Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Sziasztok!
Vissza olvastam,és menyi mindenről írtatok!Hú pedig csak pár órát nem volta!Voltunk boltba,meg takarítottam!
Nekem Bence külön szobában alszik 4 hós kora óta,de persze néha közénk kerül hajnalban!:P
Én úgy gondolom mindenki ott,és úgy latatja a gyerekőcét ahogy szeretné!
Mindenkinek az a helyes amit ő csinál!:))
Joétvágyat mindenkinek!remélem után alszik zsófi is!erika majd csörizlek!
Szia !hát majd ha Zsófi elmegy oviba ugy gondolom hogy addigra érteni fogja h egy másik babát is ölelget anya és apa...viszon egyenlöre ö vele szertnék minden pillanatott kiélvezni,látni h fejlödik és vele együtt nevetni!:D
Na sziasztok hát feladtuk Zsófi mihejt letette bohockodik!
De jo Nektek!! Na megyek megprobalom leloni :-( mert mar hisztis, majd jovok kesobb, remelem :-) Jo etvagyat aki ebedel!!
Nekünk Ármin kiságyban alszik,az más,hogy hajnalban már általában közénk kerül,néha...
Szia!
Mi most értünk haza a sétából,itt is nagyon szépen süt a nap:)
Ármin még kiságyban alszik az ebéd utáni elalvás úgy történik,hogy beteszem a kiságyba,oldalra fordul és már alszik is.
Ilyenkor már eléggé el van fáradva,azért alszik el ilyen könnyen.Csak akkor teszem le ha látom rajta,hogy álmos.
Na zsófi nyügi mi megyünk csicsizunk!További szép napot csajok !Majd leszünk!
Lesz kovetkezo? :-) mikorra tervezitek?
Zsófi is melettük alszik öszintén ez engem megnyugtat habár apa néha bosszankodik de nekem nincs szivem már viszarakni a kiságyba föleg ha miota jön a foga..probáltam de akkor szenvedtünk mindketten..biztos következetesebb leszek majd ha jönn a második baby.:D
Nekem egyszer volt 39 fokos lazam, kb O is 6hos volt, de levittuk gyorsan, addig kapott ami a hutobe volt tejci ilyen esetre, aztan usgyi gyorsan vissza cicire, amint lement a lazam.. jah.. es neki semmi baja nem volt!!
Ameddig a gyermekem kiegyensulyottan, szepen fejlodik, okosodik ,ugyesedik addig ugy gondolom nem csinalhatok tul sok mindent rosszul... aztan majd kiderul :-D
Tök jóó neked hogy még tudod én mikor 6 honapos lett 40 fokos lázzal küzdöttem már 3 szor igy teljesen leapadt!Bánom de örülök h eddig is sikerült:D
Igen,persze. Elveim nekem is voltak :amíg kismama voltam. Az én fiam nem fog cumizni,életébe nem fog tápszert enni,kiságyba alszik,és ő csak tökéletes gyerek lehet. na persze!!! Hétről-hétre felborulni látszottak elveim. Nem is tudom,itt azt hiszem nem akarat kellett volna,hogy véghez is vigyem őket,hanem anyai ösztön segített. Azt hiszem,jól teszek mindent! Ezért nem is zavar a dolog.
Vajon honnan jöttél rá ht hogy teis jösz és hozod a kiskomámat!:D
Az én válaszomat már ismered ;) Nekem,nekünk tökéletes hogy velünk alszik. Nem zavar minket!! Milán elég sűrűn kelős(sajna vagy sem),így kényelmesebb is csak,hogy mellettünk fekszik. majd leszoktatjuk! Most még rám van szüksége.
de azt hozza kell tennem mi meg mindig szopizunk
A valasz termeszetesen kisagyban.. de ne tolem vard :-D Armin 0hos koratol velunk aludt :-) meg most is olyan hajnali 4tol reggelig... nem mondom, hogy nem rossz, de azt se hogy jo... sok mindent mashogy csinalnek ha ujra kezdhetnem... na majd a kovetkezonel :-D
Kitalálom! csokitortát? :)
Uhh,nálunk iszonyat hideg van! És nagyon fúj a szél :(
hehe-tudatosan...hát mi képeset csináltatunk...de majd jöv hétvégére hétvégén majd csinálunk valami jot..mi a hercegnős dolgokkal nyomulunk:D
Nagyon ügyes..szerintem minden aproságnak örülni kell Zsófi gügyentet és mi ujongunk !
Ti mit gondoltok egy 1 éves gyerek kiságyba vagy a szülök mellet a jobb?
Milyet? Nekunk Ferraris volt... tudatos neveles :-D
Megvagyunk, most hegyeztuk ki a ceruzakat ugyhogy most rajzol!! Kepzeljetek tud karikat rajzolni mar!!! Bar nem tudom masnak ez mennyire csoda :-))
Hogy vagytok!Miujság Árminnal!
Hurrá megrendeltem Zsófi élete első tortáját!
:-D oke oke, nem vagyok oreglany, de 19 se :-) mi is mar kiporszivoztunk meg tesztat gyurtunk az elobb... most kicsi pihi, aztan vasarolunk, setalunk... utana remelem alvas, aztan, fozunk, majd udvar egesz delutan, mert itt hetagra sut a nap... Tenyleg tegnap akartam kerdezni Toled, hogy delbe hogy alszik el Armin? csak ugy bemegy az agyaba.. (nekunk mar nagy agy van) es leteszi a fejet??
Sziasztok! Én még mindig takarítok,vagyis jelenleg teregetek... Később még biztos jövök.
Szép napot mindenkinek!
Hűha nagyon idősek vagytok ám mind a ketten:))
Sziasztok!
Látom vannak újak is örülök nagyon:))
Mi jól aludtunk éjszaka 8 után keltünk fel,már ki is takarítottunk...
Ki hogy van??
További ajánlott fórumok: