Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogszabályzó fórum

Fogszabályzó (beszélgetés)

3483. Noarashi
2007. nov. 25. 19:57

Boldog szülinapot illetve névnapot,akit ez érint:-)

De amúgy is mindnekinek minden jót!

Rég voltam már erre,kicsit sokat kellett melózni!

3482. cskata
2007. nov. 25. 16:53

Sziasztok!:)

Köszönöm mindenkinek a köszöntést - a gonosz és ÖREG Pítör bá'nak meg boldog szülinapot!;) Hiába, no.. a fiatalság múlandó dolog..;DDDD

3481. Vio
2007. nov. 25. 14:33
Boldog névnapot illetve szülinapot az ünnepelteknek!:)
3480. .Lilla.
2007. nov. 25. 12:43
sok boldogságot az ünnepelteknek :)
3479. szyra
2007. nov. 25. 11:52

Helló Ünnepeltek! :D

Katánknak nagyon boldog névnapot kívánok, Péterünket pedig Isten éltesse a 72. szülinapján.... Jaj, bocsánat, lehet, hogy felcseréltem a számjegyeket???? :DDD

3478. Peter26
2007. nov. 25. 10:01

Kedves Katalin!

Engedje meg, hogy Névnapja alkalmából köszöntsem Önt és kívánjak még legalább ennyi névnapot! (ha jól számolom akkor Ön már 80 éves lesz) :DDDDD

Peter

3477. erank
2007. nov. 24. 13:47

Sziasztok!

Tettem fel egy képet a kiesett darabkáról.

3476. Korall
2007. nov. 23. 21:06
Nagyon fáj a fogaaaaaaaaaaaaaaaaaaam. Naaaaaagyoooooooon.
3475. Vircus
2007. nov. 23. 21:01

Sziasztok!

Erank:Kitartás!!Tudom milyen érzés mikor mindig van vmi probléma a szabival.Esküszöm talán ez az egy hónap volt amikor nem történt semmi agagsztó dolog a készülékkemmel.Csak már az ívem hosszú.DE jövő hét csütörtökön mék is aktiválásra:)

Többieket üdvözlöm és bocs hogy rég nem jelentkeztem!

3474. erank (válaszként erre: 3472. - Korall)
2007. nov. 23. 15:12

pénteken csak délelőtt rendel.

Nem egy létfontosságú darab,kibírom nélküle hétfőig. Sőt sokkal jobb nélküle, de ha azt akarom, hogy kijöjjön a fogam, akkor kell.

3473. zazubaba
2007. nov. 23. 14:45
sziasztok! Nekem multhét pénteken esett le az egyik gyűrűm, doki nem volt aznap, igy hát maradt a hétfői esti találka... elég kellemetlen volt az a hétvége :S a 2 cm-t kiálló iv az egész számat szétszedte, már azt lestük h mikor szúrja át.. :( erre a doki hétfőn este csak levágta, amit én is megtudtam volna tenni :S de már szerencsére helyrejött. Igy legalább legközelebb új ívet kapok :D az utolsót előreláthatóan!!! :D :D :D
3472. Korall (válaszként erre: 3471. - Erank)
2007. nov. 23. 14:21
felhívtad a dokidat? így ne maradj a hétvégére!
3471. erank (válaszként erre: 3469. - Erank)
2007. nov. 23. 14:03
Probléma megoldódott. Ittam és magátol kiesett a számból. Szerencsére nem nyeltem le. Most itt van előttem és nézegetem.
3470. Sziszq (válaszként erre: 3466. - Sziszq)
2007. nov. 23. 13:15
nah igen ez most felbosszantott! Közölte velem a fogorvos, h az a egy két hét az 3 hónap lesz a gyógytömésnek :S
3469. erank
2007. nov. 23. 13:07

Sziasztok!

Már megint szément a kütyüm, csak nem elöl, hanem hátul a brekettből csúszott ki és most itt fickándozik a számban. Miért pont pénteken kellett ezt eljátszania? Nem tudom mit csináljak. próbáljam meg visszatenni? Nem túl kellemes érzés amikor hozzáére és nem akarok rosszat csinálni.

Elegem van. :((((

3468. Korall
2007. nov. 23. 12:30
Sziasztok! Jó rég nem voltam már. Na ma meg lettem aktiválva. Nem is számítottam rá, mert azt mondta, hogy majd december közepén, kari előtt cserél ívet. Holnap vasárnap leszek két hónapos. Szépen mozognak a fogaim, úgyhogy lehet, hogy 3 hét múlva kapok füzért is. Már márig nagyon fájnak, mondta is, hogy nem lesz eseménytelen a hétvégém . Mondtam, hogy az amúgy sem, a kicsi fiamnak tartjuk a szülinapját. Erre azt mondta, hogy akkor pokol lesz. Majd jajgatok a vendégeknek másnem.
3467. f7cbe21b45 (válaszként erre: 3462. - Noarashi)
2007. nov. 22. 16:35
Megint játsszák? Ez nagyon ari kis film, pont olyan tiniboszikról, mint az enyém. Amúgy rosszul voltam a minimaxtól, de ezt én is néztem Annusboszival, ha tehettem.
3466. Sziszq
2007. nov. 22. 16:13

Látom Péter hiányolta, h nem írogatok!

Erre csak azt tom mondani, h offolni nem akarom a fórumot, a fogszabályzórol meg még semmit nem tok írni, mert még legalább másfél két hétig benn lesz a fogamban a gyógytömés, és addig nem raknak fe fogsz.-t, amíg nincs benn a végleges tömés.

2007. nov. 21. 17:46
Ja és most pénteken húznak megint rajta eddig ez a harmadik aktiválásom mióta oda járok
2007. nov. 21. 17:45

Sziasztok

Ne haragudjatok, hogy már hetek óta nem írok ide

Nagyon sok a tanulni valóm májusba vizsgázok

amúgy több mint két hónapos vagyok

a fogaim nagyon fájnak az elöl lévők az egyik be is van duzzadva

fogmosás majdnem bepisilek módon történik

ha tudok még írok

Üdvözlettel

fogszabis

3463. sunnyka7
2007. nov. 21. 15:02

Sziasztok!

Én új vagyok itt a fórumon, bocs, hogy bepofátlankodok, de érdekelne, egy-két dolog. Ki milyen fogszabályzót kért, én fehér műanyagot szeretnék, de állítólag nagyon húzós, viszont, alsó-felső fogsorra kéne ráadásul....szóval nem tudom, egyáltalán lesz-e rá pénzem. Kb. olyan márciusra tervezem a dolgot. És milyen volt megszokni? Nagyon szörnyű?

3462. Noarashi
2007. nov. 21. 13:35
Amúgy van egy édes mese a minimaxon!Sharon spitz,ő is fogszabis:)
3461. Noarashi (válaszként erre: 3460. - Angi77)
2007. nov. 21. 13:00

Nekem amióta van,már két ismerősöm is erősen gondolkodik rajta!

Amúgy senki nem cikizett,sőt!

Nekem sem látszik normál esetben,mert porcellán van,gondoltam ennyi évesen...De ugye teli pofával vigyorgok,nem zavar semennyit sem.Aki meg röhögne rajta,az hülye!

Rizst még nem próbáltam!

fogzuhanyom nincs!Nekem sem mindegyik fogamnál oké a fogselyem.De fogzuhanyra még gyűjtök!

Még hátra van az alsó fogszabi,szóval spórolok:)

A kajáláson megy is,nem eszem ki a családot a vagyonából:)

3460. angi77 (válaszként erre: 3459. - Noarashi)
2007. nov. 21. 12:41

A lukadástól én is rettegek, ezért minden kaja után én is rohanok fogat mosni. Valamelyik nap talán hatszor esett meg ez a művelet. Mindenhol van fogkefém és fogkrémem. Kajálni mindent... én is! Próbáltál már rizst enni...?? Kegyetlen! Az összes létező és nem létező résemben volt valahol... ezentúl, ha lehet kerülöm! Fogselyem: ...nos ezelőtt ment a dolog, bár nálam az a helyzet, hogy a szabi előtt sem nagyon sikerült a két fog közébe hatolni! Mostmeg, mióta igazodnak... semmi rés, egyszerűen képtelen vagyok használni...kész küszködelem. Így maradt a fogzuhany... bár közel sincs olyan hatásos, mint a fogselyem.

Egyébként elmondhatom, hogy megszoktuk egymást... vigyorgok mint a vadalma... normál beszéd közben észre sem veszi senki, mert teliben takarja a szám. A dokinőm szerint [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Angelina Jolie[{[{[/A]}]}]-s lett így az ajkaim állása...:)))

még valami: ...érdekes, azok akik tudják nekik is volna mit sorbaszedni a szájukban megjegyzik, hogy nekik is szükséges volna... elindult a nevelés...azt mondhatom, hogy az első "jé..fogszabályzód van" kérdések nagy részén túlvagyok. Már van, hogy meg sem hallom... mert annyira megszoktam Szabit... és a kérdést is. :)) Kíváncsi leszek az első "randidra" feltétlen számolj be!!!

3459. Noarashi (válaszként erre: 3458. - Angi77)
2007. nov. 21. 12:03

Nekem a dokinő már az elején mondta,hogy arra számítsak,hogy kéthetente "randizunk":)

Amúgy nagy parám a fogszuvasodás,sikálom állandóan,meg fogselyem esténként!Te hogy vagy ezzel?

És a kajálással?Én végre úgy ahogy mindent tudok enni!Persze lassan,de az meg amúgy is egészséges,egyedül csak azt unom,hogy minden kajálás után fogat kell mosnom,mert hát ide-oda ragadnak a kis falatok:-)Szexi!!!

De nem vettem még észre változást!Tudom,a türelem rózsát,mi esetünkben csodás mosolyt terem!

3458. angi77 (válaszként erre: 3453. - Noarashi)
2007. nov. 21. 10:51

Jónapot Mindenkinek!

Noarashi-hoz csatlakozva lassan mi is egyhetesek leszünk! Noarashi, Te már a jövő héten mész újra? Nekem csak dec 13.-án kell mennem legközelebb...

cskata! olyan kütyükről beszéltek... napokig nem is tudtam közbeszólni... kaphatok én is jelszót az érintettektől, ahol megnézhetem a képeket. Megnyugodnék (?!?!) ha láthatnám.

Köszi mindenkinek!

3457. szyra (válaszként erre: 3456. - Cskata)
2007. nov. 21. 10:48

Köszi, Kata! Most minden szép szót ezerrel szippantok be... :DD

Jaja, kijut a jóból rendesen... s akkor még a microcsavarokat nem is említettük.. ;))

De azért én azt mondom, mindenki sok áldozatot hoz a szép eredmény érdekében, mindannyian büszkék lehetünk, s persze különböző alapállapotokról indulunk, nálam ez hatványozottan volt brutális, így a csodás mosolyhoz vezető út is rögösebb... :)

3456. cskata (válaszként erre: 3454. - Szyra)
2007. nov. 21. 10:15

szegény Te..:(

minden elismerésem! Ha valaki, akkor Te aztán tényleg megszenvedsz a szép fogakért: hónapokig tartó harapásemelő-téma, loop, szöcske, stb..stb..

nekünk jópárunknak tényleg fáklyás menet ehhez képest - pedig azért mindenkinek kijutott a jóból egyszer-kétszer..;)

Hajrá Phlogosol + Meridol duó!;)))

3455. szyra (válaszként erre: 3454. - Szyra)
2007. nov. 21. 10:07
jav. -> Mobilgumit = Mobilgumi ("t" nélkül) :D
3454. szyra
2007. nov. 21. 10:05

Sziasztok!

Tasa: :DDD Köszönöm (Emese :)) az ötletet, nem is állsz messze a valóságtól, antiloop lassan piercinggé változik, s ígérem, amint átszúr, ráakasztok egy mini-csengettyűt.. :D

Szerencsére nem éjszakai állatok leledzenek a számban, s hagytak aludni, akkor van baj, amint mozgásba lendítem a számat... tanulság: éhségsztrájk és némasági fogadalom. :)

Némileg feldagadt kis számmal egyelőre kilátástalannak látom a dolgokat, de bízom Meridolban és Phlogosolban.. :)

Kata: persze, hogy szöcske, csak a szöcskehad hülyén hangzik... :DD

Igen, sajnos az utolsó néhány tized mm tűnik el a leglassabban, nekem is van még kb. fél millim, szóval Mobilgumit is munkára van fogva még egy darabig.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook