Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Sziasztok! :)
Hogy vagytok?
Szerintem bőven megér hétezer forintot. A nagyobb játékboltokba még mindig tíz fölött van az ára.
És hogy vagytok amúgy? Zoli baba gondolom sokat rosszcsontkodik. Legalábbis Balázsból kiindulva gondolom.
Szia!
Gratula a keresztfiadhoz nagyon édi:)
Sok egészséget kívánunk nekik!
Szia!
Láttam és tényleg nagyon szép baba!
Sziasztok!!!
Nem rég jöttünk haza és láttam a keresztfiamat!!Kép a naplómba akik még nem szültek meg ilyen szépségük lesz :)))
Köszi! :)
Nálam is ez volt,nem volt egyik sem az igazi számomra,Én ezért döntöttem ugy hogy majd ott elmondom az elképzelésem és Ő megcsinálja
Nem,és nagyon szépen dolgoznak,igényes hely!
(Az ördögöm volt anno 10000ft a pólusban 6 éve)
Köszi! :)
De igen a Rékáson! :)
Megnéztem a képet tényleg nagyon jó néz ki a tiéd:)
Körbe kérdezősködök h itt Győrben kihez menjek és sztem hamarosan fel fogom keresni:)
Közbe nézegettem a neten van jó pár de tényleg nincs olyan amire eddig azt mondtam volna h na ez igen...
Nekem is egyedi,amugy Coca-Cola betütipus,de lett rajta változtatva,meg ugye nem sima fekete stb...szóval egyedi: :)
Menj el egy jó tetkóshoz és Ő tud neked segiteni.
Én több száz képet végignéztem a neten(gugli),de semmi olyat nem találtam amire azt mondtam volna ez igen,ez az igazi,igy maradt,hogy ma kitalálom a csajjal aki tetovált és nagyon klassz lett!
Hát körbe kell kérdeznem h itt Győrbe hol csinálnak és persze h kinél érdemes mert nem akarok ilyen ál tetkósokat aki mindenféle tűvel bököd inkább akkor fizetek többet de legyen normális.
És mondjuk neten keresztül nem tudok valahol ilyen betű mintákat nézni!?
Szerintem minden betűből lehet :)
Az a legjobb, ha elmész egy jó tetkóshoz, és elmondod, az elképzeléseidet
Sziasztok Csajszik!
Most vagyok egy kicsit,bár Boti fennt van de egyenlőre el nézeget a pihiszékben..mondjuk ez általában addig szokott működni amíg ideülök:D
Tetkóztok?Háát én is szeretnék de én egy picit féle tőle de most be vagyok indulva nagyon egy B betűért Botond után..de valami egyedit szeretnék én is mondjuk nem tuom h betűből ez lehetséges e!?