Fogyi szülés után (beszélgetés)
sziasztok
hát az nagy szerencséd van:):)
mert ha valaki szoptatás alatt csak úgy olvadnak le a kilók én híztam nem hogy fogytam volna :(
Kislányom most 3,5 hónapos. Csak szopizik, naponta 6x. Semmilyen trükköt nem vetettem be, rendesen eszek, sok folyadékot iszok, de mostanra már vissza is nyertem a szülés előtti alakomat. :-) Tartottam tőle, hogy sok fog rajtam maradni, mert 18 kg-ot híztam terhesség alatt, de szerencsére csak plusz 4 kiló volt a felesleg.
Nagyokat sétálunk minden nap picurral, és ez a mozgás sokat számít, és nem is megerőltető.
Amúgy szerintem alkat kérdése is a dolog.
Nekem szerencsém van.
Én szoptatás alatt egyetlen egy dkg-ot sem tudtam leadni.A szervezem ragaszkodott a zsírraktáraihoz.A szoptatás után meg szinte leolvadtak a kilók.
Amúgy az update nem lenne vészes szopi alatt,ha megpróbálkozol a diétával mégis,de mindent kell enni,az összes kódót csak a megfelelő időben.
nekem azt mondták anno, hogy semmi diéta csak normális egészséges ételek.
a húsit ne panírozd és zöldséggel edd.-vagy ilyesmire gondoltam. de nem viheted túlzásba mert a felszabaduló méreganyagok az anyatejbe is juthatnak.
tehát ésszel.-nekem ezt javasolta egy védőnő ismerősöm.
sokat sétáljatok az nem árt és fogyaszt is :)
húsi + zöldség.ha kibírod :)
én is vártam míg leszokott. lehet csak lustaságból:)
Szülés után, mennyivel kezdtétek el visszanyerni az alakotokat, és milyen módszerrel.
Tudom, hogy a szoptatás miatt nem szabad hirtelen és szigorú diétába kezdeni, de valami "lightosabb" ötletetek van-e véletlen?
tornázol? nekem az az egyetlen mód...
egyik ismerősöm pár napja mesélte, hogy annyitól fogyott 5 kilót egy hónap alatt, hogy nem evett cukrot (kristálycukor, meg süti, csoki, így értem), és fehér lisztet. 5 után pedig csak gyümölcs, joghurt , müzli. ez tetszik nekem nagyon:D
ha tudtam két éve 10 kilót fogyni egy hónap alatt, akkor most is menni fog. köszönöm az érdeklődést, azért foglalkoztat, mert szeretném jó érezni magam a bőrömben, és ez nyilván a gyerekem közérzetére is pozitív hatással lenne. nem beszélve a párkpcsolatomról.
nem áll meg az élet a szülés után. ráérek egyébként tornázni két szoptatás közt. nem baj, ugye?
Alacsony vagyok :)))))))
156cm
Nekem már csak 5kiló, ha a táblázatot nézem. Én inkább feszesebb testet szeretnék. A hasam egy kicsit zavar, de csak mióta láttam milyen Heidi Klum...
57,6 kiló vagyok most.
:))
nasizni amugy sem szeretek, az nem lesz gáz. és igazán a baba mellett még enni is alig van időm. így remélem eredményes leszek, leszünk. te hány kilótól szeretnél megszabadulni? mennyi vagy most?
Nem villám módszer, de hatásos. Mire eszedbe jut a nasi, újra eszel valami normális kaját. Nem chipset, csokit vagy hasonló szutykot.
A leves biztosítja a tejet, a kis adag pedig szűkíti a gyomrot.
Én 1 hete kezdtem. És imádom a bébi desszertet :) De simán eszek marha pörköltet nokedlival és bundi kenyeret: 4 kifli karika ;)