Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után?? fórum

Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után?? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
342. CsillagTM (válaszként erre: 341. - 480b578442)
2010. dec. 18. 13:35

:)

nem vettem magamra, csupán annyira ostobaságokat írsz, h nem álltam meg, h kommenteljem.


de tudod, mit? valóban nem kellett volna. nekem csodálatos életem volt/van, a szüleim és a tesóim az öt legfontosabb ember nekem a világon, és nem lehetek elég hálás nekik, hogy ilyen ember lettem, amilyen. de tényleg nem kellett volna megpróbálni ezt elmagyarázni neked...a vaknak is hiába mesélnék a színekről. úgyhogy gondolj, amit akarsz, de ettől -szerencsére- semmi nem változik.

2010. dec. 18. 00:42

Nem kell felháborodni!

A véleményemet írtam le én is meghallgatom másét.

És mint írtam akinek nem inge...

De ha te magadra vetted hááát te tudod miért:)

340. CsillagTM (válaszként erre: 331. - 480b578442)
2010. dec. 17. 19:42

akkora marhaságokat írsz, h nem tudom, nevessek, vagy felháborodjak...


egy gyerek nyilván hisztizik, ha hiányzik valami neki, ami a társainak megvan, de könyörgöm, a testvéreimet (3 van, bezony) semmi pénzért nem adnám senkinek!!


és igen, mind a négyen sokra vittük/visszük, de nem azért, hogy meneküljünk ebből az életből - pofám leszakad -, hanem mert olyan értékeket és nevelést kaptunk, hogy ez a TERMÉSZETES!!!

2010. dec. 17. 07:55
Na az én gyerekeimnek még soha nem volt olyan,hogy ne legyen kajájuk,cipőjük,ruhájuk !!!!Sajnos belenevelik az ilyen gyerekekbe ezt a lenézős dolgot,bár hála istennek felénk nincsenek ilyen szülők,csak értelmesek,normálisak!!Ja és sok szülőtől kapom oviban,suliban,hogy minden tiszteletük a miénk,mert milyen szépek,tiszták és jól neveltek a gyerkőceink!:-))Soha nem csinálnám másképp,ha újra kezdhetném!!!Imádom a családom ők a mindenem és nélkülük üres lenne az életünk!!!Ja és mellesleg nem olcsó ajándékot kérnek a jézuskától és meg is kapják amit szeretnének!!!
338. 480b578442 (válaszként erre: 336. - Milendin)
2010. dec. 16. 22:59

Vegyél már vissza!

Én senkit nem barmoztam, hülyéztem még csak rossz szülőnek sem mondtam, kulturáltan elmondtam a véleményem egy dologról amiről a forumindító kérdezett.

Nem vagyok híve a nagycsaládnak valóban de nem is nézem le őket és nem hangolom ellenük a gyerekeimet sem sőt mint korábban leírtam ide vagy egy másik forumra a fiam volt az egyetlen az osztályban aki fél télen dupla szendvicset hordott az egyik nagycsaládos osztálytársának mert a kisfiunak nem tudtak csomagolni és csak ő volt aki megsajnálta.Mellesleg megjegyzem a gyerek annyira volt hálás, hogy most minden gonoszságot elkövet a fiam ellen és sokszor ez is jellemző a nagycsaládos gyerkőcökre, hogy abba rugnak bele akinek a legtöbbet köszönhetik.

Erről is van egy magán véleményem miért lehet de ezt nem fejteném ki.

AKINEK NEM INGE EZT NE VEGYE MAGÁRA.

,,lelketlen rém,,

Ugyan miért lenne az bárki aki hasonló képp gondolkodik? És nyugodj meg a divatolásból a te gyereked is kiveszi majd a részét ez alól te sem fogsz mentesülni na persze ha velük szemben is ilyen hangnemű nevelési stílust fogsz alkalmazni lehet, hogy majd meg sem merik mondani mit szeretnének inkább megszerzik maguknak (valahogy).

A hozzászólásod minősít.

337. Timicicaanyuka (válaszként erre: 336. - Milendin)
2010. dec. 16. 18:53
miért húztad fel magad?
2010. dec. 16. 17:38
Mennyi buta, barom, értéktelen ember van. Örüljetek csak és a gyerekeiteknek is tanítsátok meg, hogy le kell nézni azokat akiknek sok tesójuk van. A gyerekek tojnak rá mi van a másikon. Ezt a buta ostoba szülök mondják el nekik otthon. Ezért megy a szekálás az iskolába, oviban. Az én gyerekemnek egyszer ilyenből gondja lenne megfognám a másik gyerek szüleit és elmesélném nekik, hogy a kölykük egy sekélyes, lelketlen rém lesz és baromi nehéz lesz majd később emberségre tanítani. Komolyan ott tartunk, hogy szégyellni kell ha valakinek több gyereke van kettőnél. Azt hittem már nem tud senki semmivel meglepni, de ez amiket itt írnak egyesek szíven vágott. Nem kultiválod a nagy családot Zsula és ezt a baromi nagy bölcsességet majd megtanítod a gyerekeidnek is. Szegények inkább ne szültél volna egyet sem. A hozzád hasonló barmok miatt szekálják egymást a gyerekek ruhával meg cipővel. Gratulálok. Miért nem maradtál szingli az úgyis nagy divat és elég sekélyes is vagy hozzá. Ki a francot nem érdekel hogy néznek valakire csak mert sok gyereke van. Aki mások véleményével van elfoglalva az pont olyan nagy hülye mint itt egyesek.
2010. nov. 4. 12:57
mi négyen vagyunk tesók, és én mininum 3 gyerkőcöt akarok:)
334. Kriszta0930 (válaszként erre: 333. - 480b578442)
2010. máj. 14. 10:30
Nem szándékozom több gyermeket szülni én sem!De irtam,hogy nekem kettő jött egyszerre,akik spontán fogantak és egyből 3-an lettek:-)A 4. babám pedig gyógyszer mellett fogant és nem akartam elvetetni!Amúgy még egyszer sem kaptunk kritikát sem oviba sem suliba,sőt!Járnak hozzánk is gyerekek ovi suli társak és az én gyerkőceim is járnak hozzájuk.Nem mindenki van egyforma véleménnyel!!Ja és oviba meg suliba is nem egy nagycsaládos van!Páromék 11-en vannak tesók és olyan összetartás van köztük irigylem is mert mi csak 3-an vagyunk de háromfelé szazanaszét!!!Na mindegy hiába irom ezeket ha olyan véleménnyel vagy!Ne haragudj ha esetleg megbántottalak!Én nem akarok vitázni csak fáj,hogy elitélnek pedig nem egyedül vagyok többgyermekes anyuka!Szia
333. 480b578442 (válaszként erre: 332. - Kriszta0930)
2010. máj. 14. 00:34

Nem kételkedem benne,nincs nekem se veled se mással bajom.Én nem kultiválom a nagycsaládot és nem azért mintha nem szeretném a gyerekeket sőt..

Csupán nem gondolom ,h jo az egy gyereknek ha sokan vannak.Nem csak az anyagi hátrányokra gondolok de nap mint nap meg kell vivniuk,szembesülni az itélkező esetleg lenéző szemekkel,beszolásokkal iskolában,oviban és ez idővel beléjük ég ha érted mirül beszélek.Én pont ezek miatt álltam meg 2 nél.Hisz egy idő után kevés az otthoni szeretet a világhoz is alkalmazkodniuk kell.És azért valljuk be tobb ember gondolkodik hozzám hasonloan.Most gondolj bele.Te ha megunod a kritikát legfeljebb rákattintasz az x-re de ők nap mint nap szembeselnek vele isiben,oviban és ezt nekik kell lekezelni nincs ott anyuci és annyi minden van ezen kivül amiért még meg kell vivni a csatájukat miért még ezzel a nyomaszto érzéssel is terhelni őket.Ha ugy érzitek valaki bánt benneteket vagy nem ért meg ezért van nem pedig abban kételkednek nem vagytok jo szülők.De persze szeresd őket továbbra is hisz isten szép ajándékai:))

Anyukámék 8-an voltak testvérek,anyu volt a legidősebb.Nem voltak szegények,bőségesen volt mindig mit enniük.(ennek koszonhető,h még élnek mindannyian)Mikor a 60-as években bejott a TV nekik volt legelőszőr és az egész utca náluk nézte a nagy Puskás meccset.Anyukám már 68 éves de a mai napig sokat mesél arrol mennyi hátránya származott a nagycsaládbol.Az első nagy szerelmét miattuk hagyta el mert megkérte a kezét és hozzátette kiviszlek ebből a nyomorbol.És rengetegszer hallgatta az iskolában a sok csufolodást.Sőt volt olyan gyerek akinek a szülei nem engedték vele játszani arrol nem beszélve,h a kicsiket szinte ő nevelte mert mondván te már nagy vagy hát rábizták.Anyu nem akart férjhez menni pont ezek miatt és beleőlte magát a munkába,tanulásba.Igaz irigylésre méltoan sokra vitte és mai napig jo testvérek de bizony mikor már nagyobb lett nagyon sokszor nagymamám orra alá dőrgőlte,h inkább sakkoztak volna nagyapámmal.És persze mondanom sem kell nem igazán volt gyerekkora,nyugalma hisz mindig valaki nyávogott,nyüszogott.

Hát nem tudom megéri-e.

Mindenesetre szépek,aranyosak a gyerekeid.:)

332. Kriszta0930 (válaszként erre: 331. - 480b578442)
2010. máj. 13. 21:21

Tudod nekem másodjára ikreim jöttek akkor mikor megtudtam el kellett volna vetetnem esetleg őket,mert velük egyből 3 lett???Mi is 3-an voltunk tesók de felnőttünk és semmi bajunk nem volt belőle!Ja a 4.picim véletlenül jött össze,de abortuszellenes vagyok és nem álltunk úgy anyagilag,hogy ne mertük volna vállalni őt!!!!Nem kell szerintem egy kalap alá venni mindenkit!Azér mert 4-en vannak nem biztos,hogy rossz anyagi helyzetbe vagyunk!Ez meg az én véleményem!!!

Azért bátran eléd állnék a gyerkőceimmel és megkérdezhetnéd tőlük,hogy van-e valamibe hiányuk!

331. 480b578442 (válaszként erre: 329. - Kriszta0930)
2010. máj. 13. 14:12

Látom rámkattantál:))Pedig mint mondtam a véleményemet írtam le a nagycsaládról.

Én nem kételkedem,h szeretetben neveled őket ezt biztosan vissza is adják és abban sem,h a párod sokat dolgozik értetek.Ismerek én is 1 gyerekes családot ahol semmi szeretet nincs.De nem hiszem,h a gyerekekben nem marad nyoma a nagycsalád okozta hátrányoknak.MERT VAN nagyon sok!!És pont azok a gyerekek viszik sokra meglátásom szerint akik nagycsaládból származnak és pont azért mert tudással,karrierrel akarnak ebből csúnyán fogalmazva ,,kimenekülni."De migint hangsúlyozom ez-az én véleményem,én biztos,h nem örültem volna ha anyám sok gyereket szül és annyian lennénk mint huba macskája:))MINEK!!

330. alfoldi13 (válaszként erre: 329. - Kriszta0930)
2010. máj. 13. 10:45

mi meg gratulálunk és további babákat kivánunk...ilyen helyre...

az én fiam orvosnak készül igy emelt fizika és biosz érettségit tesz majd, de az angol középfokú

vizsga is meg lesz addig... nekünk ezek is örömök persze nem anyagiak annál is sokkalta nagyobbak...

de ha belenézel noémi lányom naplójába és látod mi lett egyik eredmény..én még erre is büszke vagyok... de mikor leírom a nyolcadik gyerek kezd jogsit szerezni...azt gondolom ez is eredmény...

és sok sok dolog, pedig lehet ,hogy néha az egyik a másik ruhájában is járt...valamikor de most zongora tanárnő....

329. Kriszta0930 (válaszként erre: 328. - 480b578442)
2010. máj. 13. 10:35
Úgy őszintén te belelátsz a mi életünkbe????Nem!Akkor meg nem mondhatod,hogy nem hiszed!!!Elmondanám,hogy a lánykáimnak van nem egy olyan óvoda társuk aki egyke v ketten vannak és sajnos sokkal de sokkal rosszabban élnek mint mi!A fiamat imádják az osztálytársai és kitűnő tanuló,gondolom ez sem jelent semmit!!!És a párom tudod mennyit dolgozik,hogy mindenük meglegyen????Nagyon sokat,de soha egy vita nincs köztünk,ilyen kapcsolatot kivánok mindenkinek!12éve vagyunk együtt és nem dohányzunk,nem iszunk!!!Ja és az óvónők,tanitónők is szeretnek minket!!!Rosszul esik,hogy minden nagycsaládost egy kalap alá vesznek sokan!!!:,,(
328. 480b578442 (válaszként erre: 327. - Kriszta0930)
2010. máj. 12. 21:38
Ezt nem hiszem el de természetesen mindenki a maga életét egyengeti ahogy szeretné,nem akartam ezzel senkit megbántani csupán a véleményemet irtam le.
2010. máj. 12. 21:24
Hát az én gyerkőceimen nincs kisebbség érzet,sem pedig szégyenérzet!!!Imádják egymást minket is és mi is őket!!!4-en vannak,de rendezett körülmények között,szeretetben neveljük őket!!!Nem szenvednek semmiben hiányt,sőt!!!!De ezt hiába irom,senki nem lát bele az életünkbe!!MINDENKI VÁLLALJON ANNYI GYERKŐCÖT AMENNYIT TISZTESSÉGESEN FELTUD NEVELNI ÉS IDEGILEG IS BIRJA!!!!
326. 480b578442 (válaszként erre: 310. - 2611ae8057)
2010. máj. 6. 12:03

Az szép,h ennyire családcentrikus vagy.Én nem ítélem el a nagycsaládosokat szerintem mások sem csak ti érzitek így.Igazad van az életét mindenki ugy éli ahogy akarja és valóban nemesebb célt szólgál azzal ha gyerekeket nevel mintha kocsmában ül.Abban sem kételkedem,h megtudod nekik venni a pelenkát és felvágottat.DE

Azok a gyerekek felnőnnek és ha azt fogja mondani anyu táborba akarok menni mert csak én nem megyek az osztályban és ciki be fogod tudni minden gyerekednek fizetni?Vagyha az egyik azt mondja csúnya a fogsorom szeretnék egy fogszabályzót.Kifogsz tudni neki 80 ezret fizetni érte?Vagyha valamelyik gyereked bekerül egy középiskolába ahol tanulmányi kirándulásra franciaországba mennek kifogsz tudni 100 ezret fizetni érte?Mostmég lehet,h beérik azzal ha magadhoz húzod és megpuszilod őket de eljön az-az idő amikor már az anyagiakat helyezik előtérbe és ezért elitélni őket nem lehet mert igy van ez rendjén.És akkor ők nem biztos,h igy fogják látni ahogy most te és esetleg itélkezően ellened fordulhatnak.Mert azt ne feledd!Nem magunknak a világnak neveljük őket.És ahhoz,h megadj nekik mindent és ezalatt nem a tutujgatást hanem az erkölcsi fejlődésüket értem ahhoz tudod sok PÉNZ kell.E hiánya nélkül nagy felelőtlenségnek tartom a sok gyerek vállalást.

325. 480b578442 (válaszként erre: 321. - 64d640aa58)
2010. máj. 6. 11:34
Lehet ,h te imádod őket de biztos vagy abban,h ők sem érzik hátrányát a nagycsaládnak?
2010. márc. 18. 13:52

Én a három fiammal vagyok igazán boldog...

Semmin nem változtatnék.

323. 64d640aa58 (válaszként erre: 322. - Kriszta0930)
2010. márc. 18. 06:44
köszi!!:))
322. Kriszta0930 (válaszként erre: 321. - 64d640aa58)
2010. márc. 17. 20:30
NÁLAD A PONT!!!!:-))ÉN IS EHHEZ A VÉLEMÉNYHEZ CSATLAKOZOM!!!!
2010. márc. 17. 11:10

rég nem írtam,látom még mindig megy a győzködés hogy mi a jobb,a sok vagy a kevés gyerek.

olvasom amit írtok,mindenkivel egyetértek,bár kisanna még mindig megbotránkoztat a primitív viselkedésével, nade az az ő baja,nem az enyém.

Én azt tudom hogy ha újrakezhetném a családalapítást,és dönthetnék arról hogy 1-2 gyere vagy több,akkor ismételten 5 gyereket szülnék,mert imádom őket,és mindent megteszek értük.

320. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 310. - 2611ae8057)
2010. márc. 16. 11:05

szép és megható történet...


[link]

319. Kriszta0930 (válaszként erre: 317. - Zenina)
2010. márc. 14. 19:25
Gratulálok!!:)Nekem a 14.héten derült ki annak idején,hogy ikreim lesznek és ők is egypetéjűek!:)Nézd meg a képeimet és meglátod!!!:)Ahol 3 elfér,elfér a 4.-5. is!!!Gondtalan babavárást és sok egészséget Nektek!!!!:)
318. 3388f1d995 (válaszként erre: 317. - Zenina)
2010. márc. 14. 17:58
Gratulálok sok sikert nektek...
317. Zenina
2010. márc. 14. 17:44

Sziasztok!

Három gyerek, egy házasság, és egy rosszul sikerült élettársi kapcsolat után újra férjhez mentem. Imádom a férjem,bevállaltunk egy terhességet,mivel neki még nincs gyereke. A 12.héten kiderült, hogy egypetéjű ikreink lesznek.Így hamarosan 5 gyerekünk lesz.Nem duskálunk a földi javakban,de azért megvagyunk.

316. 3388f1d995 (válaszként erre: 315. - Kriszta0930)
2010. márc. 14. 14:28
Mert sajnos sok buta ember van!
315. Kriszta0930 (válaszként erre: 314. - 3388f1d995)
2010. márc. 14. 12:22
Igen,sajnos ez igy van!!Csak nem értem miért kell minden több gyermekes nagycsaládost egy kalap alá venni!!!!:(
314. 3388f1d995 (válaszként erre: 313. - Krisztikov)
2010. márc. 14. 10:45

Sajnos ez így van rögtön ítélkezünk meg se próbálunk a másik helyzetébe képzelnünk magunk...

Ez a társadalom teli van elő ítélettel.

Szélmalom} harc igen mert azt hiszik,hogy akinek úgy mond sok gyereke van az mind uram bocsásd lusta ,nem dolgozó és az Államon élősködők emberek gyülekezete.

2010. márc. 14. 08:36

Elgondolkodtam azon amit irtatok. Talán azért alakult ki ilyen mély előítélet a nagycsaládosokkal szembe, mert a média sem a jó példát emeli hírré, hanem azt ami botrányos. Kialakult az a képzet, hogy minden sokgyerekes család olyan: társadalom szemete. szinte szélmalomharc ami itt a fórumon folyik, mert az 'ellentábort' úgysem győzhetjük meg.

Biza volt olyan nem cigány diákom, aki nem tudta 5. osztályba felsorolni a 8 testvére nevét sem, pedig már arra is kapott volna valami pontot.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook