Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Szia. az én anyukám se tervezte hogy korán nagyi lessz, 19 évesen szültem az elsbabát. Paráztam.Föleg apámtól de ö sokkal jobban fogadta.anyukám mindig mondta hogy ne szüljek, vetessem el,de nem válalták a dokik (hála istennek)mert volt 2 vetélésem.a végére annyira beleszokott a mama szerepbe hogy jött velem dokihoz.Azota 3 év telt el van mégegy babám, imádja öket.meghal értük és mindenki igy van vele.Nyugodtan mond el neki lehet hogy elöször nem fog tetszeni neki az ötlet de meglátod a mamai sziv megbékéll.ez tuti!!!Föleg ha látja növekedni a pocakodat.Sok sikert
Sziasztok! Ha nem bánjátok csatlakoznék. Igaz én még sem anyuka nem vagyok, sem kisamama, de már tervezzük párommal a kis jövevényt és eszméletlenül várom, de még addig párom elmegy fél évre misszióba Afganisztánba. Szóval még picit várat magára a dolog.
Még csak fogom tölteni a 20-at és attól félek a legjobban, hogy mit szól a család. Olvastam a ti hozzászólásaitokat, és többnyire nektek se ment az elején. Van valami tanácsotok, hogyan közöljem anyuval (aki 39 éves) hogy talán másfél éven bellül nagy lesz, amikor egész 20 évem alatt azt hajtogatta, hogy ne kövessem el azt a hibát, amit ő, hogy ilyen fiataon szült (19 évesen). Szerintem sokként fogja érni...
Előre is köszi a tanácsokat!
És gratulálok minden jelenlévő kismamának és anyukának!
Pusz mindenkinek!
Bizony de én ennek csak örülök :D
Zsófi asszem elegendő olvasmánnyal szolgáltam két imént elküldött levelemben :D
Mindenkinek szép estét :)) A terhesség mellékhatási a szerelem eufórikus átélése? :D
Szaisztok!Joreggelt mindenkinek,jol telt az éjszaka babáknak és mamáknak!Nameg a kismamáknak nina:D
Aha de itt az önkormányzat a felét visszatériti.a doki beadja biztos énis beakarom eki adatni azt:D
Az nem jo:(((
Jobulást néked!!!!
Sziasztok!
Ármin jól aludt,de én nem elkaptam valami hányós hasmenéses vírust.
Hát nem tudom de az biztos hogy idáig igen éjszakáztunk min 3-4szer fent volt.Sokan azt mondják hogy igen bevált nekik a borostyán nyaklánc.én a karkötöt vettem inkább és szerintem is használ.most is este 9-30kor aludt el reggel 6kor kel és utánna még vissza aludt 7ig.
Az agyhártygyull elleni védőolás ez a pénzes ugye??
én is gondolkoztam hogy be adjuk e a doktornő javasolta és a bárányhilő ellenit is.
Szia!Mi nagyon jol ahoz képest h tegnapkapot agyhártya elleni oltás féltem lázas lesz de hálisten nem!Ilyen hatásos a karkötö?
Szioka
És ti hogy aludtatok?:))
Sziasztok jo reggelt!
Mi egész jol aludtunk csak 1szer keltünk fel.
Vettünk borostyán karkötöt.lehet hogy attol alszunk ilyen jol.
Valaki használ ilyet??
Sziasztok!Joreggelt Hogy aludtak a kis családok!?
Meg talaltam neten, urtica urens ch5,anno ezt szedtem hogy csaszaroskent hamar legyen tejem, akkor masnapra be is durrantam!!! most meg azt irjak, hogy magas faktoru kell belole, tehat urtica urens ch30. kiprobaljuk, szombaton ugyis indulunk Mo-ra, es akkor hozok belole. Most az elobb nagyon edes volt, kibontotta a cicit es ram nezett megkerdezte, hogy jo? mondtam neki, hogy majd estere pancsi utan jo lesz, most ciroka alvas van (koran kelt ma) es alszik is :-)
Nem vallottál kudarcot,nem megy egyik napról a másikra,szarintem is ugy kéne hogy fokozatosan elhagyod elöbb az egyik szopit aztán a másikat.Meg lehet kapni tejelapasztás homeos bogyókat,nézz utána.
Koszi, igyekszem osszeszedni magam...
Szerintem nem fuladt kudarcba,csak több idő kell!
Kitartás menni fog! :))
Vannak homeopátiás bogyók tejelapasztásra.
Ha most azt irom hogy tegnap kapott egy kis cicit, akkor kudarcot vallottam?? Tegnap mar akkorra olt a mellem, hogy folyamatosan csopogott, egyebkent tudja valaki hogy mikorra apadna el? Tegnap nem tudtuk elaltatni sehogysem.. ugyhogy Apa megjavitotta a cicit egy kicsit,de nem azon aludt el csak kapott, de oszinten ez a masfel-2 nap nelkule, nagyon jol esett a mellbimbomnak, nem is faj. Ugy gondolom igy nem lehet, hogy egyik naprol a masikra :-( azt hiszem eloszor kihagyjuk a deli szopit, es este se engedem hogy elaludjon rajta. Ja es ejjel egyszer kelt (hajnali egykor) es setaltam vele nem hoztam be hozzank es visszaraktam az agyaba!! Ott ebredt, vagyis ott ebresztette Apa fel7kor. Nem olyan egyszeru am mint gondoltam!!!!!! Es sajnos nem tudom elviselni amikor olyan keservesen sir a ciciert... kudarcot vallottam :-(((
Szia!
Akkor végülis jól fogadta eddig.
Te érzed igazán,hogy mikor van itt az idő.
További ajánlott fórumok: