Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Én a Czanikba szoktam bénáskodni még a lépések miatt.
De nagyon jól átmozgat.
Most pedig majd a Billy Blanks-t fogom kipróbálni,na az még nagyon durva lesz:-))))))
Igy van ahogy irod.Az én keromnak a kereke 18kg,ahhoz is kell egy kis erö hogy azt megmozgassam :)Annyi a különbség,hogy ezzel sokkal több kaloriát égetsz el,mint a rendes szobabicajon.Ök Közép-Ázsiai Juhászok,hát igen nem a mini méretü ebek közé tartoznak.Az idegeneket nagyon nem szeretik,de minket imádnak.A 2 kis tündrébogyom meg igen csivi.
Köszike :)
Nívea látod mozog te is eleget:-)))
Anna sok sikert,ha kitartó és elszánt vagy sikerülni is fog.
Minden a fejben dől el...........
Javasolt biztos az a torna sem lehet rossz.
Én már annyifajta tornát akarok kipróbálni,csak győzzek majd válogatni közöttük:-)))
Megnéztem. Hát érdekes! Tetszik nekem is. Akkor végülis ez egy szobabicikli szerűség, amin dinamikus zenére dinamikus tekerést csinálsz? Vagy mi a különbség?
Imádok amúgy tekerni, csak a szabadban jobb lenne. egyedül nem merek, mert félek a kutyáktól, de majd egyszer talán eljön valaki velem :D Addig marad a szobabicó.
Néztem az adatlapodat. Milyen kutyáid vannak? Eléggé félelmetesek azok a nagyok. A kicsik azok csivavák? Aranyosak :)
Köszi,remélem lesz kitartásom!
Vannak külön spinning edzések is,de én inkább vettem itthonra egyet,igy jobb mert akkor tekerek amikor akarok. :)
Teszek be egy vidit milye is ez
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oB8-b_TsPXg&hl=sv&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oB8-b_TsPXg&hl=sv&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Üdvözöllek! :D Sok sikert és kitartást! :)
De milyen az a spinning bicikli? Nem tudom hova tenni hirtelen. :)
Köszi! :)
Igen szeretnék még 6kg-ot fogyni,most vagyok 66.3
Karácsonyig szeretném leadni,ezért gondoltam hogy visszaállok a bicajozásra is.Szerettem nagyon tekerni,csak sajnos ellustultam az utobbi idöben :s
Te is ügyi vagy!Próbáld ki egyszer amikor több időd van végig csinálni a DT2008-at,van ám hatása.
Lehet nem is a Kiképzésre fogok ma hanem erre,ennek jóbb a zenéje sokkal.
Nektek aztán van energiátok. :D Irigykedek most :) :P
Én is szokok tegnapelőttől :DD Na én álló munkát végzek, elég sokat járkálok(és szoktam fociznic, ugrálókötelezni fogócskázni is a gyerekekkel). De rávettem magam legalább fél óra mozgásra itthon. Ha sikerül, akkor minden nap. Tegnap szobabicikli, tegnapelőtt DT2008/1. része :D
Sziasztok!
Ha nem haragszotok én is csatlakoznék hozzátok.
Én régebben spinning bicajoztam itthon,most megint szeretném ujrakezdeni.Meg evezögépeztem,meg fekvöbicajoztam.
Sziasztok!
Nekem triumph van ha jól írtam a nevét.
Egész jó és állítható.Jól tart:-)))
Nah!Gratula :-)
Passz hogy 1-es-e az ananász,nem tudom...
Nekem meg elvileg most kéne ennem,vagyis már ennem kellet volna már de nem kaptam kaját...összecserélték,nekem is hurka-kolbászt hoztak..na köszike de nem.a házit szivesen megeszem de a menzait semmilyen formában.Most várok a rizseshusimra.
Este salit fogok enni,de hol a fenébe vegyek jégsalit?Vmiért nincs...pedig nagyon kéne!
Sziasztok Lányok!
Reggel mérekeztem és 66,1 voltam. Megettem reggl a fél Bountymat, így a reggeli többi része kimaradt. Ebédre kínai kaját készítettem: pirított tészta zöldségekkel. Nagyon fincsi lett. Természetesen durum tésztából csináltam :) Jó nagy adagot főzetm és nem bírtam ki, hogy ne nyomjab magamba az összeset :D De majd estére már csak gyümölcsöt eszek szerintem.
Az ananász az hanyas kódú? Remélem 1, mert van itthon 2 db és megkívántam.
A sportmelltartóra visszatérve: nekem olyan van, mint egy kis topp, csak jó erős, gumis anyagú, így tart rendesen. Eléggé lenyomja a melleimet és meg sem mozdul torna végéig. De én annyira nem szeretem, így csak ritkán veszem fel. Általában nem veszek fel semmit a póló alá(nincsenek amúgy sem nagyok).
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!