Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Dehogy nem!!
Alszik még Ármin?Már csak 1x alszik 1 nap?
Nekem még nem alszik...
Lehet.. Vagy mi még nem érezzük ezt át :) Szerintem a pasik csak sármosabbak lesznek az évekkel :) legalábbis én mindig ezt mondom a páromnak :)
Hát igen.. a kistesó kérdés.. nálunk ez pont tegnap merült fel a párommal. Amikor mi megismerkedtünk, én leszögeztem, hogy nekem 7 gyerek kell! Alább nem adom :) Párom meg csak legyintett, hogy ugyan, amjd meglátod, hogy mit mondasz az első után..
Aztán jött ez a 3 első honap, ami maga a pokol volt, és ugy döntöttem, hogy elégg lesz nekem ez az egy gyerek is :)))) De tegnap apa közölte, hogy 2-3 éven belül kell még egy gyerek, mert ő nem szeretne egykét nevelni... és hogy egy gyerek nem gyerek, 2 gyerek már félgyerek.. 3nál alább nem adjuk :)
fordult a kocka :D
Igen értem én...:))
Nekem a párom már most tiszta depi,hogy októberben 30 éves lesz.Hiába mondom neki,hogy még min ugyanennyit fog élni(remélem).
Aztán sokan kérdezik,hogy ugye mikor jön a kistesó és én mindig mondom,hogy majd 5-6 év múlva visszatérünk a kérdésre,erre a párom mindig mondja,hogy ő akkor már nagypapa korú lesz:)
Komolyan a pasik jobban betudnak pánikolni az évektől:D
Én is 21 vagyok,Te mikor töltötted?
Igen ott már a 2009-es korod van,azt nem nézi mikor is töltöd ebben az évben.
Szoval ezt ugy értem, hogy amikor a gyerekm kb. 20 lesz, én kb. 40 leszek.. ő meg most 35... De igazábol ezzel csak az ő agyát szeretem huzni :)))
Ilyenkor ugy csinál, mintha belegondolna, hogy uristen, egy gyerktől lesz gyereke :)))) Aztán hogy nem én vagyok a gyerek, hanem már ő nem 20 éves :)
Persze.. az első megdöbbenés után mindenki elfelejti, hogy mennyi is van közöttünk...
De azért szegénykét szoktam néha ilyenekkel huzni, hogy amikor a gyerekünk anyi idős lesz mint én most, akkor én annyi idős leszek majdnem, mint ő most :P