Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
szia!Ügyesen csináltad te biztosan nehéz lehetett ..de egy idő után meg kell tenned szerintem szép fokozatosan leszoktatani tese birhatod öröké.Akkor apa véleménye se segitet neked gonodolom!Összintén ezt te látod a legjobban h mekkora szüksége van akismanonak a cicire!Köszönjük szépen a jogivánságot!:D
Amit az anyai ösztöneid sugalnak,az úgy van jól!! És ügyi vagy,hogy egy éjszaka alatt ekkora lépést tettetek!!
sziasztok! Hat az este kicsit nehezebb volt.. de sikerult cici nelkul elaludni. hajnali 1kor kelt (mint mindig), de szegenykem mar a citromos cicit is szopizta volna..ugyhogy felkeltunk kapot enni mg inni,aztan issza aludtunk cirokaval. Es kepzeljetek utana mar csak 6 elott 10perccel kelt!!! Sose volt olyan hogy csak egyszer kelt ejszaka!!! Viszont nem akarom raszoktatni aaz ejszakai kajalasra, valamit még javitanunk kell a dolgon. Aztan reggel is kert cicit, megint megnyalta, mondta hogy nem.. jatszottunk egy csomot, en vegig fekudtem az agyban, es mellembujt kah ala (takaro) es fogta a kezem hogy cirogassam! Elaludt!! Viszont akkorra a mellem,mint egy haz, es nalunk egyebkent is gond volt mindig azzal, hogy a bal kisebb mint a jobb, fiam is elonyben reszesitette mindig is a jobb cicit!! ne tudjatok meg hogy nezek ki!! Raadasul Apa megszidott miert csinalom, lehet hogy neki még szuksege van arra a szopizasra... nem tudom mar jol csinaltam-e :-((( Pinky kislanyodnak utolag BOLDOG SZULINAPOT!
Nagyon szépen köszönjük!:*
Sziasztok!
Kinek hogy telt az éjszaka?
Nekünk egész jól Bence volt fenn kb 2x de nem volt kedvem át menni hozzá és hamar vissza aludt!Én nem tudtam aludni,de ez egész más dolog miatt volt!
Pinky hogy telt az első szülinap?
Sziasztok!!! Kepzeljetek elaludt!!! lefekudtem az agyaba,mondtam, hogy anya alszik egyet, O meg rohangalt az autojaval egy felorat, bevallom majdnem elaludtam, sot lehet el is szunditottam percekre :-) aztan odajott, kert cicit megmutattam neki megint, megkostolta (itt irtak kenjem be citromlevel, es mondjam hogy nem finom most mar cici), mondta hogy eljomlott, es lefekudt mellem!! Es alszik!!!! Sose volt meg ilyen!! Kiveve persze a kocsiban levo alvast... Kivancsi vagyok este is mukodni fog-e!!!
Majd jövök,csak még főzök!:)
Gyere msn-re megbeszéljük!
Hát nem tudom,nem szeretném hogy Milán elkapja,viszont jó lenne dumálni egyett!!:(
Pinky!
Boldog szülinapot a ma 1 éveskének:)))
Így van! teljes elismerésem :)
Koszonom szepen... Anyosom mar igy is 6 hos kora ota jon azzal, hogy le kene mar szoktatni azt a gyereket, persz emert a vesekove miatt 3 hoig szoptatott es az O gyerekei is felnottek valahogy, pedig O feles tejjel es mezzel etette oket!! nahat tudjatok mi volt erre a valaszom??? En is szerettem volna szoptatni, ameddig csak birom, de azt hiszem ez a vege. 19 honap.. pedig sose volt erzekeny a cicim, meg ilyenek, de ugy latszik ez volt a hatara... aztan hogy hogy fog sikerulni azt meg nem tudom, mert Armin nagyon cicis!!! Jon es mondja Anya, cicis!!! most delelott azt mondtam neki hogy nem finom a tejcsim es a cici elromlott :-( nezett ram, de aztan nem kert vegulis... delbe kiderul mi lesz..
szia!
nekem anyu tesómat 2 éves koráig szoptatta nincs abban semmi, én is szívesen szoptatnán Martint addig de sajna alig van már tejcim , 60ml van minden szopinál vag már néha annyi sem, pedig imádok szoptatni, olyan jó érzés, és ugy szerttem volna ha csak azopizik és nem kell potolni neki, de hát sajnos ez van, bízom benne majd hátha a kistesónál majd több tejcim lesz,
Szia!
Ne érdekeljen mit gondolnak rólad,hiszen már ez is nagy csoda,hogy ilyen sokáig tudtad szoptatni!
Egyszer elkell jönnie az elválasztódásnak,van akinél hamarabb van akinél késöbb következik be.Meg ha nem jön semmi akkor...
átérzem mit érezhetsz én még mindig szoptatom Rolit reggel-este és éjszaka ha felkel,de már most félek hogy mi lesz ha egyszer már ugy dönt hogy nem akar vagy ha elkel választódnunk...ez egy olyan kötelék anya és gyermeke között amit sokan nem értenek meg mert sajnos nem adatott meg valamilyen oknál fogva.Tudom,mert anyukám mondogatta mindig,hogy meddig akarod még szoptatni stb...
Szóval ne érdekeljen mit gondolnak,tedd amit jónak látsz és csináld ugy hogy mindkettőtöknek jó legyen
Szia!Szerintem igenis szép dolog hogy eddig szopiztatad Ármint ugyhogy szerintem nincsis olyan aki ezért követ vessen rád!:D
Sziasztok szép reggelt mindenkinek!Remélem mindenki jol aludt!Jaj Bencike remélem csak a fogacskád miat tünsz megfázottnak!Köszi mia az üzit :D
Szia! Neked is jo reggelt! Mi jol aludtunk Armin csak hajnali 3kor jott at a mi agyunkba ugyhogy ez egeszen jonak mondhato, viszont veletlenul megharapta mindket cicim, ahogy elaludt, ugyhogy ma ugy dontottem kiprobalok par dolgot amit itt olvastam a hoxan.. mert mar nincs benne szinte semmi es csamcsog rajta csak... :-( en nem akartam, de borzasztoan faj, es azt hiszem ez a motivacio segit abban, hogy leszokjunk. Barmit is gondoljanak rolam :-(
Hat igen.. itt eddig egyetlen "csovest" lattunk, aki az autok kozott keregetett, de meg vagyunk gyozodve rola, hogy miutan ranezett a rendszamunkra magyarul koszont!!!!!! Persze vannak itt is, de nem latod rajta, nem koszos , budos stb... telen meg ha kicsit hidegebb van kiraknak olyan satrakat ahol bent forro tea van meg vmi harapnivalo, de nincs ott senki!!! Te szolgalod ki Magad!! Es erdekes nem loptak el a teafozot, de még a satrat sem!! igen teljesen mas..minden
Szép reggelt mindenkinek!
Hogy telt az éjszaka??
nekünk egész jól,csak úgy tűnik Bence meg fázott!:s
Viszem most délelőtt a dokihoz!
Én Angliába laktam jó pár hónapig,ott is lettem kismama,de merőben más mint Mo. Meg se tudnám fogalmazni,teljesen más az életszemlélet,az anyagi gondokat jóformán csak hírből ismerik. Bár szegények akadnak ott is,de de minimális számban.
Sziasztok!További szép valentinnapot és nagyon jo babázást!
Ok! Mar megy is :-) sziasztok! Jo setat, en meg megyek ebreszteni..
az nem semmi jo komalyan veszik a dolgokat de ez ne is baj..na kimegyünk az udvarra egy kicsit sétálni még nincs rossz idő.
küldhetnél erre egy kis jo idöt:))
Szioka
Berlunk.. itt 4 evesen kezdik a sulit, 6 eves kortol mar kotelezo angolt tanulnak... teljesen mas az "bolcsi-ovi-suli" rendszeruk
És ott vetetek házat vagy albérletben laktok?
az is jó még hogy a tökmag kicsi is nagyon könnyen tanul ott lessz ovi suli nállunk már nehezebb lenne Roni 6éves ott kezdeni a sulit háát.......nem egyszerü.
Fiatalok vagyunk most kezdodik csak az eletunk, nem mondom gyerek nelkul konnyebb lenne, de ha azt nezem erte, neki csak jobb lesz itt!! Mar tobb mindent ismer hollandul meg angolul, mintha Mo-on lennenk. Pedig itthon vagyok vele..
Mire gondolsz? Parom szuleinel laktunk (még nem kulon)..ez szerencse volt ebbol a szempontbol. felpakoltunk utanfutora mindent miutan eldontottuk, hogy mi a gyerekkel is kijovunk es kihoztuk az eletunket!
hát igen ez a baj MO val a béka segge alatt van itt csak nyöglödik az ember.itt felhagytatok mindent?
További ajánlott fórumok: