Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Hát ja, így legalább nem felejtjük el, hogy mikor van a másiknak!:)
Huuu te ráhúztál rendesen akkor a terhességgel, arra emlékeztem, hogy túl hordtad, de arra nem, hogy ilyen sokkal! Anyunak aug.2, apunak meg aug.3 a szülinapja!:) Nálunk a családba nagyon soka az ilyen egybe esés:)
nem nem, értettem én, csak vicceltem ;)
Az tök jó, mert tudjátok együtt ünnepelni!
Nálunk a férjemnek és Dominak lett volna egyszerre a szülinapuk, mert arra a napra voltam kiirva, de mivel olyan jól érezte magát odabent, ezért juli 21 helyet aguztus 4 lett belőle.
Félre értetted NEM egy évebn! Ő 3 évvel idősebb nálam!
Rendesen meglepődtünk amikor kiderült, mert egy buliba ismerkedtünk meg és kiderült, hogy mindketten a szülinapunkat ünnepeljük!:) Elég vicces kis történet!:)
:)))))
Születéskor elválasztott ikrek??? :DDDDDD
Ilyen téren nem érdekel mi lesz 20-30 év múlva, majd ráérek akkor ezen agyalni:)
Tény, nagyon át kell gondolni, hogy mit és hova tetováltat az ember.....
:D
" ha azt akarnám, hogy..." :)))))
Egyébként a Hare Krishna :)
:D
És mit jelent? :D
A szanszkrit szöveg az a hátránya, hogy folyton megállitanak, hogy mi az??? Boltban, buszon, ismerősök ismerősei..
De már van kész válaszom: ha azt akarnám hogy mindenki értse akkor magyarul irtam volna :P
Én is igy gondolom, hogy nem érdemes feltételezésekre alapozni...
Sajnos már nem egy fiatal nő szült beteg gyereket :(
:)))))
Pedig tudod, a tetkó olyan mint a gyerek örökké marad ;)
Remélem érted, miért irom neked ezt a párhuzamot (nem sértésnek szántam :) )
Sziasztok!
Tetkós témához hozzászólva nekem egy sárkány van a bokámon. A közel jövőben pedig szeretnék majd egy sast a hátamra.
Én még a terhesség elején szedtem béres gravidát, de csak 1 dobozzal, aztán abba hagytam, mert annyira mondták hogy elhízok tőle majd meg nagyon nagy babák születnek az ilyen vitaminoktól. De azt mondják hogy a fiatalon szülő anyukáknál azért kevesebb az esély a rendellenességekre, persze nem érdemes feltételezésekre alapozni.
Sziasztok!
Látom a tetkó a téma, nekem is van, bokámon egy skorpió, most tervezek egy újat a télen, mert a másikat nyáron csináltattam és elég szívás volt, hogy se nap, se víz nem érhette....már a minta is megvan, a vádlim oldalára fogok, ami úgy teljesen beterítí, virág lesz, de nem az a gagyi féle....csináltatnék még többet is, de utánna Zsolti lesz a soros....aztán majd jövőre folytatom, amúgy neki is van egy skorpiója, de neki a vállán!
Szia!
Nem tudom,hogy mnnyivel utána lehet,lhet,hogy jobb szomtatás után.
A tarkódon az A betű mit jelent?
Én is szerettem volna olat ami a gyermekeimet jelképezi igy jött az R betű a tarkómra,ha lesz lányom vagy még egy fiam akkor az övét is magamravarratom. :)
Egyébként a Párom is jön velem hétfőn,neki az alkarján lesz kiirva,hogy Roland ha lesz kistesó akkor pedig Ő a másikra irtja fel. :)
És az alkarodon mik vannak ha megkérdezhetem? :)
Nekem is az egyik a lapockámon van(egy kis szines ördög van,de a cukibb fajta :) )a másik meg a derekamon (ott egy nonfilepke van,fekete és a lepke pedig piros).
Én azért meg fogom várni, hoy már ne szoptassak, bár nem tudom, hogy van-e összefüggés :D
A kézfejedre? Azt hogy kell elképzelni? :)
Sziasztok
Tetkoztók??
Én is fogok csináltatni csak tanács kénne hogy szülés után mennyivel várjak??A két kézfejemre szeretnék az egyik egy (bár ezt még nem tudom hogy szinezve lesz e) de rózsaszín pillangót és egy kéket!Az egyik a fiam a másik a lányom lesz!A tartkomra egy A betüt akarok és a bokámra is szeretnék de oda még megálmodom hogy mit!!
vagy boka/vádli, vagy hátam ajálra...
Egyenlőre a lapockámon van egy, és mint két alkoromon (senki ki nem nézné belőlem :) )
:)
Nekem is pont 3 van, és készülök a 4.re.. Csak még Férjem nem tudja, ő tuti nem támogatná :)
Én egy kis oroszlánt szeretnék, én is a fejem miatt! (ez a csillag jegye, meg egyébként is tök olyan a természete :) ), d még nem választottam ábrát... leht, hoyg aztán az oroszlán horoszkóp jel lesz a befutó! :D
Köszi! :)
Nem ez már a harmadik és hétfőn jön a 4. :D
Egy R betű a tarkómra ami a fiam kezdőbetűje :)