Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Igen, beoltattuk magunkat mint, ls engem is beoltottak. Szerintem nagyon foontos, mivel Domibaba még nem kaphat igy ez az egyetlen módja, hogy valamilyen szinten védve legyen.
Lekopogom, semmi mellékhatása nem volt!
Voltaire!
Jól láttam a naplódba hogy beoltattad magad H1N1 ellen? Ezek szerint szoptatós anyukákat is oltanak? Nincs semmi kockázat a picikre nézve mert gondolom bemegy valamilyen szinten az anyatejbe.
:)))
Jól van, akkor rohanj...
Én meg megyek tanulni.. este vizsgázom :(((((
Nem, nem vagyunk házasok.
Igen, szerencsére nincs semmi okom, hogy gyanakodjak ilyen téren, de jobb félni, főleg, ha a Lányomról van szó.
na, mindegy.
Olaszország, akkor is hiányzik rettenetesen!
Olyan jól éreztem mindig kint magam, sosem voltam itthon 1-2 hétnél többet, most meg itt ragadtam, de már kezdek beletörődni.
Nálunk egyébként pont én vagyok, aki csalogatom ide a Páromat, hogy költözzünk fel Pestre vagy vmi nagyobb helyre.
Az biztos... Bár amiket a multkór irtál a párodról azok elégg megnyugtatók voltak :)
Tényleg, esküvő volt?
Hát, igen.
Pont emiatt jöttem haza, hogy Amirám magyar állampolgár legyen!
Az ördög nem alszik, bármennyire is jó megvagyok a párommal, azért csak arab és ismerek jó néhány szomorú történetet. A vér nem válik vízzé, akárhogy is legyen.
Akkor te is már itthon szültél.
Miért jötettek haza?
De.. nagyon is honvágyam van :(
Csak a férjem nem akar menni, mert ő ide van kötve a munkája által :(
Nekem most augusztusban volt egy éve, hogy hazajöttem..
Annyira más itthon, ugye? :(
Neked nem hiányzik a kinti élet?
Bár, Pest az azért más, mint Orosháza!
Nem, mi itt élünk Pösten :)))
Csak én nőttem fel kint, de Marciusba lesz 2 éve, hogy itt vagyok!
De soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő, ezért szeretném, ha Domi is bezélne franciául. Meg akár hogy is nézzük, ez egy nagy előny. Meg majd a Gustav Eiffel oviba fog járni, ha "nagy" lesz :)
Szia Voltaire!
Ti kint éltek Franciaországban?
Csak hogy írtad, hogy Domi fog beszélni franciául is..
Ibuska most láttam, hogy tanuló kutyust szeretnél a kisfiadnak.
Szerintem sem drága érte a 7200 Ft, ha annyiért van a közeletekben, mert mi is 45 Euro-ért vettük kint Aminak az övét, bár az Chicco és Maci(kétnyelvű), de gondolom ugyanazt tudja.. Főleg, ha máshol 10e Ft fölött van itthon is, akkor főleg megéri annyiért!
Vagy lehet, hogy már meg is vettétek, le voltam maradva a témában.. :)
Szia Voltaire!
Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk Dominak!!! Rencsi és Amira baba