Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Húha!Akkor talán jobb,ha kicserélem,szűrkét nem szeretnék semmiképp!
Magamnak festeném
Szőke,de nem az a világos,szőke szőke(gondolom tudod mire gondolok:)).
Katt rá a képemre.Igaz ott sötétnek tűnik,annál világosabb,de a színárnyalat hasonló.
Szia!
Tönkre nem menne, de szárazabb lesz az tuti.. Az a bibi, hogy mind a 2 haj szőkítve van, nem festékkel csinálták. Mivel világos a hossza elég 3-6%-os platina és natúr világosszőke keverékével rámenni. A töve viszont biztos nem lesz olyan világos 12%-al se, mint a hossza többszöri festés után.. :)
Értem,köszönöm!:)
Már megvettem ezt az alfaparf 11/11-est,szerinted dobjam,vagy kenjem?
Jajj és erről a festékről mi a véleményed? Sárga lesz a hajtövem tőle??:
Igazából nem ilyen sárgás a dobozon a szín, csak a képen tűnik ilyennek. :)
Szia Nagual.
Ilyesmi a mostani hajszínem, én festem itthon sima bolti festékkel:
Ilyent szeretnék:
Mindenképp tönkremenne a hajam, ha befesteném? Derékig ér, évente kb. 2szer vágatok a végéből. Eléggé száraz a vége és kissé törik, de nem vészes. Nem vasalom, heti egyszer mosom és szárítom. Házi pakolásokat, placentás pakolást, Elséve balzsamokat stb. használok hetente.
Tönkremenne nagyon, ha befesteném ilyenre??
És a legfontosabb: hogyan lehetne ilyen színt elérni??????
Köszi a válaszod előre is!
Te melyiket ajánlanád,amitől olyan szőke szőke lesz:)
Gondolom az én esetemben jobb platinában gondolkozni,hisz az extra világos szőkém em extra világos szőke:)
Megnéztem,köszi.
Ez minden esetben ilyen lesz?Mert nekem eddig semmi nem olyan lett,mint a palattán,pedig fodrászok is csinálták nem egyszer:)
Szia!
A hamvas ányalatok arra is jók, hogy semlegesítsék a sárgás-vöröses pigmenteket a hajban. Szóval mindenképp hamvasat válassz legközelebb csak amikor a hosszára kened vizezd be a hajad egy kicsit, hogy ne legyen túl erős a festék. Nem használok bolti festékeket, de azt szűrtem le, hogy a loreal a legkímélőbb,de megbízhatatlan a palette szív a legjobban a garnier sötétebb színei szintén jól működnek, a szőkéi kissé sárgák.. :)
Mármint úgy érted,hogy vöröses részeket kiveszi,mert már nincs a hajamban fekete rész és nagyjából olyan lesz ott is a színe,mint festés előtt és utána lehet szőkíteni és egy színű lesz?
Ezek a színleszedők ugye nem egyenlőek azzal mikor a fodrász leszívatja a hajat?(bocs,ha nagy baromságot kérdezek)Melyik hajradírt ajánlanád?
Sziasztok!
Az AlfaParf(nem bolti)11/11-es festékről,mik a vélemények?Szép szín?
Szia!
Most festettem be a hajamat Garnier Belle Color 110-el, extra világos természetes szőke. Nem olyan színe lett, mint a dobozon. Nem is tudom milyen színnek nevezzem, mert nem sárga, hanem olyan rezes beütése van. Nem mondom, hogy rossz, de nem ilyenre számítottam. Mert én tényleg természetes szőkét szeretnék.
Se nem hamvasat, se nem sárgát. Így már azon gondolkoztam, hogy legközelebb hamvas árnyalatot veszek, viszont nagyon sok helyen olvasom, hogy arra meg azt írják, hogy szürke lesz. Akkor még mindig jobb, ami most van.
Látom, hogy nagyon sok mindenkinek segítesz. Neked melyik márkával vannak jó tapasztalataid? Igazából csak a Loreál-ban, Garnier-ben és talán a Paletté-ben gondolkozom (utóbbiról még most olvasgatok).
Köszönöm előre is.
Szia!
Be kell színezni az eredetidhez közelálló árnyalattal, semmi extrát nem kíván.. :)
Szia Nagual !
Szeretném kérdezni, nekem melírozott szőke hajam van. Évek óta melírozva van, és szó mi szó, elég sokszínű már. Szeretném rendberakatni. Az sem lenne baj, ha az eredeti hajszínem lenne. Mit javasolnál? Köszönöm előre is!
Esetleg a színleszedő segíthet rajta? Vagy csak a festés?