Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Szia!
Természetes világosító nem létezik, de vannak minőségi hajfestékek is, amit ha jól használ az ember nem roncsolja el a hajat.. Ha odafigyeltél volna a hajadra, nem lenne ilyen. Bár lehet hogy a fodrászod tehet róla nem tudom.. Valószínű leégett a hajad a festéstől. Ilyenkor már csak az olló segít igazán. Ha gondolod küldök neked infót priviben hogy mit kéne rátenni a hajadra,hogy kezelhetőbb legyen de elég drága lesz... Ne tépd a hajad mert csak ront a helyzeten, és valószínű meg is nyúlt tőle... Legjobb disznósörte kefével fésülni, mert nem tépi a hajat..
Remélem segítettem valamit... :)
Szia!
Festett szőke hajam van. Eredetileg világos barna. Nem szeretném tovább festeni, de barna sem szeretnék lenni. Van valamilyen - esetleg természetes - szer, amivel világosítani tudom a hajszínemet?
Illetve másik nagy problémám, hogy rettenetesen kócolódik a hajam. Alig, hogy kifésülöm, és máris tele van kibonthatatlan csomókkal amiket lehetetlen kibontani. Van, hogy csak szinte kitépni tudom. Már kipróbáltam több tucat hajpakolást, balzsamot, kibontó spray-ket, stb.
De már lassan rövid hajam lesz (ami egyébként még most megközelítőleg 60 cm-es):(
Segítség!
Szia!
W Color Touch hajszínező. Ezt ajánlom. Nem roncsol és kevésbé kopik a szőke hajról mint a festék. Én pl soha nem kenek festéket szőke hajra...
Remélem segített valamit... :)
Na mégegyszer. . .
Szia!Lenövesztős problémám van. .
Eredetileg olyan homokszőke hajam van, de olyan 2évig sötétre festettem. . most le akarom növeszteni, ezért megpróbáltam az eredetihez hasonlóra festetni(kb. egy fél éve festetgetem az eredetire), de minig totál beszőkültem(vagy a nap szívta ki), és így is eléggé látszik, de már meguntam, ezért ígyhagyom. Mivel tehetem kevésbé feltűnővé, vagy hogy gyorsíthatnám meg a dolgot?
Megoldás lehet a színező?(hogy amíg le nem nő, valahogy kinézzen?)
Előre is köszi!
Kismogyi
Sokan mondják, hogy inkább Remington, mint Imetec, de miért????
Az uj Imetec Bellissima pl kiváló, szerintem.
Ga.ma
Remington
A többi márkát ki sem próbáltam de ezekben nem fogsz csalódni...Mindegyikből a drágább rugalmas simítólapos vasalót érdemes megvenni..
:)
Szia!
Ha vége lesz a szoptatásnak meg fog szűnni a hajhullás. Ilyenkor ez természetes lehet... Szoptatás alatt semmiféle hajvitamint nem szabad szedni... Remélem segítettem valamit... :)
A serical/kallos placenta hajpakolásban a placenta növénytani jelentését kell figyelembe venni. Ennek értelmében - szerintem - egyértelmű, hogy semmi köze nincs sem emberi, sem állati placentához.
Ellenben a csomagoláson szereplő felirat szerint is tartalmaz búzából és bambuszból kivont hatóanyagot növényi placentát (magsarjadót).
Na mégegyszer...
Szia!Lenövesztős problémám van. .
Eredetileg olyan homokszőke hajam van, de olyan 2évig sötétre festettem. . most le akarom növeszteni, ezért megpróbáltam az eredetihez hasonlóra festetni(kb. egy fél éve festetgetem az eredetire), de minig totál beszőkültem(vagy a nap szívta ki), és így is eléggé látszik, de már meguntam, ezért ígyhagyom. Mivel tehetem kevésbé feltűnővé, vagy hogy gyorsíthatnám meg a dolgot?
Megoldás lehet a színező?(hogy amíg le nem nő, valahogy kinézzen?)
Előre is köszi!
Kismogyi
Szia!
nekem irtó göndör a hajam, ha kivasalom, akkor meg szállas lesz:(
Mit ajánlasz rá esetleg? Milyen pakolást vagy balzsamot? És mit ajánlanál a hajvég töredezttségére?
Köszi
hűha... az nem jó
köszi :)
No, köszi a választ, DE:
1, amint írtam, használtam már professzionális hajápolókat (M@TRIX, W@LLA, Schw@rckopf, KER@STASE...stb....), nem egy alkalommal, hanem kitartóan, de semmi, sőt a M@TRIX kifejezetten egy nagy rakás sz@rnak bizonyult
2, sosem szárítottam és nem is vasaltam soha
3, hajmosás után a hajpakolást jó 20-30 percig tartom rajta sapka alatt
4, leöblítés után hajbanmaradó ápolót+hajvégápolót teszek rá
5,sose teszek rá sem lakkot sem habot, semmi ilyen sz@rt
6, a "literes"kiszerelésű hajpakolások (szerintem itt K@llos és barátaira gondolsz), rögtön landoltak a kukában, olyan rosszak voltak.
Tehát én már mindent próbáltam.
Ezért kérdeztem, hogy tud-e vki ezeken kívül vmit, ami segítene?
igen, ezt már több fodrász is megerősítette, hogy át fog ütni, de nem bánom, sztem ha jó színes :-))
a szőkét úgyis akkor gondoltam, ha egységesen szép barna az egész. Egyébként extra jó minőségű a hajam, a fodrászom mindig dícséri, hogy szeretne versenyekre is vinni stb stb...Priviben megírod, hogy hol és mennyiért dolgozol?
Köszi :-))
a "bekapja a hajad" mit is jelent pontosan? :-)
de basszus, jó sokáig kell még akkor várnom, hiszen amikor a melír megszüntetéséről döntöttem, a fodrászom befestette a hajamat az eredetivel nagyon megegyező barnára :(
hány vágás után nő le az, te jó ég??? :-(
nem baj, várok, várogatok.
asszem, februárban történt a nagy váltás...