Fogadjam haza külföldről fiamat? (beszélgetés)
Hát pedig mióta a főniciaiak feltalálták a pénzt van. Sőt minden mozgatórugója mert nélküle nem boldogulsz.
Mondjuk ha csere kereskedelem lenne, te mit tudnál a lakhatásárt, kajáért adni? Szerintem semmit. Legalábbis olyat nem ami értékben közelitene és bárkit is érdekelne a koszt és kvártélyért.
Beteg vagy, régóta ezt irom.
Nem érdekelnek a negatív válaszok. Már megszoktam. Amióta az eszemet tudom mindenki utál.
Felkelek amikor akarok. Fekszem amikor akarok. Oda megyek akkor amikor akarok. Teljesen szabad vagyok, senki sem mondja meg, hogy mit csináljak. Senkitől nem kell függenekm és senkinek nem kell megfelelnem soha. Ez ideális.
Igen szórakozik, mert nem érzékeny a negatív válaszokra soha.
Írd le, hogy számodra hogyan működik az ideális élet egy ideális világban.
Bárcsak tudnám élni az életem munka nélkül. Ez a baj, hogy nem tudom mert nem ad senki ingyen kaját és lakhatást.
Nem baj a sok szabadidő. Imádom! Akkor streamelhetek amikor akarok. Akkor vághatok videót amikor akarok. Akkor cseveghetek haverokkal órákig amikor akarok. Akkor kelek amikor akarok. Csak a pénz miatt van baj, hogy megdöglök nemsoká. Ha a pénz nem lenne baj, soha nem hallanátok felőlem.
Túl sok a te szabadidőd. Ez a legnagyobb bajod....
Nem kell tenned semmit. Éld az életed, ahogy akarod, bárki is vagy, és ne dolgozzál!
Fura ez a virtuális világ. Bármi lehet igaz, ugyanúgy bármi hamis is. Szerencsére azért vannak, akikben megbízok, és tudom, hogy igazat mondanak.
Mit tegyek, hogy elhidd? Mutassam a számlámat? vegyek fel videót itt Svédországban? Mondjam el szóban, hogy nem akarok dolgozni mert nem fogadom el az élet működését?
Sosem fogok dolgozni. Sosem.
Én nem hiszem el, hogy igaz, amit ír. Szórakozik, és élvezi, hogy milyen sokan hozzászólnak. Természetesen mindenkinek szíve joga, hogy mit gondol. Én azt, hogy kitaláció, amiket ír, és nem veszem komolyan.
De hány ilyen kérdés van ezen kívül, amelyikről nem is gondolnánk az. Vannak még a csepegtetősek - azok nagyon jók. Utólag derülnek ki az infók egyre extrémebb sztorikkal:))
Lényegtelen ki vagy, engem nem érdekel az sem, ha nem igaz semmi. Annak alapján válaszolok mindig, hogy annak képzelem. Aki hasonló helyzetben van, veheti hasznát, mikor rákeresnek a keresőben.
A lényeg az, hogy itt sajnos nem tud segíteni neked senki ebben, ha magad nem teszel ellene. Akkor sem, ha írsz hatvanhatszáz kérdést. Legfeljebb pozitív energiákat küldhetünk. Nincs más megoldás, keresni kell egy munkát. Mivel nem szeretsz dolgozni, ajánlott alaposan körülnézni részidős munka után kezdetben. Nem muszáj a szakosításon belül gondolkodni. Ha sikerül jót találni, nagy eséllyel megszereted ott és vágysz visszamenni. Motivációs terápia -érdemes lenne megpróbálni most a legelején. Tehát az a baj, hogy rossz a cél. Ne az legyen a cél, hogyan érhető el a munka nélküli élet, hanem hogyan változz fokozatosan és öld meg a tehetetlenséget vagy lustaságot.
És igen, nem akarok dolgozni. Soha a büdös életben nem fogok dolgozni menni. Reménykedtem, hogy alibi tanulmányokra kapok valami segélyt, de nem. Dec 31-ig tudom fizetni a kolit aztán 0 ft lesz a számlámon.
Jó mindegy, nem érdekel már. Ha tiltanak, akkor tiltanak. Igen, én vagyok a fiú, köszönöm a sok Sherlock Holmesnak. Anyámat személyesítettem meg itt, maga a helyzet valós. Azért személyeítettem meg őt, hogy átlássam kicsit az Ő helyzetét és tudjak neki valamit tanácsolni. Maga a helyzet sajnos valós. Nem beszélek már egy ideje anyámmal és öngyilkosságot tervezek.
Ezt nem tudom, de látom, talán 3 van névvel, a többi anonim. Lehet, hogy csak ez a bizonyos anonim válaszolgatott kitartóan. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a "kérdező"-ről tudjuk, hogy csak szórakozik. Nekem nincs is bajom vele, nem ítélkezek felette, ha neki ez jó, legyen. Végülis nem bánt vele senkit. Inkább azokon csodálkozom, akik komolyan veszik, és elhiszik, amiket ír, pedig nagyon sokszor látható a szövegeiből, hogy csak játszik. Amíg van hozzá közönsége, tegye, akár itt a Hoxán is. Egyszerű a megoldás: Nem kell komolyan venni!
Nem is szól egy szót se, pedig az este is fent volt.
Néhányuknak van neve...
Akkor ott az "anonim" lehet 30 különböző ember?
A kérdező az, aki ide is ír, az anonímok a válaszolók. Ott is bedőltek neki sokan, ahogy itt is. Teljesen egyértelmű az azonosság.
Az az oldal őskáosz. Pingom nincs, ki a "kérdező", ki az "anonim ", ki válaszol mire, áttekinthetetlen.
13:42-kor belépett a Hoxára, Gyakorin pedig hozzászólt 13:43-kor. Kintről is látszik.
Nem látok belépési időt, nem vagyok felhasználó ott.
Nem pénz kell neki, hanem figyelem. Ez csak szórakozás, időtöltés a részéről, hiszékenyek megvezetése, szavaival élve internetes bohóckodás.
Még jobbik eset lenne, ha szakdolgozathoz gyűjt anyagot.
A GYK-n lévőknek is tele már a hócipő vele.
Azt láttad, hogy volt olyan, hogy itt x nap 15:07-kor anya nevében, a másik oldalon 15:09-kor már a fiú nevében írt?
Amilyen lusta, olyan gyors:D
Nem lehetséges, hogy ez a sztori valójában burkolt koldulás?
További ajánlott fórumok: