Fiatal Kismamák 20-25 éves kor között (beszélgetés)
Ma voltunk a picikémmel a két hónapos oltáson és súlymérésen, nagyon türelmes volt, egy pillanatig sírt amíg beszúrták a tűt aztán abba is maradt!
Köszi szépen.Hát nehéz, de jobb így kettesben, mint egy link apukával.
Most találtam rá erre a fórumra, ha nem zavarok csatlakozom! 25 vagyok, jövő hónapban leszek 26 és két gyerkőcöm van, egy majdnem két éves és egy két hónapos! Látom a másik fórumról van itt két csajszi, sziasztok mona és laura!
Hát köszi szépen mindent.Lehet ki próbálom.Szoktam
a kincsemnek maszírozni ha fáj a poci..enyhül tőle de semmi több.Mi minden evés elött használjuk az infacolt-na ez azért bejött nekünk.Sokkal többet pukizik tőle,meg a böfik is könyebben jönnek.Mégegyszer köszönünk mindent..sokat segítettél..ha váltok tápot kipróbálom tietekét
ha pedig a poci fájást akarod enyhíteni akkor ajánlom a babamasszázst. Nálunk nagyon bejött :):) többet ért mint a hasfájás elleni szerek...
ja és nem essz semmi baja tőle, több ismerős is ezt használja és használta.. nekem is ők ajánlották.
igen születéstől kezdve adható neki, elvileg speciális tápszer bukós babáknak de semmi baja nem lesz tőle, mi már 2 hónapos koruk óta ezt használjuk. Persze nyomatják a HA-t mert nehogy allergiás legyen de nekem a védőnő is azt mondta ha allergiás lenne akkor már a HA-s tól is az lenne. 900gr-os és ha a doki felírja akkor 1 doboz 995ft, recept nélkül olyan 2500 körül van. Csak mi ott vagyunk gondban hogy ebből a 2es már nem tb támogatott :( a baby fit-es tápik meg mind ízesítettek, nálunk nagyon bevált. kicsit krémesebb mint a HA-s tápi, de ez pont a bukás miatt van. Meg hát nekünk az ár sem volt mindegy mert nekünk 2 doboz egy hét.... a bebásból 2 doboz- 4 nap... és az dobozonként receptre volt 2140.....
:) Mi milumil ha startot adunk neki.Az elejétől kezdve ment minden szépen.Nem voltak erős görcsök tőle..de sajnos ilyen 5-10 perces kihagyásos pici görcsök jönnek..Azon gondolkodtam kéne váltanom tápszert..de a védőnőm azt mondja ne tegyem..Mert ez bevállt..és ezek a kisebb görcsök is elmullanak majd..hát ja de miért szenvedjen a babám ha nem muszály..még annyira se..
humana baby fit 1-es adhatnám én is neki?ez bizti?
Amúgy az menyibe kerül? A milyenké recepttel 2500 anélkül 3000 ft. És én is adhatnák neki banánosat?Ez érdekes nem is gondoltam volna...:)Köszi a segítséget előre is
igen a gyesnél van ez a kitétel.. 2szeres a gyes 2szeres a családi és iskolakötelezettségük év decemberéig kapom. De amúgy nem sok minden... Ja meg egy év után 4 órásba visszamehetek dolgozni, az apa és a nagyszülők is elmehetnek így a gyerekekkel gyesre... De ennyiben más.. gyed-del nem jártam volna jól mert az csak 1 szeres lett volna... a többiről nem is beszélek :D:D
semmi baj :D Dehogynem volt hasfájás!!! beba HA start aktívot kaptunk először, attól eszméletlen ordítás volt, aztán véletlen anyumék dokija mást írt fel mikor náluk voltam, az is beba 1es és HA de nem ez a bifiduszos szutyok és láám 2 nap múlva semmi hasfájás nem volt... de utána megint váltottunk ami megmaradt mostanáig. A humana baby fit 1-es. Tök jó mert olcsóbb is több is van benne és banános :D:D és adható újszülött kortól. De már csak éjjel meg reggel tápizunk.
Hát amúgy az etetés érdekes :D van hogy együtt etetem őket de van olyan hogy azzal kezdem amelyik nyugisabb. de ha tápit kell csinálnom akkor nálunk is megy az üvöltés :D:D:D CSak hát egyszerre 2 órdít :D:D
oo:D meg vagyok zavarodva..saját magamnak irtam:D
Amúgy az utolsó hozzá szolást Damnedke neked szántam..csak véletlenül magamhoz írtam
oo bocsika utolag olvastam bele a naplódba..hogy elment a tejcid.. És nem voltak hasfájosak a tápszertől?amúgy megkérdezhetem hogy milyet használtatok vagy használtok?
Hát nem semmi azért..Amúgy szoptatód őket?Kiváncsi lennék nálatok milyen egy etetés..mert az én kicsi fiam ölni tudna a hasáért..Ha 3 percen belül nem vagyok kész a tápszerrel akkor jajajajaja:)eltőrik a mécses de rendesen..
Szia.Jobbulást kívánok neked..
Az nem semmi nem is tudtam hogy az ikereseknek ilyen kedvezmény van, legközelebb én is ikreket akarok akkor :D mondjuk ők nem fognak unatkozni ha otthon maradnak mindig van kivel játszani, egy 2,5-3 éves ha csak anyával van otthon, akkor már hiányolja a korabelieket.
Szia!Gyógyulj meg mihamarabb!
Még jó,hogy ilyen zsengék vagyunk :D
hát nekem 7 évig fog járni mert ugye ők ikrek, de én szeretnék addig itthon maradni velük ameddig oviba lehet adni őket, apa sem akarja hogy előbb visszamenjek melóba, utána meg ha ovisok lesznek max 4 órába visszamegyek, mert csak délelőttre akarom őket beadni. :)
elnézést mégsem, te fiatalabb vagy nálam 1 héttel :D
Kislány igen első, jó korán kellett volna szülnöm ha nem első lenne, :) asszem én vagyok ezen a fórumon a legfiatalabb januárban lettem 22 :)
Te meddig leszel a lányokkal otthon? azért elég rossz hogy nekem már csak 2 évig fog járni a gyes :(
hát igen ez a rossz az ilyen melókba... sajnos ...
Szia, sajnos a nagyszülők max. csak anyagiakban tudnak segiteni, de vigyázni a babára vagy ilyesmit nem, még fiatalok anyukám 49 éves apukám 53 szóval mindeketten melóznak, de a párom egyik rokona megpróbál vele beszélni hogy legyen normálisabb... bár ő sem fog sokat segiteni este 7-8 elött nem is tudna hazajönni, szóval egész nap egyedül leszek :(
Sziasztok remélem mindenki jól van én épp jól megvagyok fázva alig látok kettőig. A kicsikém még nem kapta el remélem nem is fogja. Pusz mindenkinek
hát sajnos egyedül vagyok :( a nagyszülők messze laknak,de amikor tudnak jönnek. Csak párom van de ő elég hülyén melózik, hajnal fél 2 re megy és délután 2nél hamarabb nem nagyon ér haza. Utána meg megy aludni.. :( de amikor tud segít. Hát nem mondom hogy könnyű a dolog, de igyekszem :D Mindig megkapom a nagy öregektől, hogy én fiatal vagyok bírnom kell :D:D
Szia.Nagyon szépek a kicsik.Hogy bírod amúgy két babával?Vagy van segítséged..? Az az igazság egyel is nehéz néha..nekem sokat segít a párom..nem is tudnám mi lenne nélküle..na meg ha 2 pici lenne a háznál..áá:)
sziasztok! Ursula, a lényeg hogy mindig van valahogy de a baba a legfontosabb. csak nyugi élvezd ki még a terhességed, ha meg odáig fajul hogy szétmentek, akkor pedig ott vannak a szüleid és segíteni fognak! Nézegettem a képeket mindenki babája nagyon cukker :D Mi ma vagyunk 7 hónaposak és Vikim szombaton elkezdett mászni :D:D
Tettem fel új képeket a kincsemről
Szia!Kisfiú lesz.Nektek első baba?Milyen nemű lesz?
További ajánlott fórumok: