Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Kíváncsi vagyok, h h sikerül(t) :P
Majd írd meg :)
Szia Nagual!:)
Szeretnék magamnak (ma) egy fufrut vágni /egyeneset/:) de nem tudom,hogy merre hánny méter?!:)Szóval,hogyan is kellene csinálnom?
Mindjárt utána nézek még máshol is,hátha vannak képek,csak szeretném egy szakértőtől is "hallani".:)
Remélem tudsz segíteni.Előre is köszi.:)
Kedves Nagual!
Írtam Neked tegnap privát üzit hajfestéssel kapcsolatban ha van egy kis időd válaszolj már légyszi.Érdekelne a véleményed.Előre is köszönöm!Szép napot!
Igazából az az állandó problémám hogy lelapul a hajam...:-(
úgy érzem hogy olyan erőtlen vagy milyen..Ezért gondoltam a vitaminra ...
értem.
igen azt tudom .Ismerek névről jó párat.Ezek közül egyedül a Revalid amit nem vennék mert azt próbáltam de nem vált be..
a sörélesztő bántja most a fantáziámat:-)
és ez erősíti a hajat? vagy mire jó?
úgy érzem nem ártana valami vitamin a hajamnak...
milyen vitamin jó még esetleg?
szia Nagual.
A sörélesztő tabletta tényleg jó a hajra?
Szia!
Van olyan hajvasaló amit vizes hajon is lehet használni, de nem ajánlott. Szerintem belefő a hajba a víz ami nagyon nem tesz jót... :)
Szia Nagual.
Ma elkisertem a baratom fodraszhoz, es egy nagyon erdeke dolgot lattam. Az egyik vendegnek megmostak a hajat (elotte szerintem be is meliroztak, csak azt mar nem lattam), megtoroltek tolokozovel a hajat, es igy, vizesen, hajvasaloval elkezdtek kihuzgalni a hajat... Lehetseges hogy ez valami kulonleges hajvasalo, amit lehet igy is, vizes hajon, vagy a fodrasz ennyire nem tudja, hogy eloszor megkene szaritani..? Ugye jol tudom, hogy csak szaraz hajat lehet kivasalni?
Na látod ezért a tudásért tisztellek és járok ide nap, mint nap!
Ha megrendelem neten a festéket, akkor rendeljek emulziót is hozzá, vagy a helyi fodrászé (aki Londa-t használ) megteszi?
Szia!
Elvékonyodik és letörik a vége. Ez lehet a hajszárító, hajvasalótól is. Fel kell tölteni a hajat belsőleg vitaminokkal, külsőleg pakolásokkal és védeni hajvégápolóval, olajjal és fontos a rendszeres vágás. Nem kell 1-2 centit vágatni mert úgy nem nő meg, elég csak a törött részt ami ált. fél centi szokott lenni... :)
Kedves Nagual!
Mitől van az, hogy a haj egy hosszúság után már nem nő? Nekem már 20 éve ugyanakkora a hajam folyamatosan, a vállig megnő, aztán tovább semmi:( Pedig újabban már nem is vágatom a végét sem. Két éve nem voltam fodrásznál, és szinte semmit nem nőtt. Amíg vágattam még rövidebb lett:( pedig tényleg csak a végét egyenesítették ki.
Szia!
A melírozástól csak száraz esetleg merev lehet a haj, hullámokat nem produkál. Szerintem a hormonháztartásod miatt lehet. Valszeg csak átmeneti időszakról van szó, de előfordulhat, hogy hullámos marad a hajad... :)
Kedves Nagual!
Nekem olyan gondom van a hajammal, hogy régen, a második szülésemig szögegyenes volt, azóta viszont az idő múlásával behullámosodott. De nem szépen, hanem extra ronda lett. Ha nem simítom ki hajszárítóval, vagy hajvasalóval, akkor nagyon igénytelen. Kérdezném, hogy lehet-e ez attól, hogy 2szer melíroztattam (szőkére) - rögtön utána éreztem, hogy nem tett jót a hajamnak - és az szétroncsolta a hajam, és ha majd teljesen lenő, akkor újra szép lehet, vagy most már fogadjam el, hogy a hormonok jól kiszúrtak velem ilyen téren?
Előre is köszönöm a válaszodat!
Szia!
A Londát évekkel ezelőtt felvásárolta a Wella, azóta ő fejleszti a cuccait,de az árak kedvezőek maradtak. Szerintem közép kategóriába tartozik. Koleston-t szerintem könnyebb beszerezni ha nem akkor webshopban is megrendelheted bármelyiket 2 nap alatt kihozzák.. A majirel színskála nincs előttem, de ha sötét az alapszíned 6-os színmélységnél ne válassz sötétebbet és kerüld az erősen vöröses árnyalatokat, mert a majirel alapból melegebb árnyalatokat fest mint a többi festék.. :)