Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Sziasztok!
Kész a táblázat, Ibuska1990 tudja felvinni az adatokat.
Köszi szépen! :)
Nem igazán lett az igazi,de,de neki nagyon nagyon tetszett mint ahogy a képeken is látszik. :)
forgolodás már megy, ülés ha van mibe kapaszkodnia hogy felhuzza magát, mászással még csak probálkozik.. de már mindjárt, már érzem, hogy nem lesz sokáig nyugtom :)
meggyogyult már?
Jaj, ő most nagyon rossz! Igazi ki pasi!!!
Itt ül mellettem a pihenőszékében, és sorra tépi le a lelógó kis állatokat és dobálja el.. Én meg minden alkalommal ahogy koppan szivbajt kapok :)
És a te nagyfiúd?
Sziasztok!
Ma még senki?
Köszönöm nektek lányok hogy hozzászóltatók a cikkhez!
Én nem voltam sehol mióta Zolika megvan. De hogy is mennék mikor még mindig kell éjszaka és csak nálam nyugszik meg?! Addig amíg ez van tuti nem megyek sehova.
Én elaludtam a domino dayt sajna. :(((
Én akkor voltam először szórakozni amikor Balázs 3 hónapos volt. Koncerten voltam, a picire meg a párom vigyázott. Aztán később meg amikor mentünk valahova ami elég ritka teszem hozzá, én csak anyumra bíztam rá mindig, benne megbízom hogy vigyáz tényleg az én kicsikémre.
Én egyébként nem láttam még ilyen táblázatot, bár nem is nézelődtem még egyáltalán más babás fórumokon..
Most pótolom! :)
Megdőlt a domino rekord!! Hogy remegtek a kezek.. ;) A magyar csaj ügyes volt a végén, láttátok?
Mekkorát buliznak most a végén, mi?!
Ti mióta a babók megvannak, mentetek már el bulizni vagy egyáltalán csak úgy kikapcsolódni egy-két este valahová? Ha igen, akkor addig hol hagytátok Őket?
Szerintem ezek az infók jók ennének!:)
Olyan szép az idő...
Én sem bírom a védőnőnket, de szerencsére a választott orvosunk mellett nem ő van! Hozzánk is júniusban jött utoljára.
Ibuska nagyon jó ötlet a táblázat!!! :)