Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Szia! A fodrászom Alfaparf festékkel dolgozik, van olyan színezője, ami végeredményben gyöngyszőke lesz?
Előre is köszi!
Kedves Anda,
Köszönöm szépen a múltkori tanácsod,de végülis elmentem fodrászhoz,nem mertem otthon kísérletezni a sötétítéssel.Wella 7.7-est és 7.38-ast kevert össze a fodrászom és ezzel festette be a 10.1-es hajam.A szín tetszik,csak ahogy a fodrászom is mondta,még 2-3 festésig nagyon fakulni fog,elő fog tűnni a szőke,viszont 1-2hetente nem szeretném festetni,viszont a színt szeretném frissíteni,ezért gondoltam színezőre,de olyanra,ami aránylag hamar kikopik.Tudsz vmi ilyen terméket ajánlani,ami hasonlít a Wella 7.7 és 7.38-ra?
Köszi!
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani,hogy hol lehet kapni olyan hajszínezőt,ami 6-12 hajmosásig tart?múltkoriban meglepődve tapasztaltam,hogy ezek a termékek teljesen eltűntek a drogériákból.
Köszönöm!
:(
Tehát, ha göndör hajat szeretnék, marad a hajsütő illetve a különböző hajcsavarók, minden egyes nap... :(
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy létezik a daueren kívül, más tartós hajgöndörítés?(ami azért mondjuk hónapokig bírja)
Festve van a hajam és kb. 65 cm körül van.Előre is köszönöm a segítséget:) :)
Castinggal színeztem..
én nem szoktam előtte hajat mosni mert azt hallottam hogy a frissen mosott hajat nem fogja be a színező:S csak be szoktam nedvesíteni...
Akkor legközelebb sima vízzel mosom le....
Egyébként Head&Schoulders-sel mostam ami pont korpás fejbőrre való:(
Nem tudom, mivel színezted, de általában elég a vizes lemosás utána, főleg hogy előtte meg kellett mosni a hajat. :) A festett/színezett hajra nem véletlenül ajánlják a megfelelő sampont.
Ami kifejezetten ellenség ilyenkor, az a korpás fejbőrre való sampon.
hát őő én már akkor samponnal mostam hajat amikor a felesleges színezőt mostam le tehát azonnal...
és nem festett hajra való samponnal:S:(
Még valamit írnék neked: úgy összességében amit akarsz csinálni, elég bátor dolog. Nem tudom, honnan van a póthaj, milyen minőségű, milyen eredetű. De az biztos, hogy nem a sajátod. Tehát előfordulhat, hogy sosem lesz a kettő egy színű. Ezt is kalkuláld bele. Két emberen ugyanaz a hajfesték is teljesen más színt eredményezhet.
Nem kötözködök, csak tartok tőle, hogy nem leszel megelégedve az eredménnyel, csak sok pénzed fogja bánni.
Én nem azt használom, de vannak a fórumon róla tapasztalatok. Van, akinek bevált, van, akinek nem.
Ilyen munkát érdemes fodrásszal csináltatni. Nem annyira egyszerű a hajfestés, mint gondolják sokan. Különben nem lenne a sok elrontott haj. Évekig kell tanulni, a gyakorlatról nem is beszélve. Minden haj más, ahhoz kell alkalmazkodni, úgy használni az anyagokat, ahogy éppen szükséges.
Lehet, hogy azt hiszed, kötözködöm.
Nekem volt hajhosszabbító ismerősöm, aki természetesen a festést is megcsinálta. Tehát nem a vendégnek kellett a leszedés után hazabattyogni, otthon barkácsolni a hajával, aztán vissza hozzá, és jöhetett a felvarrás...
Ha egyszínű hajat szeretnél, akkor az a fő kérdés, milyen színű az a haj, amit vettél. Szőke, tudom, de elég tág ez a fogalom. Az sem mindegy, most milyen a hajad: festett-e vagy natúr, ha festett, mivel volt festve.