Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Sziasztok!
Hogy telt az éjszaka?Remélem mindenki tudott pihenni!:)))
Nálunk egész jól Bence csak egyszer volt ébren,és most kelt fel már hallom a hangát!:DD
remélem a mai napunk kellemesebb lesz mint a tegnapi!:P
Én is...szegénykém.
Szerencsére mára túltette magát rajtam.
Olyan kis ügyes tudja hogy vigyázni kell rá és ovatosan csinál avval a kezével mindent.
Gratulálok a növekvő kis élethez a pocidban!
Mikorra vagy kiirva?
Igen,szerencsére nem bár az estiben jött egy mentő,mert egy embernek fájt a vála.Amugy kiderült,hogy az öcsém egyik haverja volt aki este az árokban kötött kimég 3 emberrel a kocsiban.Jó hogy Ő nem volt ott...
Semmi különös,szokásos. :)
Igen,szépen gyógyúl!Olyan édes ahogy mutogatja a bibis újját. :)
Oh,köszönjük jól :)
De olvastam hogy nálatok 2baleset is volt. Vagyis előttetek. Személyi sérülés nem történt?
És veletek mi újság? begyógyult Rolcsi ujja?
:)
Hogy vagytok?
Sziasztok!
Csatlakozhatom? :)
Láttam a nevemet lejjebb. :DD
Már jóval hamarabb bekapcsol az anyai ösztön!! legalábbis nálam így történt. ott kezdődött az egész,hogy még nem is tudtam hogy kismama vagyok,de egyik napról a másikra tudatosan elkedtem egészségesebben étkezni. Szóval már akkor kapcsoltam;) Szervezetem jelezte,hogy hahóóó,már nem vagy egyedül! érdekes dolgok ezek...
Ja és még valami,az a szoros kapcsolat nem ér véget avval,hogy elvágják a köldökzsinort!!
Sziasztok!
remélem akad hely az én számomra is?!
Üdv Erika
Úgy legyen!! remélem én is vagyis kívánom ;)
persze hogy különbözőek vagyunk,de én amiatt tudtam így elfogadni ezt a helyzetet,mert tudom jókor,jó időbe jött mi hozzánk. Most akart megfoganni. Lehet valami nagy butaságtól mentett meg ő engem. Vagy nem tudom,valamiért csak velünk van. nem véletlen műve.
egyébként mi azért nem terveztük anno,mert Angliába dolgoztam napi 8-9-10 órákat,hideg,nyirkos helyeken,így nem akartam semminek sem kitenni magam. De hát összejött! na meg anyagilag sem volt megteremtve neki semmi :((
úgy ahogy volt,imádtam :)
Se reggeli hányinger,hányás,se mellfeszülés(csak nagyobb lett egy kicsit),se magas vérnyomás,se vizesedés,sőt derekam sem fájt a végén. Minden leletem tökéletes volt. esetleg az volt egy picit rémisztő,amikor a 38.hetes ctg-n eltűnt a fiam szívhangja,percekig keresték... de ennyi!
Még a szülésem sem volt olyan hosszú,komplikáció mentes volt. 2 és negyed óra alatt szültem meg;) Első fájásom 10:07kor volt és 12:15-kor született meg Milán :DDDD
De jó neked :( Én úgy irígylem a kismamákat!! Olyan jó lenne ismét az lenni.
Nekem 8hetesen még negatívat mutatott a terhességi teszt! Durva,de szerintem valami volt azzal a tesztel.
Oh,köszi :D te vagy a létre hozó? Reméljük pár ezer hozzászólás lesz majd a későbbiekben ezen a fórumon! Úgy legyen!!
Jaj néztem valamelyik nap a képgalériában a képeidet. Hány hetes vagy?
Szia barátném! Te legalább ismerős vagy :)) De a többiekről nem rémlik még semmi.
Esetleg ALLICS,tudom hogy Szilvia21-et ismered jobban. Ti laktok közel hozzájuk vagy Daviderék?
Szép estét mindenkinek!