Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogszabályzó fórum

Fogszabályzó (beszélgetés)

3603. kismo (válaszként erre: 3602. - Ani*)
2007. nov. 29. 14:39
Bezonyám!! Horrorisztikus :)
3602. ani* (válaszként erre: 3601. - Kismo)
2007. nov. 29. 14:37
Basszus, ilyen drága? Én az árig nem jutottam el. Akkor kicsit más mint ahogy gondoltam.
3601. kismo
2007. nov. 29. 14:35

Hát...én nem biztos, hogy kiadtam volna egy milla körüli árat ezért a csodakütyüért!! De hát, ízlések és pofonok, fogsorok, no meg pénztárcák :D!!

Ez a sínes éjszaki úgy készül (tudom, hogy a képen a láthátatlan van), hogy miután levették az állandó szabit, akkor mintát vesznek a fogakról, és arra öntik ki, és nem csak a fogakra, de az ínyre is rácuppan egy kicsit!! Azaz ez is csak helybentartásra való :D!!

3600. ani* (válaszként erre: 3596. - Kismo)
2007. nov. 29. 14:26
Na ez egy jó kép. Tudom milyen ez, én is gondolkoztam ,hogy ilyen sín-es fogszabim legyen, csak azt tovább kellett volna hordanom, meg nekem forgatni is kell fogat és ez erre a célra nem éppen a legalkalmasabb. X hetente küldtek volna új sínt, amit számítógéppel programoznak. Szerintem ez egy ugyanilyen, és beprogramozzák a kész fogsorodra.
3599. kismo (válaszként erre: 3597. - Ani*)
2007. nov. 29. 14:23
:) :) előfordul :P
3598. kismo (válaszként erre: 3595. - Ani*)
2007. nov. 29. 14:23

Fém és műanyag kombó :D a retenciós ív, alias Nightszabi!!

A másik féle pedig mint a fehérítős sin!!

Kinek, mit, és mit ajánl a dokija!!

3597. ani* (válaszként erre: 3595. - Ani*)
2007. nov. 29. 14:22
De hülye vagyok, ott volt lefényképezve, külön a 2 sín. Csak épp rápillantottam, mert siettem.
3596. kismo (válaszként erre: 3593. - Ani*)
2007. nov. 29. 14:21

[link]

Talán így érthetőbb :)!! Hasonlóan néz ki, mint a láthatatlan fogszabi!!

3595. ani* (válaszként erre: 3594. - Kismo)
2007. nov. 29. 14:19
Úgy nézett ki, mintha egyben lenne, de visszagondolva, ez hülyeség. Mondjuk ha ez a 2 van, akkor inkább a fém.
3594. kismo (válaszként erre: 3593. - Ani*)
2007. nov. 29. 14:15

?????

Ez két külön részből áll! Az alsó és a felső fogsorra is rá kell cuppantani külön-külön, mint a fehérítő sint!!

3593. ani* (válaszként erre: 3592. - Kismo)
2007. nov. 29. 14:12
Úristen! Abban az átlátszós izében még ki sem lehet nyitni a szájat, nem? Durva. Azt hittem éjszakaiból is van teflonos.
3592. kismo (válaszként erre: 3590. - Ani*)
2007. nov. 29. 14:02

Esztétikus? Hát..ahogy vesszük :D!

[link]

Ez pedig a sima, ami nekem is van :D

[link]

3591. zazubaba (válaszként erre: 3589. - Márk87)
2007. nov. 29. 12:59
engem a patikában hülyének néztek h mit akarok, mikor én csak viaszt kértem... azt se tudták mi az. De tapasztalt fogszabis barátaim felvilágosítottak h fogászati szaküzletben keressem!!!
3590. ani*
2007. nov. 29. 12:11
Van night szabiból is esztétikus, nem? Úgy emlékszem azt mondta a dokim, hogy van.
3589. Márk87 (válaszként erre: 3584. - Shirley)
2007. nov. 29. 10:10

nekem azt mondta, hogy patikákban lehet kapni, valami 800 forint körüli áron. nekem az első dobozkából fél csík fogyott el :D idegesített ugyanis , hogy le kell operálni, meg újat ragasztani, nem egyszer volt, hogy nagy nyammogás közben jutott eszembe, hogy "hoppá, ez bent maradt!". persze a felét megettem addigra :D :P

ha neked is közelebb van a patika mint a fogdoki akkor menj el és kérdezd meg. ha nincs akkor is hoznak rendelésre...

3588. Márk87 (válaszként erre: 3573. - .Lilla.)
2007. nov. 29. 10:01

bolond-bolond-bolond debreceni pasik !!! :P:P:P :)

rengeteg embernek rosszak a fogai, és szerintem ha valaki ápolja/rendbehozatja az az önkritika és a törődés jele. értékelni kéne, és főleg ha valaki szép és van egy fogszabija, utána ha lekerül még szebb lesz. aki nem ismeri ezt fel vagy csak a fogszabi miatt kihagy valakit az életéből... hát az egy ütni való bolond :P.... debrecenben úgylátom hemzsegnek a bolondok :D:D...

3587. kismo (válaszként erre: 3586. - Casia)
2007. nov. 29. 09:28

Hali!

Hát hallod, nagyon szépen alakulsz :D!! Tök szép az íved már felül!! Gratula :)

Miket álmodsz Te csaj :D!!

Mondjuk én a múltkor épp buliba készültem, és persze, hogy Nightszabi bent figyelt!! Ruci, frizu, smink..indulhatunk :D!! Aztán beugrott, hogy: héééé..várjatok!! És Nightyt kikaptam :P

Kata: neked is gart. a 8hónaphoz ;), még egy hónap és majdnem egy gyerkő :P

Shirley: keresd fel a dokid!! Ő legjobb beszerzési forrás viasz ügyben :D!!

3586. Casia
2007. nov. 29. 08:50

Szép reggel!

Kata, köszi, jó hallani, hogy haladok! Amúgy nagyon remélem, hogy a Bogaras doki nem a csiszolással jön, mert akkor úgy megharapom, mint Tasat!

Vircus, aktív vagy már? Hogy ment? Kaptál valami új kütyüt? Most rápillantottam a kis listámra a kódokkal, és nem vagy rajta... lehet, hogy nem kaptam még Tőled jelszót??? Kééééééreeeeek!

Lilla, retust én is vállalok, de sztem Katával jobban jársz... csak nyuszifogat meg tündérfület tudok gyártani (de azt profi módon)! ;-D

Shirley, köszi a gartut! Amúgy kérdezd meg a dokid, hogy kaphatsz-e újabb adag viaszt (mondd meg, hogy elvonási tünekkel küszködsz, vagy valami), vagy mondja meg, hol lehet kapni. Ja, de egyébként az első héten fogy, utána már nem. Legalább is tapasztalataim alapján. Ja, és nekünk ez a privát beszélgetés egymással. :-) Majd meglátod, ha megint rájöb valakire az agymenés!

Ja, azt álmodtam, hogy fényképeztek, és szóltam, hogy várjonak egy pillanatot, majd Szabolcsot, mint egy matricát, lehúztam a fogaimról, és zsebre vágva vigyorogtam a gépbe...

3585. shirley
2007. nov. 28. 23:23
ja igen, azt akartam kérdezni hogy ilyen waxot hol tudnék szerezni? mert a doki csak keveset adott, és fogy,...
3584. shirley
2007. nov. 28. 23:22

Sziasztok!

Ez a wax dolog sokat segített, plusz ma beszereztem még szájvizet és fogselymet, lassan mást se csinálok csak fogat sikálok, félek a végén elkopik :)

Nekem sima fém "brekijeim" vannak, szóval nem színeződnek, de a színes gumit majd meglátjuk - azt külön kérni kell? Milyen gyakran cserélik?

Nagyon várom már az első kontrollt, kiváncsi vagyok mit mond a doki, én már 4 nap alatt változást vélek felfedezni! jaj, teljen nagyon gyorsan az idő!!

De nagyon jó ám ez a fórum, jó olvasni hogy más is mennyit kombinál ezen, meg okosodni :-)

Ti amúgy máshol, privátba is beszélgettek hogy ennyire ismeritek egymást, vagy csak sok a fórum? :-)))

fárasztó egy nap volt, és éhes vagyok, úgyhogy lefekszem, jóéjt mindenkinek!

