Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Csak régen cukroztam neki a főzelékeket amúgy már leszokott róla. Nekem egyébként a gyerekorvos mondta hogy főzzem neki a főzeléket kicsi vegetával úgyhogy biztos nem olyan nagy baj.
És miket szoktál főzni a kicsikédnek?
Egyébként ez a lefagyasztás dolog tényleg nem jó. Felolvasztás után már nem lesz ugyanolyan a kaja. Én jártam már úgy Balázzsal hogy főztem neki két napra. Első nap szépen meg is ette az adagját, a többit elraktam másnapra és úgy már nem kellett neki, csak frissen eszi meg általában.
Sziasztok!!
Ki adja el a sztriptiz rudját??:):):)
Larissza: Most nálunk van egy frontválás. Nem eszi meg a főzelékeket amit csinálok neki. Vagy fél óráig kell beletömni mire eszik valami. De persze a mi ételünkből enne kétpofára, néha adok is neki. Eddig olyan szépen ette a főziket. Én nem cukroztam, viszont sózom meg teszek hozzá egy kis vegetát is. Tudom hogy ez még nem olyan jó, de ha egyszer így eszi/ette meg.
Legtöbbször én készítek neki kajcsit, de van otthon mindig egy pár db üveges is, de azokból is csak 2-3 fajtát eszik meg.
Én nem szoktam neki lefagyasztani, csupán azért mert én sem eszem meg a fagyasztott élet, az már nem ugyanolyan, így neki sem fagyasztottam sosem.
De, biztos drágább... De ha azt összevetted, hogy azt az plussz kölcséget, meg, hogy azt az időt a fiaddal töltheted játékkal (mint ahogy LArissa is irta, az többet ér mindennél..)....
Nem azt mondom, hogy Domi üveges bébiételen fog felnőni, hiszen most is 20 percem óránkét rá megy a fejésre, hogy szaporitsam a tejemet, szoval nem sajnálom az egészséges táplálkozásra az iőt, de tuti, hogyha olyan helyzet adódik, hogy nem sikerül minden nap még külön főznöm is neki, akkor szerintem nem lesz tragédia.
Azért ezek a mai Bébi ételek már nagyon jó minőségüek és nagyon finomak (nem olyan rég kostoltam egyett :D )
Köszi szépen! :)
Hát annyiból talán nehezebb,hogy már van saját véleménye és akarata na és ezt ki is fejezi. :)
Én is és a Párom is nagyon makacs és akaratos ugyhogy már előre félek :D
Persze olcsóbb, meg biztos valamivel egészségesebb...
De szerintem nagyon nehéz egyszerre szuper anyunak lenni, szuper háziaszonynak, szuper nőnek, szuper diáknak, szipi szupinak :)))
Ugyhogy szerintem nem történik tragédia, ha egyszer egyszer bébiételt kap a baba!
Nincs mit! :)
Próbáld ki,nekem bevált Én azt ittam a laktoherb helyett.Ennek sincs egyébként jobb ize,de megszokható :)
Köszi a köményteást tippet!
Igazából laktoherbet iszom, és (lekopogom), Dominak nem fáj tőle a pocija (kapja az infacolt is, lehet, hogy e miat is...). De én már nagyon tuálom ezt a laktoherbet, uyghogy kipróbálom ezt a tippet :D
Sóskát csak egyszer adtam neki még,de nem is izlett neki,na meg azt mi sem eszünk mert nem szeretjük. :)
Mi a hozzátáplálással "tankönyv" szerint haladtunk,szerencsére ahogy követték a dolgok egymást Ő ugy evett,nem utasitott el semmit,Ő imádta a sima kruplit is,de azt hallottam,hogy az az pedig amit nem szoktak ugy natur szeretni a babák
Köszi a linket. Nézegettem már googleban is, de azért mégis többet ér a tapasztalt anyukák tanácsa.
Néztem képeidet aranyosak vagytok a pároddal. Drukkolok hogy nemsokára te is anyuka lehess. Csodálatos érzés és persze hatalmas felelősség.
Nézd meg ezt, itt van pár recept,de ha google-be beírod,hogy bébiétel receptek, akkor nagyon sokat kiad:).
2-őt találtam,az egyik,hogy tököt meghámozva,kimagozva felkockázva megpároltam és hozzá ugyanigy kruplit és öszeturmioxoltam.
És spenótot csináltam neki ugyanigy kruplival összeturmixolva.
Én nagyon fokozatosa haladtam a kajákkal anno,meg inkább üvegeseket adtam neki.
Akkor boldog hófordulót Neki! :)
Én sajna már nem emlékszem,hogy miket evett,már rég volt :)
De megnézem hátha van a naplómba irva,hogy annyi idősen miket evett
Sziasztok!
Valaki tud jó babarecepteket? A krumplit répával meg husival imádja a pici,meg ezeket vegyesen meg felváltva de mással annyira még nem próbálkoztam, csak babakajákba ette a főzelékeket. Meg gyümölcspürés enniket evett amit csináltam neki. Pont ma 10 hónapos az én drága kis Balázsom.