apróságok. :-)
Nálad?
Szia!
Nagyon szépen mész lefele, ügyes vagy! :-)
Ha minden jól megy, legkésőbb a hétvégén elérem a 65kgt, ma már nagyon a szám mellett volt a mérleg nyelve. :-)
Sziasztok! Ma reggel 79,4 kg voltam :)) Nem rossz, tekintve hogy hétfőn megint elértem a 80-at..
Sietnünk kell, már kevesebb, mint 8 hét maradt! :D
Szia! :-)
Részemről köszi a tanácsot, de én pld. nem a keveset együnknek vagyok a híve, hanem annak, hogy válogassuk meg, hogy eszünk.
Persze nem kell 2x szedni és nem kell vejlingból enni, elég a gyerek tányérnyi mennyiség is, ha hízlalós dologról van szó.
Most mivel még fogynom kell, a bevitt kalória és a szénhidrát mennyiségét is figyelem.
Ha ezt nem tenném, akkor túl keveset ennék és elkezdene vész üzemmódba kapcsolni a szervezetem.
Ez az ivás praktikus lehet, ha valaki nagyevő, de ha odafigyelve táplálkozunk, akkor szerintem erre nincs szükség.
Annyi nő foglakozik fogyókúrával, hogy érdemesnek tartom leírni azt az igen egyszerű és teljesen költség mentes módszert, ami bevált. Min alapszik ez a módszer? Mitől hízunk? a bevitt étel mennyiségétől, minőségétől. Mi a legnehezebb része a fogyásnak? állandóan éhesek maradunk . Rossz lesz a kedvünk, közérzetünk, utálatossá tesszük magunkat.
Itt a legegyszerűbb módszer. Mikor leülsz enni, étkezés előtt--mindegy, hogy reggeli, tízórai, ebéd--igyál meg egy fél liter folyadékot. Lehet víz, édesítés nélküli tes, paradicsomlé-natur-Ha nagy evő vagy többet. Ezzel a gyomor egy része már foglalt mire elkezdesz enni, kevesebb fér bele. Persze nem minegy, mit eszel. A lényeg a telegyomor elmélet. Hamarabb éhes leszel, hisz a víz hamar kiürül. Ez igaz. Akkor fogj egy almát és azt edd meg.Ha kitartással csinálod egy hónapig, a szervezet megszokja, hogy kevesebb kajával működjön. Igy szép lassan lehet csökkenteni az étel bevitelt, s megszokod, hogy kevéssel is jóllaksz.68 kilóról 61 kilóra így fogytam le.Ezt a súlyt ellenőrzöm, igazítom hozzá az ebédet, vagy vacsit. Nem gond, ha a vacsi egy joghurt. Soha nem voltam nagy evő, de leszoktam a dohányzásról, s hiába figyeltem nagyon , meghíztam. 58 ról 68 ra.. Ezt a módszert azóta ketten használták hatásosan. Van akinek nem sikerült, mert nem volt kitartása, nem első héten fogyott 3 kilót.( a három kiló a felesleges vízmenníiség elenyésző része a szervezetnek, Nem azt kell leadni.)Persze az étrend és a mozgás szükséges. Nem csak a fogyás, de az egészséges élet miatt is.
Érdemes megprobálni, semmibe nem kerül, más, drága szerek mellett is használhat, bár én a helyett használtam.