Fiatalabb a férfi! Mi a véleményetek? (beszélgetés)
a párom anyámnál idősebb,ezt még elfelejtettem:-)
igaz nem egészen 3 évvel,de idősebb!:-)
Drukkolok neked...
lelkileg erősítsd meg magad, gyúrjáááál :) mert csak így lehet túlélni!!! Az optimizmusod át fog segíteni a mostani "lelkiválságodon", tavasz van :))) nem csak mi érezzük, a pasik is :)
Kívánom, hogy minél hamarabb belépjen az életedbe Ő, aki kizökkent ebből az állapotból, és te leszel neki a minden!
A második exem 18 év után egy tőlem tíz évvel idősebb nőért hagyott el, nem volt választási lehetőségem, ott maradtam a 3 gyerekkel. Úgy vesztettem el a háborút, hogy nem is tudtam, hogy hadban állok :(((
Szőrnyű időszak követte...
Tudom, mennyire tud fájni egy szakítás, akárki is mondta ki a végső szót, akárhány év után :(((
Engem is a flört tartott életben.
Aztán az egyik nagyon bejött :DDD
Neked is működni fog!!! Ez biztos! Amikor ott az idő, akkor nem "labdadobálgatás" lesz, hanem lecsapod a labdát :))) eljön a te időd!!! :)
Ez így van!
Nem a kor számít, se pluszba, se mínuszba, hanem a harmónia...
A szerelem hamar elmúlhat, de a kölcsönös megbecsülés, és tisztelet, a megértés, az a fajta letisztult szeretet, ami A kapcsolathoz igazán kell, az nem múlhat az évek számán!
Húha, gratulálok!!! :)
Na, márcsak nekem kéne kifogni egy hapsit. :)
Sziasztok!Nálunk 17 év a korkülönbség a párom javára! elég furcsán néznek ránk,mikor kiderül,hogy mi a helyzet! külsőleg persze nem látszik,mert jól tartom:-)meg jó a genetikája!:-)
viszont azt tudom,hogy milyenek az emberek meg van a véleményük mindenről,ami szerintük nem normális!
Nekünk sem jósoltak nagy jövőt! 7. éve vagyunk együtt,soha semmi veszekedés nem volt közöttünk!holott a nap 24 órájában együtt vagyunk!
Szerintem nem a véleményekkel kell foglalkozni,hanem boldognak kell lenni!:-)
Nem tudom mi van velük ????!!!! :DDD
Itt a tavasz :D
De ettől függetlenül télen sem volt rossz dolgom...
A flört szerintem kötelező, ez jár nekünk.
A határt amúgy sosem lépném át, amíg a páromhoz tartozom!
Igen. Tudom. Nekem még először a két évet is emésztenem kellett :) gondolom épp ezért született ez a fórum is :DDD
Mostmár másként látom a dolgokat. Egyre fiatalabbak udvarolnak (?!) a párom féltékeny is, ilyenkor sokszor mondom neki
-jajj, cica, hiszen majdnem a fiam lehetne!!! :/
erre ő
-DE NEM AZ!!!
:D
Véleményem:
Ha jól kijönnek egymással, kinek mi köze hozzá.
Ha nem jönnek jól ki egymásal, az sem feltétlenül a korkülönbségnek tudható be.
Sok sikert, sok boldogságot!!!
Én 42 éves vagyok...
én sem terveztem :DDD
Jusson eszedbe tíz év múlva ez a fórum :D
Bár természetesen kívánom, hogy a vőlegényeddel nagyon boldogok legyetek! Őszintén remélem, ti lesztek a kivétel, akik erősítik a szabályt és örökre együtt maradtok!!! Sok boldogságot nektek!!
Tudom miről beszélsz! :)
Az első exem 11 évvel volt idősebb, a második exem 8 évvel.
A jelenlegi párom két évvel fiatalabb...
Nem gondoltam volna, hogy így alakul, és húsz évvel ezelőtt tiltakoztam volna ellene...
A sors kiszámíthatatlan...
A vőlegényem 35, én 21 vagyok.
A fiatalabb fiúk meg inkább idegesítenek, mint hogy szimpatikusak lennének...