Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Féltékeny vagyok a férjem exeire fórum

Féltékeny vagyok a férjem exeire (beszélgetés)

1 2 3
2022. febr. 7. 14:50

Ne sértődj meg, de keress fel egy pszichológust.

Teljesen biztos, hogy rengeteget tudna rajtad segíteni. Az önértékelési problémák olyan dolgok, amiken egyedül az ember, önmagán ritkán tud segíteni.

Nagyon fontos, hogy egyenesbe jöjj magaddal, mert ahogy írod félő tönkreteszed a házasságodat.

9. Falipapir (válaszként erre: 6. - B9e097a9f6)
2022. febr. 7. 14:49

Nem idegesíti hogy lefeküdtél más pasikkal is?

Hogy lehet ez?

Téged miért idegesít? Miért kérdezgeted róluk? Minél többet tudsz róluk, annál jobban fog idegesíteni. Ne kérdezd többet az exeidről.

A bizalmatlanság nem fér meg egy jó kapcsolatban. Magad alatt vágod a fát.

2022. febr. 7. 14:47

Ne, ezt ne csináld!

Minden embernek van múltja.

A jelen számít!

De ha ezt sokáig csinálod, elüldözöd!

2022. febr. 7. 14:43

Meg nem bántva tisztán önértékelési problémáid vannak és ezzel együtt nem a múltal kellene foglalkozni, hanem a jelennel, legfőképpen a jövőtökkel, mert így hamarosan te is a múlt részesévé válsz.

Tehát kíméletesen: pszichológus segítségére van szükséged.

2022. febr. 7. 14:41
Nem féltékeny a volt kapcsolataimra, mert nekem nem is volt rendes kapcsolatom amíg Őt meg nem ismertem.
5. liliom10 (válaszként erre: 1. - B9e097a9f6)
2022. febr. 7. 14:39

" nem adott okot bizalmatlanságra. Elvett feleségül és gyereket akar tőlem."

Mindig erre gondolj, mikor épp jön a féltékenység ! A múlt lezárva ! Téged szeret a férjed ! Növeld az önbizalmadat minden módon ! Ha ez sikerül, boldog leszel ! Gondolj arra is, hogy rengeteg a gyönyörű magányos nő, és sokkal több az átlagos - vagy nem igazán szép - boldog feleség !

Mostantól koncentrálj arra, hogy a beteges féltékenység váláshoz vezethet. Mi értelme, ha semmi okod rá ???

4. Falipapir (válaszként erre: 1. - B9e097a9f6)
2022. febr. 7. 14:35

Ha kevesebb vagy az exeidtől.

Mondj egy okot, hogy miért nem velük van, vagy hasonló szépségű lányokkal?

Hanem veled, már 2 éve.

Ő miért nem féltékeny a volt pasijaidra?

3. 8d00a82c06 (válaszként erre: 1. - B9e097a9f6)
2022. febr. 7. 14:25
Azon kattogjon az agyad, hogy valamiért mégis csak téged vett el feleségül!!!
2022. febr. 7. 14:24

Én úgy gondolom, hogy önbizalom hiányod van és önértékelési problémáid. azért vagy féltékeny az exeire, mert őket - a külsejük, személyiségük miatt - "értékesebbnek" találod.

Szerintem ezen csak és kizárólag önismerettel tudsz változtatni. Ha megismered magad - előnyeiddel és hátrányaiddal együtt - egyúttal meg is szereted magadat. Márpedig ez elengedhetetlen az egészséges önbecsüléshez. Tudom, szörnyen elcsépelten hangzik, de szerintem ez a hosszútávú megoldás. Ha csak fortyogsz leskelődés közben, akkor minden marad így, vagy egyre rosszabb lesz.

2022. febr. 7. 14:18

Hogyan tegyem magam túl ezen? Kezd felemészteni.

A férjemnek három exbarátnője volt előttem. Mind csinos lány. Nem cicababák, hanem természetes szépségek. Az egyik egy modell alkatú, göndör hajú, kedves, amolyan társaság középpontja.

Van egy másik aki ázsiai típus. Magyar lány, de olyan mint egy kis ázsiai törékeny szépség. Rá vagyok a legféltékenyebb. 5 évet éltek együtt. Állandóan azon agyalok, hogy szerelmeskedtek és ugyanolyan szépeket mondott neki mint nekem is. Folyton a nő facebookját nézem. Mikor feltölt egy új képet irigykedve lesek. A férjem még ismerőse és ez zavar. Sokszor remegő kézzel nézem végig a kedvelők listáját.

A harmadik nő is szép és vicces. Őt régóta ismerem. Most is egy cégnél dolgozunk. Talán ez a csaj zavar a legkevésbé, mert már férjezett és van egy gyereke.

Én nem vagyok túl szép. Fiús testalkatom van és az arcom sem előnyös. Ezek a csajok pedig porcelán babák. Soha sem becsültek meg a pasik, talán ez az oka. Mindig a szebb barátnőim kellettek nekik, én csak pótlék voltam, kihasználtak, vagy csúnyán bántak velem. A férjem az első aki szépen bánik velem.

Azon kattog az agyam, hogy velük jobb volt Neki. Ez azért zavaró, mert nem ad rá okot. Magától sosem beszél az exekről, csak akkor ha kérdezem.

Mi 2 éve ismerjük egymást és még nem adott okot bizalmatlanságra. Elvett feleségül és gyereket akar tőlem. Nem tudom miért érzek így. Úgy gondolom, hogy engem képtelenség annyira szeretni mint azokat a nőket. És kevesebbnek érzem magam náluk.

Kérlek titeket, kíméletes válaszokat írjatok.

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook