Fogadjam haza külföldről fiamat? (beszélgetés)
Jesszusom!
Nem bìrtam vissza olvasni a teljes agymenèst!
Neked kispofám tènyleg vagy börtön kell vagy egy gumiszoba.
De lehetőség szerint kint,mert ha az èn adómból etetnek abba èn fogok belebolondulni!
Nem trollkodom. Tényleg így gondolkodom, így érzek nap mint nap.
Most már én sem tudom minek vagyok itt. Ugye mivel anyámként írtam ki a kérdést, az eredeti célja a kérdésnek az lett volna, hogy van-e értelme hazamenni anyámhoz. De erre igazából nincs jó válasz, mert ha hazamegyek akkor nem változik semmi rövidtávon, ha nem megyek haza akkor meg hajléktalanként fogok fagyoskodni és az rosszabb, mint megtalálni a tutibiztos öngyilkossági módszert. Úgyhogy nem tudom már minek írogatok.
Tényleg így érzek és így gondolkodok. Sajnos én is tudom, hogy csúnya vége lesz.
nem ökörködöm ezzel, nem szórakoztatom magam ezzel.
Nem akarlak.
Igazából ha ez igaz,így érzel így gondolkozol ,,akkor sajnállak.
Csúnya vêge lesz.
Ha meg csak ökörködsz a magad szórakozására ,,akkor megint csak szánlak hogy ennyi jut.
Hidd el, amióta itt kint vagyok ha jó az idő szoktam a parton sétálni. És otthon is szoktam köröket sétálni a parkban ha mjó az idő. De otthon nyáron volt hogy ha volt pénzem elmentem a városi fürdőbe. Vagy csak behuppani a kocsiba és vezetni a városban.
Ezt börtönben nem tudnám megtenni. Rohadtul irritálna a baezártság.
További ajánlott fórumok:
- Érdemes Magyarországra visszaköltöznöm külföldről?
- Van köztetek olyan aki külföldről kapja a gyerektartást miközben ő és a gyermek Magyarországon él?
- Örökbefogadás külföldről - tud valaki segíteni?
- Mivel tudom ösztönözni a fiamat, hogyha hazamegy először gyorsan tanuljon meg?
- Valaki költözött már haza külföldröl hosszú idö után? Hogyan oldotta meg a csomagok (dobozok, esetleg bútorok stb) hazaszállítását?
- Mobilos telefonról külföldről milyen kedvező lehetőség van hazatelefonálni?