3583. .Lilla. (válaszként erre: 3582. - Cskata)
2007. nov. 28. 21:13
oksi, köszikee : ))))
3582. cskata
2007. nov. 28. 20:29

jah, Lilla! Szerintem simán leretusálják!;)

(ha mégsem, akkor küldd el a fotódat, majd én rendbe teszem a mosolyod Photoshoppal!;)))

Nekem egyszer tesóm retusálta le egy nyári fotóról - akkorát röhögtem, amikor megláttam!:D (ill. először csak csodálkoztam, hogy "ennyire nem látszik a szabim?:O" - de aztán felvilágosított..:D)

3581. Vircus
2007. nov. 28. 19:56

Nekem tabló fotózáson még nem volt fent a Szabi.De megoldottam.Nem mosolyogtam nyitott szájjal.Mondtam a fotósnak hogy azt azért nem kéne:D

Fogfehérítés??Hm... Nyem is tom és mosom mosom.Nem látom hogy szineződne.De félek ha leveszik látszani fog a helye.Lehet be kéne vállalni egy fogfehérítést majd..

holnap AKTIVÁLÁS!:D

Tsuszi

3580. cskata
2007. nov. 28. 19:51

Sziasztok!:)

Szyra, boldog évfordulót!:) 1 év.. nem semmi!;)

köszönöm a gratut is, valóban ma vagyok 8 hónapos fogszabis! Ez már olyan soook.. kész történelem!;)) Jah, és Tasa meg 25-én volt 7 hónapos, szóval tripla éljen!;) No meg mindenki más is, akinek hét- és/vagy hónap-fordulója van..:D Nem is olyan lassan, de annál biztosabban haladunk lányok és fiúk!;))

Nagyon tetszett, hogy írtátok a Blanx-ot!:) én épp a múlthéten fedeztem fel a csodálatos sarki zúzmót;) tartalmazó fogkrémet és vettem egyet (arany színűt) - remélem, segíteni fog, mert a jobb alsó 3-asomon lett egy barnás folt..:(( remélem, nem valami szuvasodás-kezdemény (bár nem is tűnik annak), inkább valami tea + tejeskávé kooperációs eredmény lehet..:S

A gumi elszíneződésen én nem szoktam görcsölni (egyébként is felesleges)..:) a legdurvább szín, amit az átlátszó gumijaim produkáltak eddig, az a citromsárga volt, de beszélgetős-távolságból nem látszott különösebben, csak közelről!

Zazubaba, köszi a jelszót!:) Tényleg egész pici fogaid vannak..!:) de tuti szépek lesznek ha kész lesznek, mint a kis gyöngyök!;)

Casia, nagyon szép már az íved, látványos az eltérés a kiindulásihoz képest!:)) tényleg furán van elkopva a fogad..:( majd a "Bogaras doki" megmondja a frankót, hogy mit lehet vele kezdeni!;))

3579. .Lilla. (válaszként erre: 3577. - Zazubaba)
2007. nov. 28. 18:43
hidd el énis :D
3578. szyra
2007. nov. 28. 18:31

Lilla, Erank, Kispici Nektek is köszi-köszi! :D

S ha emlékeim nem csalnak, Kata pedig ma 8 hónapos! Gratu, Kata! :D

Hát a gumi-elszíneződéses problémához nem tudok hozzászólni, most azért örülök, hogy lágy erejű szabim van :D, a színes gumikhoz meg én már öreg vagyok.... (na, most feldobtam a lasztit Péternek :)).

Bár a füzérgumik is el tudnak egy picit színeződni, nálam az avokádó dip okoz néha egy kis zöldes árnyalatot, de nem vészes.... Ugye, Kismo? ;))

3577. zazubaba (válaszként erre: 3576. - .Lilla.)
2007. nov. 28. 18:23
majd egy retusált tablóképet rakj fel amikor meglesz, kíváncsi vagyok rá :D
3576. .Lilla. (válaszként erre: 3575. - Zazubaba)
2007. nov. 28. 17:52
hát remélemis, de csak a jobboldalam fotozható és csak oldalról :P és milyen már h fogszabis vagyok erre véletlenül tablófoton tökéletes..:D:D:D:D
3575. zazubaba (válaszként erre: 3574. - .Lilla.)
2007. nov. 28. 17:48
Emiatt ne aggódj!! Nálunk tablófotózáson 2 fogszabis csaj is volt, gyönyörűen vigyorogtak és a fotós leretusálta a Szabikat, a képeket amiket mi láttunk azon már csak hófehér fogak látszottak!!! :D :D :D (pedig ez már az ősidőkben történt... :) )
3574. .Lilla.
2007. nov. 28. 17:10
jajj nekemmeg hnap van tablófotózás, de hát nemis tudok csukott szájjal mosolyogni :((((

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook