Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyjunk le karácsonyra! fórum

Fogyjunk le karácsonyra! (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8
104. patapucs (válaszként erre: 103. - Kicsikincs72)
2013. okt. 27. 09:19

Eddig nem ettem soha nyulat -elvből. Nekem egy nyulat sikerült megmentenem gyerekkoromban, őt Samunak hívták. :-)

Egy óriási bak volt. Amikor papa ki akarta nyírni, szinte bebújtam a ketrecébe, hogy "Nem, a Samut, nem!" aztán persze a húgom is becsatlakozott, úgy hogy Samu végelgyengülésben pusztult el és végig sexelte az életét. :-D

Sajnos mivel a fiamnak nem jön be ez a hús, az meg luxus, hogy kidobjam, így kénytelen voltam változtatni az elveimen.

Gratulálok, ügyi vagy! :-)

Remélem most már nekem is megy majd lefele, egyre közelebb a karácsony - bár szerencsére még van kb 2 hónapunk addig.

103. kicsikincs72 (válaszként erre: 100. - Patapucs)
2013. okt. 27. 09:07

nyulhusi az nagyon finom de csak akkor ha elötte semmi kontaktusom mincs a lénnyel,mert különben nem tudom megenni.:-)anno elkövettem azt a hibát mikor voltak nyulaink,hogy összebarátkoztunk,aztán mikor le le lett vágvaa "zsuszi"mert hogy neve is volt, "láttam a szemrehányó nézését a tányérból" alig tudtam lenyelni a finom falatokat.soha többetnem pertuzok a lehendő vacsimmal.

ezen felül lelekemnek reggeli mérlegelés nagyon jot tett , mett tartos sulynövekedés után ma reggel megint kevesebb volt a mázsálás eredménye:-)) szép napot és kitartás mindenkinek!!

102. patapucs (válaszként erre: 101. - Ef28dc56be)
2013. okt. 27. 09:03

Szió itt is! :-)

Tudod azt vettem észre ill figyeltem meg, hogy azok a fórumok csendesednek el, ahol az indító megunja, hogy minden nap aktívan ott legyen.

101. ef28dc56be (válaszként erre: 92. - Icuska538)
2013. okt. 27. 08:44

Szia Icuska!

Ne hagyd abba, tudod mostmár együtt megyünk a 90 napossal.

Én 160 cm vagyok és igen-igen közel a 90 kg-hoz, tehát arányaiban valahol egyek-vagyunk! És én ráadásul szeptemberben betöltöttem a 65 évet! Éppen ezért nem hagyhatjuk, ha nem akarjuk, hogy idősebb korunkban lábra se tudjunk állni!

Én egy évvel ezelőtt azzal kezdtem (egy cukorbeteg tanácsára), hogy a tányérjaimat lecseréltem gyerektányérra. Persze eleinte mindenből 2x szedtem, de egy idő után kb. 2-3 hét alatt átállt a szervezetem, beérte a kevesebbel is.

Sokféle-fajta diétát, fogyót kipróbáltam. Erre a 90 naposra mondom: gyakorlatilag ehetem, amihez eddig hozzászoktam, kevés módosításokkal (pl. nincs lisztes rántás-habarás, nincs már régóta cukor a háztartásomban és hasonlók). Csak arra kell most odafigyelni, hogy melyik napokon mit, mivel és mennyit eszel. És lehetőleg naponta indulj el sétálni! Később már nemcsak séta, hanem gyaloglás lesz, és utána pedig lesz belőle "intenzív gyaloglás". Legalábbis részemről ebben bizakodom!

Szóval, ahogy írtam, "egyedül vagyok". És kiderült, hogy nagyon sokan (=köztük szerencsére te is) csatlakozott, és mostmár nem érzem magam egyedül. Menjünk tovább együtt!

2013. okt. 27. 08:16

Sziasztok!

kicsikincs72,

Nagyon rafinált voltál. :-D

Egyébként én is így szoktam, ügyi vagy. :-)

Gombócné,

Az a 30dkg 1-2 nap alatt visszamegy, rá se ránts. Egy picit több mozgás, több zöldség, több folyadék és vissza fog menni. :-)

Én tegnap kivettem a fagyóból a múltkorról megmaradt nyúl combokat, mert a fiamnak nem igazán jött be ebből a pörkölt. Ez vmi vén lehett + nem hízlalták túl, az tuti.

Magamnak megsütöm a sütőben és sajttal fogom enni.

2013. okt. 27. 07:45

sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

pici jött fel mára, de még ígyis 7-el kezdődök :)) Tegnap esete kicsit borozgattunk, tudtam hogy ez lesz az eredménye, sőt még örülhetek, hogy csak 30 deka az annyi.. :D Ti mit esztek ma?

2013. okt. 26. 20:54

szio mindenkinek!

ma tulléptem volna a kaloriabázis féle rátát,de nekiduráltam magam és szobabringára pattantam és behoztam a lemaradásom sőt pozitivan zártam:-)

kicsit talán hnött a sulyon az utobbi napokba,de várom a nagylányos napjaim,és talán az izom mostanság épül be ami ugye nehezebb mint a zsír. kitartás mindenkinek:-)

97. Gombócné (válaszként erre: 96. - Patapucs)
2013. okt. 26. 17:28

igen végülis Norbinál is ezt a kettőt kell mellőzni! Csak nekem az tetszik, hogy van kenyere amit ehetek, tésztája, stb..

Megnézem a kencét :)

96. patapucs (válaszként erre: 95. - Gombócné)
2013. okt. 26. 17:18

Én a 90 napos diétát ötvöztem a citromdiétával úgy, hogy ne készítse ki a gyomrom és a fogzománcom.

Nekem a legjobb a sport volt, a cukor és a búzaliszt megvonás. :-)

Amúgy ami egész jól bevált, az Eveline cosmetics, Slim extreme 3D kencéje.

95. Gombócné (válaszként erre: 94. - Patapucs)
2013. okt. 26. 17:11
Ezt én úgy ismerem hogy reggel ébredés után éhgyomorra kell inni fél citrom levét vízben. De nem próbáltam még hogy tényleg eredményes-e. Naribőrre tudtok vmi tuti krémet?
94. patapucs (válaszként erre: 92. - Icuska538)
2013. okt. 26. 14:27

Egy mankó, ami nekem bevállt (lehet, hogy megint kipróbálom, csak a gyomrom sok dolgot nem bír):

minden étkezés előtt (max 30 perccel, de én 5-10 perccel korábban ittam) igyál meg egy nagyobb fél citrom (vagy egy kisebb) kifacsart levét 1-2dl vízzel higítva.

Segíti a zsírbontást és az anyagcserét.

93. Icuska538 (válaszként erre: 91. - Patapucs)
2013. okt. 26. 14:24
Akkor anyud is meg meg kínlódja, és visszaugrik neki?
2013. okt. 26. 14:20
Egyszerűen nem mennek a kilók és abbahagyom. Nincs motiváció , nem vagyok kitartó, a háziorvosom szerint csak csipegetni szabad az ilyen stílusú embernek mint én , lassú anyagcsere, ez a korral is jön és a pajzsmirigy probléma sem segit. Egyébként ha én 175 cm magas vagyok és 85-90 kg lennék igen igen elégedett lennék, merthogy a 100-t bőven bőven túllépem. A fórum szerintem segitene , mert mát többször bekapcsolódtam valahova , de elcsendesedik a fórum . én meg abbahagyom.
2013. okt. 26. 13:59

A kitartás kizárólag fejben dől el.

Azon gondolkozz el, hogy mi váltotta ki eddig, hogy feladtad. Mit nem ettél, hogyan mikor ettél, ilyenekre gondolok.

Ha ez megvan, akkor könnyebb tanácsot adni. :-)

Izületeid miatt esetleg az ellipszis tréner jöhetne szóba, de egyenlőre inkább a mászkálást javasolnám.

Naponta min 60 percet kellene és/vagy torna. Anyu (62 éves) úgy szokott fogyni pár kilót, hogy reggeli-ebéd módjával, majd 6-7 fele eszik vmi könnyűt és utána már emmit + minden nap gerinctornát csinál, különben nagyon fáj a háta.

2013. okt. 26. 13:31

Köszi a biztatást ,amiért kicsit félek

1. nincs hosszú kitartásom

2.mozogni csak módjával tudok,izületi problémák

miatt

3.pajzsmirigy alultermelésem van ami mellett ,még

egy fokkal nehezebb/szedek gyógyszert rá/

4.60 éves vagyok, torna és gyaloglás vajon segít-e?

89. patapucs (válaszként erre: 87. - Patapucs)
2013. okt. 26. 12:49

Az kimaradt (úgy látszik ma ilyen napom van), hogy ha nagy súlyról indulsz, gyorsabb lesz/lehet a fogyás üteme az elején.

Ha "csak" mondjuk 10kg van rajtad pluszban, akkor lassabb.

88. Gombócné (válaszként erre: 86. - Icuska538)
2013. okt. 26. 12:24
Szia! Örülök, hogy Te is itt vagy! Mennyit szeretnél fogyni?
87. patapucs (válaszként erre: 86. - Icuska538)
2013. okt. 26. 12:23

Szerintem igen, csak figyelni kell az étkezésre + minél többet mozogj.

Kardio, vagy vmilyen izzasztó mozgás + egy kis súlyzózás.

Ha beiratkozol vhova, ott motiválnak a többiek is. :-)

Amúgy meg ha kilóban nem megy le annyi, az nem.tragédia. Ha sportolsz, akkor a zsír helyére izom épül, igy cmben többet fogysz, kilóban meg lehet, hogy kevesebbet mint amire számít az ember.

2013. okt. 26. 12:00
Sokszor eldöntöttem már , hogy most aztán fogyi, teljesen nem lett belőle nagy fogyás, de ez most tetszik nekem. Ne hagyjuk, hogy elaludjon a fórum , mármint ez ha elkezdjük irjunk tapasztalatot és egymást biztassuk , de neken 5-6 nál lényegesen többet kell fogynom , de Karácsonyra sikerülhet/ne?/.
85. Gombócné (válaszként erre: 83. - Patapucs)
2013. okt. 26. 11:46

Értettem így is :D

Igen ha nagyon rákattan az ember teljesen kitölti minden gondolatát a fogyókúra, én is sajnos hajlamos vagyok elszállni és csak ezzel foglalkozni..

84. patapucs (válaszként erre: 83. - Patapucs)
2013. okt. 26. 11:43
Mármint akart mondani. Csak a "mondani" kimaradt - pedig gondolatban benne volt. :-D
83. patapucs (válaszként erre: 81. - Gombócné)
2013. okt. 26. 11:42

Köszi szépen! :-)

A barátomon mosolyogtam a minap, mert időnként nem gondolja át, hogy hogyan fogalmaz és nagyon kedveset akart, hogy növelje az önbizalmam.

Közölte, hogy "Most már kezd jó lenni a lábad." na kössz, gondoltam....most jól megnövelted. :-D

82. patapucs (válaszként erre: 80. - Gombócné)
2013. okt. 26. 11:38

Persze, mert változik a szervezetünk, a hormonjaink.

Azt érdemes lenne megfigyelni - de kinek van ehhez türelme??- ,hogy amikor több megy le, akkor miket ettél, mikor, mennyit, mennyit mozogtál, milyen volt a holdállás, mit ittál, stb. minden mindennel összefügg.

Ugyanakkor nem javaslom, mert bele lehet "hülyülni" és könnyű átesni a ló túloldalára.

Nekem vannak ilyen időszakaim és baromira nem egyszerű visszatérni a normális kerékvágásba.

81. Gombócné (válaszként erre: 79. - Patapucs)
2013. okt. 26. 11:31
Megnéztem a képeidet, Te már nagyon csini vagy! :))
80. Gombócné (válaszként erre: 79. - Patapucs)
2013. okt. 26. 11:30
igen csak most olyan furán fogyok, van hogy beindul és pár nap alatt lemegy 1-2 kg, de aztán meg napokig semmi, hiába csinálok mindent ugyanúgy. Szóval nincs az hogy mindennap egy pici menne le, mint régen!
79. patapucs (válaszként erre: 78. - Gombócné)
2013. okt. 26. 10:46

Szuper!

Gratula! Ha úgy csinálod ahogy eddig, akkor menni fog még lefele. :-)

2013. okt. 26. 10:39
sziasztok! ma 79,6 voltam reggel, jajj olyan jó :))) remélem most megindul :D
2013. okt. 25. 23:14

köszi a reagálásokat:-)

ma voltam zumbán remek volt,hétfön ujra megyek.

kitartás mindenkinek:-)

76. patapucs (válaszként erre: 75. - Zsandrea)
2013. okt. 25. 14:17

Miért nem csinálsz olyat, amit megehetsz?

A fogyás nem éhezésről szól, hanem a táplálkozás megreformálása a cél.

Miket szoktatok este enni és hány órakor??

75. Zsandrea (válaszként erre: 74. - 388b941089)
2013. okt. 25. 13:21

Kb. 10 kilót. Sajnos nagyon szeretk enni. Többször sikerült lefogyni, de sajnos mostanában 2 gyerek mellett nem megy.

A vacsorát közösen fogyasszuk el. Ez az egyedüli időpont mikor együtt van a család.

A lányom mindig könyörög, hogy anya gyere te is. Nehéz nézni Őket, hogy jóízűn esznek, én meg nem ehetek.

1 2 3 4 5 6 7 8

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook