Fogszabályzó (beszélgetés)
Sziszq: hajrá!
Zazubaba: gratula!!! Ööööö, bölcsész lévén, most erősen számolok... eltart egy ideig...
Sziasztok!
Képzeljétek! Újabb érdekes felfedezés a házasélettel kapcsolatban: Szabolcs a lágy vizet szereti. Nem mondom, hogy szopogassunk calgont, mert ezt már megbeszéltük. Csak legutóbb a bogaras doki panaszkodott, hogy nagyon bekövesedtek a zárak, alig lehet kinyitni. Szóval, van itt a közelben egy erdei forrás. Amióta az onnan való vízzel mosok fogat, puhább a fogkefém sörtéje, kevésbé használódik el. És mivel a forrásvizet iszom, Szabi egyáltalán nem kerül kontaktusba a csapvízzel. Most ne röhögjetek, de fényesebb. Nem az esztétikum, hanem a változás miatt mondom. Ez van... Gondoltam, hátha érdekel valakit.
Úgyhogy Kata, Angi, irány az Annakút (bár emlékeim szerint eléggé olaj-ízű... :-P)! ;-)
waouuu, Angi, Te szegedi vagy???:O :))
Hova/kihez jársz? (nem mintha minden fogorvost ismernék..;)))
Szia!
Sok sikert!Nekem semmi különös nincs!Persze érzem,hogy van vmi a számban!Tegnap elég pösze voltam,ma már a kis szűcs mit sütsz is megy:-)
Csak az evés nehézkes,de tegnap már egy csirkehús nagyon aprón lement,meg ma egy rántotta,kenyérbéllel!Persze az is fura,hogy fennakadhat a fogszabin a kaja,úgyhogy ma már 2*mostam fogat!Az is fura volt!Szóval kicsit érzékeny,de nagyon nem fáj!A felrakás sem!Nekem kb egy óra volt!Lepucolja,majd felrakja!Te csak nyugodtan ülj!Nem fáj!
Az én dokinőm azt mondta,hogy nincs különbség hatását tekintve a kettő között,csak ugye esztétikailag nem mindegy!Mindenesetre ez nem ronda,bár ma már a fém sem gáz!Bárcsak régen is ilyenek lettek volna!!
Szóval kitartást,és bártan!Neked mennyit jósoltak?Nekem másfél év+3év nightszabi!Kb 5 éves terv!!:-)
A foghúzás volt ám tényleg a legrosszabb,de muszáj volt!
Sziasztok!
Büszkék vagyunk rád Noarashi! a foghúzás bevállalása miatt különösen...Kitartás! Hogy ébredtél? Volt, van fájdalmad?Milyen volt az első reggeli élmény, mikor tükörbe néztél? Mindent tudni akarok!!! Mától már én is "csillogni" fogok! Este 7-re megyek. Meddig tartott a ragasztás? Előzetesben azt mondta a dokinő, hogy 1, 1,5 óra max. ha ez így van, akkor már csak aludni megyek haza. Persze, ha tudok majd! Porcelán lesz az én kütyüm is, bár nem nagyon favorizálja a dokinő!
Casia! Nekem is leesett a szeparáló gumim, bár arra készítettek fel, hogy esélye sem lesz, mert alig bírta feltuszkolni... megenni nem ettem, ebből az "élményből" kimaradtam!
Köszi szépen!!!
Jaj már szebbnek látom a fogaim:-)
De még nagyon fura,nem tudom,mikorra szokom meg,de még mindig jobb,mint hittem:Azt hittem,nagyon csúnya lesz,és fájni fog.De csak fura!Még puszit is nagyon óvatosan is adtam:-)
Én meg két hét múlva megyek megint!Remélem,már addigra valamit haladunk!
Sziasztok!
Noarashi, gratula!:) Már is pár órával kevesebb van hátra!;))
Na, én is túlestem az aktiváláson.
Most egy kicsit kettős érzésekkel állok a témához, egyrészt örülök, mert a dokim ránézett a lenyomatomra (rajta a dátum: 2007.03.28.), majd rám, és ezt mondta: "Ez 2007-es.. dehát még mindig 2007 van!" Erre én néztem egy nagyot, majd helyeselni kezdtem.. Erre ő: "Nagyon sokat változott, pedig még csak jövő tavasszal lesz fent 1 éve!" Erre is helyeseltem.. aztán közölte, hogy az elsőket már nem akarja jobban beljebb dönteni, mert jól állnak, és most már lényegében egy retenciós időszak következik egy kis rés-zárással.. Szóval sztem nekem nem is lesz MobilGumim se.. de a réseimhez sem kaptam semmit, semmilyen rés-eltűntető csoda-szerkezet..:S csak simán be van kötve az ívem és ennyi.. (mint 6 hete, amikor levette a keresztartómat - és utána nőttek is a rések..)
Jah, és mondtam neki, hogy a bal alsó 4-esem kicsit be van dőlve, nincs egyvonalban a többivel. Sztem ezt észre sem vette..!:O (ezen persze kiakadtam magamban..) na, mindegy - még jó, hogy helyette is figyelek!:D Most az az 1 fogam nincs hozzágumizva az ívhez, azt mondta, hogy lehet, hogy magától kintebb jön - ha nem, akkor lecseréli rajta a műanyag brekit fémre (!!!) és a helyére húzza.. szóval lehet, hogy 3 hét múlva lesz 1 db fémbrekim..:D szexi lesz biztos a sok műanyag között!:DD
huhuu gratuláció hozzá! :))
egyébként szerintem akinek húznak fogat, sokkal nagyobb elhatározás kell belevágni, mivel egészséges az a fog meg ilyesmi, szóval így még becsülendőbb az ügy :))
Haho!
Most már teljes jogú tag vagyok:-)Összekötötttük az elkövetkező másfél évet!
Amúgy nem volt semmi gond,max az a gyűgyű nem volt vmi kellemes,de még csak a bal oldalira rakott,másik oldalra nem tudott,vagy mi.
Már ettem is,igaz pépeset!
Amúgy merek mosolyogni is,ez a porcellán meg amúgy is nagyon csini:-)
Asszem alulra is azt tetetek!Mátol meg indul a visszaszámlálás!
Angi77:neked is kitartást!!!!Neked jó,hogy nem húztak,talán eddig az volt a legnehezebb,nem is a fájdalom,mert nem fájt,hanem lelkileg!
A többi meg jön magától!!!Csak bátran!
Én marhára féltem,de nem bántam meg!!!
Szép jó reggelt!
Készülök ám! Alig aludtam,holott szép akarok lenni ezen a nagy napon:-)
Bár így esküdni,hogy tudom,hogy előbb(remélem)-utóbb vége szakad! Na megyek enni valamit,mert még ugyan nincs fogszabi,de kettő mínusszal(négyesek)nemcsak a mosolyom káprázatos,hanem elég lassan eszem,meg korlátozódott a könnyű ételek felé!DE!!!Nagyon jók a sütik!Tiramisu,krémes!Még,jó,hogy egy cukrászda mellett dolgozom,és olcsón kapom a sütiket.Ezek lesznek a betevőim!!!:-)
Sziasztok!
:D :D :D
Remélem meglesz még :P Szabolcsom, és ha igen, akkor kicsiny testét Nightszabi fehér müa. hordozkájába teszem :D!
Kata: lehet, hogy ma már Te is mobilgumival gazdagodsz :D!!
Norashi: drukkolunk Neked, biztos szép esküvő lesz ;)!!
Fúúú, tök furi érzés, hogy már egy hónapja elváltunk Szabival, és már házassági tanácsadásra megyek Nightszabival :D, és családi fotókat is fogunk nézegetni :P! Régi szép emlékek :D
Aztán megemlítem a dokinénimnek, hogy érdekes folyamatok zajlanak a számban amikor nincs bent Nighty, ugyanis az alsó front fogik nagyon aktívak! Azaz, amikor kiveszem akkor mindenki katonás sorrendben áll, aztán mikor az eligazításra kerül a sor, van egy-két fogacska, aki csámpázik :(!! Biztos természetes folyamat, de jobban szeretem, ha megnyugtat :D
Kismo is ma megy a dokjához!:)
..többek között a "tetemért"..;))
:)) a jól bevált kamilla tea..;))))
kíváncsi vagyok, mit kapok ma a dottorbácsitól..:) remélem, valami szupergyors-*-résösszezáró alkatrészt..;)
OFF:
ízlések és pofonok!:) én szeretek itt lakni, lényegében az első perctől kezdve..:) de ha nem hiányzik a diák-pörgés, akkor érthető, hogy nem ragaszkodsz ahhoz, hogy minél többet itt legyél..:)
hehe, LawFar-a..??:)) először nem koppant, hogy mi akar ez lenni..:O de aztán leesett... ez vmi jogász-elnevezés..?:DD mert "hivatalosan", városi körökben az "Lófara" (a szobor miatt)..;)))