Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogszabályzó fórum

Fogszabályzó (beszélgetés)

3363. Casia
2007. nov. 15. 16:25

Sziszq: hajrá!

Zazubaba: gratula!!! Ööööö, bölcsész lévén, most erősen számolok... eltart egy ideig...

3362. zazubaba
2007. nov. 15. 15:53
HAlihó!! Negyedévesek vagyunk ma :D:D:D
3361. Sziszq
2007. nov. 15. 15:02
nah én holnap reggel meek a fogorvoshoz, bár még csak azért, h megnézze a gyógytömést a fogamba! De végre rá tudok tőle is kérdezni azokra emik érdekelnek! :-))
3360. Casia
2007. nov. 15. 14:27

Sziasztok!

Képzeljétek! Újabb érdekes felfedezés a házasélettel kapcsolatban: Szabolcs a lágy vizet szereti. Nem mondom, hogy szopogassunk calgont, mert ezt már megbeszéltük. Csak legutóbb a bogaras doki panaszkodott, hogy nagyon bekövesedtek a zárak, alig lehet kinyitni. Szóval, van itt a közelben egy erdei forrás. Amióta az onnan való vízzel mosok fogat, puhább a fogkefém sörtéje, kevésbé használódik el. És mivel a forrásvizet iszom, Szabi egyáltalán nem kerül kontaktusba a csapvízzel. Most ne röhögjetek, de fényesebb. Nem az esztétikum, hanem a változás miatt mondom. Ez van... Gondoltam, hátha érdekel valakit.

Úgyhogy Kata, Angi, irány az Annakút (bár emlékeim szerint eléggé olaj-ízű... :-P)! ;-)

3359. cskata (válaszként erre: 3357. - Angi77)
2007. nov. 15. 09:09
ahan..;)
3358. angi77 (válaszként erre: 3353. - Noarashi)
2007. nov. 15. 08:55
Kössszzzzz.... izgulok már nagyon! Kösz a részletes választ is! Ezek egészen jó kaják, így elsőre... ha így van ezen elélek! A jóslat max. 2 évre szól+2 év éjszakai+ha visszamozdulnának a fogaim...mert már nem éppen az ideális életkorban ért ez az esemény...akkor az alsó ív belső felére állandó rögzítés is kell! De ez már nagyon pesszimista verzió! Remélem megállunk a 4 évnél!Ezt követően lesz még egy foghiány pótlás egy korábban elvesztett fog miatt (implantátum) és talán öt év múlva maximális lesz az élmény! Ja, és mivel a bal felső kettesem gyökérkezelt, és nem biztos, hogy kibírja ezt a hosszú időt - már így is láthatóan elszíneződött - erre még kerül valami, hogy a mosolyom tökéletes legyen! Szóval nekem is 5 éves terv lesz! :))
3357. angi77 (válaszként erre: 3354. - Cskata)
2007. nov. 15. 08:45
Igen! Lehet hogy Te is? :))
3356. cskata (válaszként erre: 3355. - Casia)
2007. nov. 15. 08:30
jááájj, olyat nem szeretnék!:DDD
3355. Casia (válaszként erre: 3349. - Cskata)
2007. nov. 15. 08:12
:-DDD Olyan lesz, mintha az igazi fogaid közül az egyik arany lenne!! Tudod, mint a Kusturica-filmekben! Ha erre sor kerül, okvetlen készíts képet!!! :-)))
3354. cskata (válaszként erre: 3352. - Angi77)
2007. nov. 15. 08:10

waouuu, Angi, Te szegedi vagy???:O :))

Hova/kihez jársz? (nem mintha minden fogorvost ismernék..;)))

3353. Noarashi (válaszként erre: 3352. - Angi77)
2007. nov. 15. 08:06

Szia!

Sok sikert!Nekem semmi különös nincs!Persze érzem,hogy van vmi a számban!Tegnap elég pösze voltam,ma már a kis szűcs mit sütsz is megy:-)

Csak az evés nehézkes,de tegnap már egy csirkehús nagyon aprón lement,meg ma egy rántotta,kenyérbéllel!Persze az is fura,hogy fennakadhat a fogszabin a kaja,úgyhogy ma már 2*mostam fogat!Az is fura volt!Szóval kicsit érzékeny,de nagyon nem fáj!A felrakás sem!Nekem kb egy óra volt!Lepucolja,majd felrakja!Te csak nyugodtan ülj!Nem fáj!

Az én dokinőm azt mondta,hogy nincs különbség hatását tekintve a kettő között,csak ugye esztétikailag nem mindegy!Mindenesetre ez nem ronda,bár ma már a fém sem gáz!Bárcsak régen is ilyenek lettek volna!!

Szóval kitartást,és bártan!Neked mennyit jósoltak?Nekem másfél év+3év nightszabi!Kb 5 éves terv!!:-)

A foghúzás volt ám tényleg a legrosszabb,de muszáj volt!

3352. angi77
2007. nov. 15. 07:27

Sziasztok!

Büszkék vagyunk rád Noarashi! a foghúzás bevállalása miatt különösen...Kitartás! Hogy ébredtél? Volt, van fájdalmad?Milyen volt az első reggeli élmény, mikor tükörbe néztél? Mindent tudni akarok!!! Mától már én is "csillogni" fogok! Este 7-re megyek. Meddig tartott a ragasztás? Előzetesben azt mondta a dokinő, hogy 1, 1,5 óra max. ha ez így van, akkor már csak aludni megyek haza. Persze, ha tudok majd! Porcelán lesz az én kütyüm is, bár nem nagyon favorizálja a dokinő!

Casia! Nekem is leesett a szeparáló gumim, bár arra készítettek fel, hogy esélye sem lesz, mert alig bírta feltuszkolni... megenni nem ettem, ebből az "élményből" kimaradtam!

2007. nov. 14. 23:27
nekem is van két fém breki a porcelánok között! :-)Nem gáz!!! :-)
3350. Noarashi
2007. nov. 14. 21:05

Köszi szépen!!!

Jaj már szebbnek látom a fogaim:-)

De még nagyon fura,nem tudom,mikorra szokom meg,de még mindig jobb,mint hittem:Azt hittem,nagyon csúnya lesz,és fájni fog.De csak fura!Még puszit is nagyon óvatosan is adtam:-)

Én meg két hét múlva megyek megint!Remélem,már addigra valamit haladunk!

3349. cskata
2007. nov. 14. 20:59

Sziasztok!

Noarashi, gratula!:) Már is pár órával kevesebb van hátra!;))

Na, én is túlestem az aktiváláson.

Most egy kicsit kettős érzésekkel állok a témához, egyrészt örülök, mert a dokim ránézett a lenyomatomra (rajta a dátum: 2007.03.28.), majd rám, és ezt mondta: "Ez 2007-es.. dehát még mindig 2007 van!" Erre én néztem egy nagyot, majd helyeselni kezdtem.. Erre ő: "Nagyon sokat változott, pedig még csak jövő tavasszal lesz fent 1 éve!" Erre is helyeseltem.. aztán közölte, hogy az elsőket már nem akarja jobban beljebb dönteni, mert jól állnak, és most már lényegében egy retenciós időszak következik egy kis rés-zárással.. Szóval sztem nekem nem is lesz MobilGumim se.. de a réseimhez sem kaptam semmit, semmilyen rés-eltűntető csoda-szerkezet..:S csak simán be van kötve az ívem és ennyi.. (mint 6 hete, amikor levette a keresztartómat - és utána nőttek is a rések..)

Jah, és mondtam neki, hogy a bal alsó 4-esem kicsit be van dőlve, nincs egyvonalban a többivel. Sztem ezt észre sem vette..!:O (ezen persze kiakadtam magamban..) na, mindegy - még jó, hogy helyette is figyelek!:D Most az az 1 fogam nincs hozzágumizva az ívhez, azt mondta, hogy lehet, hogy magától kintebb jön - ha nem, akkor lecseréli rajta a műanyag brekit fémre (!!!) és a helyére húzza.. szóval lehet, hogy 3 hét múlva lesz 1 db fémbrekim..:D szexi lesz biztos a sok műanyag között!:DD

3348. kispici (válaszként erre: 3347. - Noarashi)
2007. nov. 14. 19:49

huhuu gratuláció hozzá! :))

egyébként szerintem akinek húznak fogat, sokkal nagyobb elhatározás kell belevágni, mivel egészséges az a fog meg ilyesmi, szóval így még becsülendőbb az ügy :))

3347. Noarashi
2007. nov. 14. 18:25

Haho!

Most már teljes jogú tag vagyok:-)Összekötötttük az elkövetkező másfél évet!

Amúgy nem volt semmi gond,max az a gyűgyű nem volt vmi kellemes,de még csak a bal oldalira rakott,másik oldalra nem tudott,vagy mi.

Már ettem is,igaz pépeset!

Amúgy merek mosolyogni is,ez a porcellán meg amúgy is nagyon csini:-)

Asszem alulra is azt tetetek!Mátol meg indul a visszaszámlálás!

Angi77:neked is kitartást!!!!Neked jó,hogy nem húztak,talán eddig az volt a legnehezebb,nem is a fájdalom,mert nem fájt,hanem lelkileg!

A többi meg jön magától!!!Csak bátran!

Én marhára féltem,de nem bántam meg!!!

3346. Casia (válaszként erre: 3340. - Kismo)
2007. nov. 14. 18:25
Na? Megvolt még?? :-)))))
3345. Casia (válaszként erre: 3342. - Noarashi)
2007. nov. 14. 18:24
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????!!!
3344. Casia (válaszként erre: 3341. - Ani*)
2007. nov. 14. 18:24
Nagyon szívesen, örülök, hogy sikerült! Öööö, én Damonos vagyok, azt se tudom, egyelőre, mi fán terem a gumi... persze szeparációs gumijaim (egy félreértés folytán) voltak, azok közül kettőt megettem... semmi bajom nem lett, a bogaras doki meg csak annyit mondott mikor bejelentettem: "Egészségedre, bogaram!" Szóval ezen ne aggódj. :-)
3343. angi77 (válaszként erre: 3342. - Noarashi)
2007. nov. 14. 14:07
Hajrá! Átérzem... holnap ilyenkor már én is hasonlókkal számolhatok be... bár nekem nem kellett fogaimtól megválnom a cél érdekében... Gondolom nem volt "egyszerű" döntés...Várom az első élményeket... mire is kell készülni?
3342. Noarashi
2007. nov. 14. 09:59

Szép jó reggelt!

Készülök ám! Alig aludtam,holott szép akarok lenni ezen a nagy napon:-)

Bár így esküdni,hogy tudom,hogy előbb(remélem)-utóbb vége szakad! Na megyek enni valamit,mert még ugyan nincs fogszabi,de kettő mínusszal(négyesek)nemcsak a mosolyom káprázatos,hanem elég lassan eszem,meg korlátozódott a könnyű ételek felé!DE!!!Nagyon jók a sütik!Tiramisu,krémes!Még,jó,hogy egy cukrászda mellett dolgozom,és olcsón kapom a sütiket.Ezek lesznek a betevőim!!!:-)

3341. ani* (válaszként erre: 3331. - Casia)
2007. nov. 14. 09:20
Köszönöm!!!!!!!! Életet mentettél! Vissza is raktam szemöldökcsipesszel az utolsóba, bár az utolsó előttiben alig van benne, valószínűleg azért is, mert nincs már rajta gumi.... Most gondolkoztam, hogy szerintem megettem. Ugye attól nem lesz bajom?
3340. kismo
2007. nov. 14. 09:17

Sziasztok!

:D :D :D

Remélem meglesz még :P Szabolcsom, és ha igen, akkor kicsiny testét Nightszabi fehér müa. hordozkájába teszem :D!

Kata: lehet, hogy ma már Te is mobilgumival gazdagodsz :D!!

Norashi: drukkolunk Neked, biztos szép esküvő lesz ;)!!

Fúúú, tök furi érzés, hogy már egy hónapja elváltunk Szabival, és már házassági tanácsadásra megyek Nightszabival :D, és családi fotókat is fogunk nézegetni :P! Régi szép emlékek :D

Aztán megemlítem a dokinénimnek, hogy érdekes folyamatok zajlanak a számban amikor nincs bent Nighty, ugyanis az alsó front fogik nagyon aktívak! Azaz, amikor kiveszem akkor mindenki katonás sorrendben áll, aztán mikor az eligazításra kerül a sor, van egy-két fogacska, aki csámpázik :(!! Biztos természetes folyamat, de jobban szeretem, ha megnyugtat :D

3339. Tasa (válaszként erre: 3338. - Cskata)
2007. nov. 14. 08:43
:)))) Remélem a mini-urnát beszerezte már! Mégsem hozhatja el Szabolcsot egy zsebkendőben! :)
3338. cskata (válaszként erre: 3333. - Casia)
2007. nov. 14. 08:22

Kismo is ma megy a dokjához!:)

..többek között a "tetemért"..;))

3337. cskata (válaszként erre: 3332. - Tasa)
2007. nov. 14. 08:19
:DDD na azé'..!
3336. cskata (válaszként erre: 3329. - Tasa)
2007. nov. 14. 08:18

:)) a jól bevált kamilla tea..;))))

kíváncsi vagyok, mit kapok ma a dottorbácsitól..:) remélem, valami szupergyors-*-résösszezáró alkatrészt..;)

3335. cskata (válaszként erre: 3327. - Mango86)
2007. nov. 14. 08:15

OFF:

ízlések és pofonok!:) én szeretek itt lakni, lényegében az első perctől kezdve..:) de ha nem hiányzik a diák-pörgés, akkor érthető, hogy nem ragaszkodsz ahhoz, hogy minél többet itt legyél..:)

hehe, LawFar-a..??:)) először nem koppant, hogy mi akar ez lenni..:O de aztán leesett... ez vmi jogász-elnevezés..?:DD mert "hivatalosan", városi körökben az "Lófara" (a szobor miatt)..;)))

3334. Casia (válaszként erre: 3332. - Tasa)
2007. nov. 14. 08:13
Nem számoljuk, de egy perc 22 másodperccel... :-D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook