Fogyjunk együtt az új év 1. napjától. (beszélgetés)
Valószínűleg csak a sok lisztes kajában lévő szénhidrát miatt vizet tartott vissza a szervezeted. Az nem hízás, bár a mérlegen nagyobb számot látsz. A centi viszont mutatja, hogy fogytál.
Ha akár egy napra lecsökkented a szénhidrátot, azonnal leugrik az a kiló.
Talán mintha jó irányba sikerülne elindulnom, de inkább nem kiabálom el.
Valami megmagyarázhatatlan okból, nekem a mérés utáni nagy evészet következik, de ezen a héten kisebbre sikerült. Ha ügyes leszek a jövő héten már nem is fogok kilengeni. MIlyen jó is lenne. Végre lenne normális eredményem.
Jó reggelt!
Mindenkinek szép napot, kitartást!!
Megyek dolgozni, este leszek itt.
Sziasztok!
Este leszek valamikor itthon, amikor is beírom akik még írnak addig esetleg, és este felteszem a táblázatot a naplómba!!
Előtte néha fel tudok nézni, de akkor mobilról írok csak.
Szép napot mindenkinek!
Eddig akik a hétre be vannak írva:
acuko
pitego
TabulaRasa
lesteria
andi6020
mesemama
szöszi(szi)
jaj,nekem
zsófi0503
racznemagdika
gica29
eperke86
beverly
christai
meesy
Akik nem lennének felsorolva és mértek azoktól elnézést kérek, és levélbe írják már meg a mérést.!!
Akik eddig még nem mértek, azok is levélbe írják meg amit mértek!!
Húú, elég olvasni és végigfut rajtam a hideg...
No megyek, fekszek. Holnap alig leszek itthon ismét.
Fogorvos, meló, vásárlás, műszaki... a meló elmaradhatna.
Anya hashajtóként orvos utasítására kapja a keserűsót ha végképp semmi eredmény nincs... hát mikor már adom oda neki már húzza az arcát... El tudom képzelni milyen lehet. Bár nem tudom milyen ízhez lehetne hasonlítani.
Utána mindig kéri az édességet hogy jobb legyen a szájíze.
Hát valahogy én ehez hasonlóhoz soha nem mernék nekivágni.
Volt egy doku film, ahol pl a tisztítókúrán önmaguknak adtak az emberek beöntést, mellé a hashajtó segített hogy gyorsabb is legyen.
Hát mit ne mondjak, elég volt egyszer, szülés előtt közvetlenül.
Most akkor várhatok vasárnapig, hogy megtudjam, milyen eredménnyel jártál :D
Azért mérd meg magad reggel, mielőtt beveszed és vasárnap reggel is!!! Mindent tudni akarok :DDD