Filmbeli mondatok (beszélgetés)
Ne keresd a hülyéket, megtalálnak ők anélkül is.
Dr.Bubó
Férfi: "Bár sose ismertél volna meg! Akkor nem lennél ilyen nagy bajban!"
Nő: "De akkor nem tudnék emlékezni Ránk! Ezt semmire se cserélném el!"
(Sodródás)
"Fura az élet. Amikor az ember gyerek, az idő csigalassúsággal halad, és aztán egyik napról a másikra eltelik ötven év. És ami a gyerekkorból maradt, tessék itt van, egy kis dobozban." (Amélie csodálatos élete)
"Nos, drága Amélie, magának nincs üvegből a csontja! Maga nekivághat az életnek! Ha most futni hagyja a szerencséjét, akkor idővel a maga szíve lesz olyan kemény és merev, mint az én csontozatom. Rajta, induljon hát, a kutyafáját!" (Amélie csodálatos élete)
"Tudja a szerencse olyan, mint a Tour de France: az ember sokáig várja, aztán máris elment. Szóval ha elérkezik a pillanat, le kell csapni rá!" (Amélie csodálatos élete)
"Ha Amélie jobb szeret az álmaiban élni, és továbbra is a világtól elforduló nő akar maradni, hát szíve joga, mivel életünk elrontása elidegeníthetetlen jogunk." (Amélie csodálatos élete)
"Az élet egy olyan előadás próbája, amit soha nem tartanak meg." (Amélie csodálatos élete)
"De nagy baj van! Nagyon nagy baj van!" (Halálos fegyver 3.)
"Miért nincs itt a kávém? Meghalt, vagy mi?"
"Szarok rá, megyen a meccs⚽, inkább hozzál még egy fröccsöt!" 🥤🍷 (Irigy Hónaljmirigy: Bazi Nagy Ő)
"Ha te nem volnál, érzéseim csak a régmúlt érzések árnyképei volnának." (Amelie csodálatos élete)
"Az élet egy olyan előadás főpróbája, amit sohasem tartanak meg." (Amelie csodálatos élete)
"Fura az élet. Amikor az ember gyerek, az idő csigalassúsággal halad, aztán egyik napról a másikra eltelik ötven év." (Amelie csodálatos élete)
"Életünk elrontása egyetlen elidegeníthetetlen jogunk." (Amelie csodálatos élete)
"Bukott író, bukott élet. Szeretem ezt a szót: bukott. Az emberi élet beteljesülése maga is bukás." (Amelie csodálatos élete)
"Tudod, a Töki kibírja!" (A nagy Lebowski) 😍
[Éjszaka🌌 ment📺!]
Mindig tiéd az utolsó szó, ha magatokban beszéltek. Koboldok varázslatos legenda című filmből.
1 hétig nem tudtam aludni, amikor először '97-ben láttam, és még utána is villództak a képek. Köszönöm, NEM! Azóta se láttam! 🙂
(OFF!)
- Tanuld meg, hogyan lehet kijönni más emberekkel! Meddig akarsz még úgy élni, mint egy üvegházban növő virág?
- Ha lehet, egész életemben. (...) Virágok között élni jobb, mint gyomok között.
Hope Or Dope
A női lélek útjai kifürkészhetetlenek. Egy jelentéktelen tett mögött seregnyi hátsó szándék húzódhat, míg egy bizarr viselkedésnek egy hajtű is lehet az oka.
Sherlock és Watson
"Kérlek meséld el, hogyan halt meg..
-Nem azt mesélem el, hogyan halt meg, hanem azt, hogyan élt."
Az utolsó szamuráj.
Ha későn jössz haza, és már alszom, csak súgd a fülembe egy gondolatodat, mert szeretem, ahogy a világot látod. Boldog vagyok, hogy melletted lehetek, és a világot a te szemeden keresztül láthatom.
A nő c. film
Nem-nem, ez nem kérdés volt 🥰
"Ne sajnálj, az a legrosszabb."
Életrevalók
"Egy nap alatt minden jóra fordulhat. Az egész életünk megváltozhat egy pillanat alatt. 24 óra. 1440 perc. 86400 másodperc. Csak ennyi kell, hogy megússzuk, hogy megváltozzunk. Egyetlen nap kihúzhat az önsajnálat mocsarából, és egyetlen nap olyan új esélyt kínálhat, amire nem is számítunk."
Grace klinika
További ajánlott fórumok: