Fogadjam haza külföldről fiamat? (beszélgetés)
Mi tart vissza? Elmést úszni a tengerbe, addig úszol befelé, amíg már fáradt leszel a visszaúszáshoz.
A francokat akarsz te öngyilkos lenni. Szórakozol. Legyél jó fej, utald át a maradék pénzedet egy állatmentő alapítványnak, aztán irány úszni. Az tökös lenne. Ezt a rinyálás nem az.
Miért lenne kizárt? Mint mondtam, ez szubjektív, hogy élni vagy halni jobb.
Persze nyugodtan alszik, mert már kiölte magából a boldogságot. Már nem érez semmit a napi 8 óra rabszolgaság után, csak fáradtságot.
Csinálják csak ha nekik ez örömet vagy remányt okoz. Ha azt remélik, hogy majd egyszer jobb lesz ettől. Spoiler: Nem lesz az.
Én nem tudnám ezt csinálni, ez a biorobot élet nem nekem való. nem érdekel, hogy mennyi "jósággal" jár.
Nem vagyok hülye. Csak nem érdekel, hogy ez kell a kajához és minden máshoz. Túl nagy áldozat ezért robotolni és nem éri meg a termés ára.
Kizárt dolog, hogy mentálisan jobb állapotban van, akinek öngyilkosság forog a fejében, váltakozva napi létbizonytalansággal.
Tudod, akinek az általad olyannyira gyűlölt munka után van fix jövedelme, nyugodtan alszik.
Édes gyerekem, nálad nagyobb hülye nem igen van, az még nem jutott eszedbe, hogy az a sok ,,,biorobot,,, tolja a segged alá a szükségleteidet.
Mert nem gyalog vonszolod a 130 kilós szőrös seggedet sehová, nem zabálnál, ha a sok ,,,biorobot,,, nem termelné meg.
Úgyhogy hagyjad már magadat lógva, a hatalmas egóddal, meg a nem létező intelligenciáddal.
Nem tudtam mivel utazzak.
Van neked is rokonod a Nyirsegben?
További ajánlott fórumok:
- Érdemes Magyarországra visszaköltöznöm külföldről?
- Van köztetek olyan aki külföldről kapja a gyerektartást miközben ő és a gyermek Magyarországon él?
- Örökbefogadás külföldről - tud valaki segíteni?
- Mivel tudom ösztönözni a fiamat, hogyha hazamegy először gyorsan tanuljon meg?
- Valaki költözött már haza külföldröl hosszú idö után? Hogyan oldotta meg a csomagok (dobozok, esetleg bútorok stb) hazaszállítását?
- Mobilos telefonról külföldről milyen kedvező lehetőség van hazatelefonálni?