Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
egyszer voltak benne sötétebb csíkok is, de azok nagyon gyorsan eltűntek belőle
mondjuk két naponta mosom, lehet ez a baj? mert a harmadik napon már nagyon zsiroshatású
eredetim gesztenyebarna, de nagyon őszültem igy előbb festett barna lettem aztán csikos, most világosbarna, már többedszer ugyanaz a festék, fodrász csinálta, de valahogy olyan vörösesnek , lehet hogy ez a festék ilyen...
a samponomat lecseréltem igy picit jobb azért de nem marad meg az a szin
Szia!
Sok mindentől függ. Szar festék, esetleg más színűre volt festve előtte a haj.. Többféle hajfesték használata egymás után, talán rosszul választott árnyalat.. Húú nem egyszerű... Neked kopik így?
én nem vok fodrász, de szerintem ráérsz világosodni majd ha őszülsz, utálni fogod a szökét a lenövések miatt , három hét és már barnállik a töve:( az eredeti barnádat meg csak ugy kapod vissza ha lenöveszted:((
ha mégis akarod szerintem először tetess bele pár világosabb melircsikot
most mennyit költesz fodrászra? szökén a többszörösét fogod, ez biztos:(
Szia!
Megnéztelek! :) Én nem festeném szőkére... Igazából szeretem a természetes hajat. Ma már tök ritka... A festéssel az a gond hogy ha elkezded nem tudod majd abbahagyni... Melíron nem gondolkodtál? De csak hajszál vékony tincsekre gondolok nem a csíkokra. Szerintem jobb lenne mint a festés és lenöveszteni is egyszerűbb.. :)
ja bocs csak "hajtortenet" hat kicsit furi megnevezes volt :):)
hat a hajam, egyenes sotet barna, nem festett, nem dauerolt, vekonyszalu es eleg ritka :P
es hat en fessem vagy fodrasznal, nem is tudom...azert szokiteshez nem mindenki ert es igy talan anyum jobban megoldana mint nehany fodrasz :D de vegulis inkabb szakemberre biznam...persze ha ert is hozza :D
reg akarok szoke lenni de nem merek... :S
amugy vannak fenn kepeim...szerinted hogy neznek ki szoken?! :D
Sziasztok!
Büszkén jelentem, nem kell felvarratnom semmit sehova, találtam fodrászt, aki egész elviselhető fazont vágott ebből a borzalomból, és már el is kezdett nőni :D:D
(még abban nem vagyok egészen biztos, hogy értelmesen fog állni 5 centi múlva is)
Köszi a tanácsokat, amiket akkor kaptam:)
?
marmint ki es mi es milyen a hajam?
Szia!
Hajtörténet? :)))
Szia!
Kellékesnél tudsz venni univerzális diffúzort is ami minden "fodrász" hajszárítóra jó, vagy interneten rendeld meg. Boltba nem vennék. Én rendeltem "T&G" márkájú hajszárítót diffúzorral kb 10 e forintért és elég jó... Csak a hangja gáz.. :)
Szia!
Hát ez elég változó és márkánként különbözhet. Az általános számozás úgy szól hogy az első szám 1-12 azaz feketétől a legvilágosabb szőkéig a szín mélységét tónusát jelöli. A második szám már az árnyalatot esetleg ezek keverékét jelölik.
Pl: 6/0 A hatos ez esetben sötétszőke színt jelez a /0 pedig a natúr árnyalatot jelenti. :)
Szia!
Színezővel csak hajszínt sötétíteni vagy árnyalni tudsz világosítani nem lehet vele. Semmi sem jön ki biztosan a hajból de kevésbé hagy nyomot a hajban mint a festék. Hónapok alatt kikophat, vagy el is tűnhet a hajból.. Ha minőségi hajszínezőt veszel kellékesben(wella, loreal), akkor tuti hogy sikerülni fog a kiválasztott szín! A bolti cuccoktól nem lehet sokat várni... A gesztenyebarna tartalmaz vörös pigmenteket is, tehát elüt az eredeti színedtől. Színezőt lehet folyamatosan használni, nem roncsol és gyönyőrű fényt és tartást ad a hajnak! Ha nem akarsz drasztikus változást akkor ezt javaslom. A festést amúgy is nehéz abbahagyni és jóval károsabb hosszútávon mint a színezés...
:)
Sziasztok!
engem a szokites erdekelne :)
ha sotet szoket szeretnek...feltetlenul ki kell szivatnai vagy fokozatosan fessem vilagosabra?
Szia!
A hajfestékes dobozokon a különböző számozások pontosan mire utalnak, mikre kell figyelni?
Szia!
Még sosem festettem a hajam és abszolút nincs bene tapasztalatom. Viszont most szeretném sötétebb árnyalatúra színezni. Szőkésbarna és szeretném ha kb gesztenyebarna árnyalatú lenne, vagy valami hasonló.
Ha hajszínezőt használok az biztos kijön a hajamból? Mert végülis ez nem olyan drasztikus változás. Vagy mitől függ? És ha kijön visszakaphatom az eredeti hajszínem, vagy mindig kicsit sötétebb lesz?
Jó sok kérdésem van..:D
Ebben az esetben (hogy végülis barnából lesz barna) mennyi az esélye, hogy olyan szín lesz belőle amilyen maga a festék és nem valami fekete vagy vörös árnyalat? (mert azt nem szeretném..)
És még egy utolsó kérdés: A hajszínezőt lehet folytonosan használni, vagy akkor inkább rendes hajfestéket használjak, ha hosszabb ideig akarom, hogy ilyen legyen a hajam?
Előre is köszi.:)
azt vettem amit te használsz.a pasztat.
rem jó lesz szárrazon is mert akkor szokott összevissza állni.
Szia!
Változó nagyon, de a nehezen eltávolítható színek közé tartozik. Egy fokkal jobb mint a fekete, de attól is függ mennyire van kikopva és hogy mit szeretnél belőle.. :)
Szia!
Melyiket vetted meg? Paszta vagy krém? Vizesen mindenképp tegyél rá de szárazon is lehet használni ha szálkásodik a haj. Levegőn a legszebb, ha sietsz akkor diffúzoros hajszárítóval is jó... Az illata is nagyon szupi! :)
Szia!
A lilás hajszínt nehéz kiszedni a hajból?
Mer nekem most az van és szép csak félek hogy úgy járok vele mint sokan a feketével...
szia.köszi a választ.már megrendeltem.
szted ezt szárazon használhatom?vagy ha vizesen rákenem és hagyom megszáradni levegőn az elég lesz?