Fogadjam haza külföldről fiamat? (beszélgetés)
Bennem ilyenkor megszólal az anyai ösztön.
Mi lenne ha,,,,,
Ha nem tudnèk róla semmit, nem veszi fel a telefont.
Nekem 5 gyerekem van, nem beszélünk napi szinten.
De ha baj lenne, ide irkàlnék.
kitenném a kèpèt a facebookon, hívnám a rendőrséget,kórházat, a követséget,
Bárkit, de nem várnék napokat, hogy majd hétfőn felhívom a sulit.
Csak van valaki a tud angolul és segít.
Ha meg nem, hát tényleg kamu az egész.
Mese habbal.
Most olvaslak a GYK oldalon, ahol épp a fiút játszod.
Egy óra különbséggel nyitottál itt és ott fórumot, bec@rás.
Ja ha külföldön van még
Itthon a 112 ilyen estben rádumálja vagy anélkül öngyilkos szándék,pszichiátriára szállitja
Nyilván ha életkedvvel teli fiatal lenne akkor igen, ez leehtséges lenne. De az én fiam évek óta próbál öngyilkos lenni mert utálja az élet működését és 8-án úgy köszönt el apjától, hogy megöli magát.
Sajnos Ő nem jár el sehova, éppenséggel ráér legalább valakit visszahívni, ha csak 2 percre is. Vagy válaszolni 1 SMS-re.
Azért nem kell a legrosszabbra gondolni. Az én fiam is nagyon sokat van külföldön, és gyakran előfordul, hogy 3-4 napig nem ad életjelt, kicseng a telefonja stb.
Amikor elérem, kiderül, hogy bulizott, szinházban volt, kollegákkal csatangolt , elment másik városba koncertre. Bizzunk benne,hogy mielőbb előkerül, ezek a fiatalok nem érzik át, hogy a szülő idegeskedik miattuk, az érdeklődést tehernek veszik..
Mért nem hívod fel a 112-őt
Valamit csak mondanak, ha elmondod mi történt.
Figyelj, lusta, nem akar dolgozni, nem akar tanulni.
Nem akar semmit csinálni.
Utál téged, kihasznàl.
Akkor is csak a gyereked.
Akár elcseszted, akár nem, a nevelését akkor is a tiéd.
Engem is ölne az ideg, ha nem tudnék semmit a gyerekeimröl.
Senkijét nem ismerem, de szerintem kint neki nincs is. Mindig panaszkodott, hogy nem fogadták be semmilyen társaságba és hogy teljes mértékben egyedül van.
Jövőhéten rácsörgetek az iskolára vagy a kollégiumra, hátha tudnak róla valamit. Bár angolul senki nem beszél itthon a családból, csak németül..
Elérted már a fiadat.?
Remélem nem esett baja.
További ajánlott fórumok:
- Érdemes Magyarországra visszaköltöznöm külföldről?
- Van köztetek olyan aki külföldről kapja a gyerektartást miközben ő és a gyermek Magyarországon él?
- Örökbefogadás külföldről - tud valaki segíteni?
- Mivel tudom ösztönözni a fiamat, hogyha hazamegy először gyorsan tanuljon meg?
- Valaki költözött már haza külföldröl hosszú idö után? Hogyan oldotta meg a csomagok (dobozok, esetleg bútorok stb) hazaszállítását?
- Mobilos telefonról külföldről milyen kedvező lehetőség van hazatelefonálni?