Féltékeny vagyok a férjem exeire (beszélgetés)
Képzeld én is voltam így.
Mivel párommal nincsenek titkaink, így simán látom a telefonjában mik vannak.
Mikor én is mondtam neki, hogy "Miért én?" akkor küldött olyan képeket hiányos öltözékű nőkről, akire azt mondta, hogy "Ez jól néz ki, jó a feneke, jó ez, jó az, de semmit nem mozdít meg bennem, mert nem te vagy mégsem a képeken."
Azóta csak rólam vannak fotói.
Tehát, ahogyan sokan írták már előttem is, lehet kiélte magát (amire jók pont az üresfejű cicababák) és megtalálta nem rajtad külsőleg, hanem BENNED a mindent!
S mivel nem panaszkodsz nemi életre, ezért azt gondolom, hogy testileg is nagyon jó vagy nála!
Próbáld meg elengedni és méricskélni a múltban, sőt a jelenben lévő nőkhöz magad, mert azok ők, akik számára ma már semmit nem jelentenek és arra koncentrálj, akit ma csókol, ölel, szeret, kedveskedik, vagy akár morcoskodik. Az pedig mind csak is te magad vagy!
Ha nem megy, akkor valóban a korábban javasolt orvos.
Jól figyelj ! A férjed nem úgy néz/lát Téged, mint Te magadat !!! Ő téged gyönyörűnek lát ! Másik szemüvege van, nem a tiédet hordja !
Ha két éve is így néztél ki, mint most, akkor pontosan olyan vagy, amilyennek megszeretett ! Csavarj párat az agyad önbizalomért felelős területén a nincsről a van-ra !
Inkább fordulj pszichológushoz, mint hogy ok nélkül tönkretedd a házasságodat !
Köszönöm, ezt jó volt olvasni!
Lehet, hogy ezek a pasik tényleg a hibáinkkal együtt imádnak minket!
Bárcsak el tudnám hinni.
Szerintem minden nő így látja magát elég sokáig.
Senki nem látja magát tökéletesnek. A lényeg hogy a férjed nem így lát!
Az jó, ha leírod ezeket, és az is, hogy belátod, hogy ez nem normális.
Szerintem a legtöbbet egy szakember tudna neked segíteni. Esetleg Bihari Viki női csoportja, vagy ilyesmi?
Mi itt hiába írjuk neked, hogy nem normális, és hogy senki nem tökéletes. Ezt te is tudod, gondolom a férjed is mondta már, meg a barátnőid is.
Lefogadom, hogy egy tök szép nő vagy a valóságban...
Persze, hogy butaság. Az életben mindenkinek végig kell mennie egy bizonyos úton ahhoz, hogy végre megtalálja azt az egyet, akit/amit mindig is keresett.
Állítólag Edison 999 kudarcon ment keresztül, mire megtalálta azt, hogyan is fog megfelelően működni a villanyégő. A volt szerelmeit is kipróbálta, és rájött, hogy ő nem azt keresi, akit/amit bennük talált. Téged keresett, és megtalált. Merj boldog lenni!
Na, az én orrom is nagy. Meg kicsit kerek is vagyok, van rajtam egy 15 kiló felesleg is. Mondjuk én nem vagyok fiús, nagy a mellem, de cserébe viszont lóg, mint valami üres mozarrellás zacskó, a fogyásom miatt. :D A hajam erős minőségű, viszont áll szerte és széjjel, mint a spániel füle, úgy képzeld el! :)
A férjemnek ellőttem számtalan nője volt, és akikről láttam fotót, azok így látványra mind jobb nők, mint én.
Viszont mellettem van, engem vett el, és a többi pont nem érdekel...
A férjednek te így vagy tökéletes, szeret, elvett feleségül. Nyilván nem véletlenül. Viszont ha ezt csinálod, akkor elveszítheted, amit nem is csodálnék.
Akkor most sok nő sárgul az irigységtől.
Tudod hányan fogyókúráznak reménytelenül?
Van fogalmad róla? És mind olyan vékony szeretne lenni ment te.
Butaság, és egyben önzőség is ez az érzés, plusz gyerekes. Olyan nem létezik, hogy előtted mindenkivel pokol volt neki, vagy nem volt neki senkije. Ezt várnod se nem életszerű, de viszont nagyon önző gondolat.
Igen, volt mással is, és jól érezte magát azokkal, és most veled még annál is jobban érzi magát. Azért van veled. Mondjuk amíg nem teszed tönkre a beteges féltékenységgel a kapcsolatot.
Szerintem kérj segítséget.
Amíg így gondolkozol, addig ne szülj neki gyereket.
Tönkre teszed a gyerek életét is, a sajátodat, a pasidét is. Ez nem fog sokáig menni, ha nem változtatsz.
Azt értsd meg hogy az a múlt.
Igen, szerette őket, élvezte velük, de múltidő.
Valamiért szétmentek.
Valamiért téged vett el.
És mi a gondod a küldőddel?
A férjem egyszer azt mondta: Amíg du*lak addig ne aggódj! :D Milyen igaza van! :D
Nyilván neki is te vagy az elsőszámú. Ha nem így lenne, nem vesz feleségül. :)
Szerintem keress fel egy pszichológust, mert szükséged van rá. Súlyos önértékelési gondok vannak nálad!
Mi zavar a külsődben? Sok dolog van, amin lehet változtatni, ha teszel is érte. Gondolok itt az öltözködésedre, a megjelenésedre. Sportolni is sportolhatnál, mert az testileg és lelkileg is jót tesz majd neked, minden téren. És csak a javadra válik.
Nem csak magadat!
Gondolod, hogy nem látja, hogy szenvedsz?
Veled nem élvezi a szexet?
Ez hülyeség.
Gondolj arra, hogy kiélte magát velük, és nem fog keresgélni tovább. Tapasztalat szerzés volt neki.
Pont.
Na látod, ezt kell abbahagynod! Hogy önmagad külsejét mások külsejéhez viszonyítod!
Nem a külső számít, ahogy mondani szokták, nem a ruha teszi az embert! A lényeg az, ami belül van. És erre férjed is rájött. Nyugodj meg, és örülj annak, hogy ilyen szerető párod van. Legyetek boldogok!
Na látod, neked is van múltad!
Lehet a világ legcukibb embere, ezzel ki fogod hozni belőle az állatot!
Ez pont olyan mintha szeretnél szenvedni!
Minden tökéletes, de kreálsz problémát...
Köszönöm. Igazad van.
Mégis sovány vigasz ez, mikor a külsőmmel vannak a legnagyobb gondjaim.
Nem kizárt hogy tele volt a hócipője a sok hisztis libával.
A szép nők sokszor el vannak szállva maguktól, és azt hiszik nekik minden megjár.
Szerintem a férjed téged nem a külsőd miatt szeret, hanem ami benned van. És ez sokkal több, mint a kirakatbabákkal dicsekedni haverok előtt. Elege lett már az üres porcelán babákból, rájött, hogy te sokkal többet érsz náluk.
A szépség egyébként mindig is a bensőből, a lélekből fakad, és ő ezt látja benned. Nyugodj meg, több vagy te azoknál.
Volt egy tuti nőm. Szerelmes voltam bele.
Elvettem, gyerekünk született.
Nem volt olyan nő még egy, mint ő az ágyban, minden pasi megfordult utána.
Hihetetlen, de neki is voltak önértékelési zavarai. Fiatal korában kövérebb volt az átlagnál és gúnyolták.
Arra ment rá a kapcsolatunk, hogy folyton bizonyítani akart magának, minden pasival flörtölt, aztán eggyen meg fennakadt véletlenül.
A mostani párom az ellenkezője.
Nagyon jól meg vagyunk, teljes a bizalom, és tűzbe merném tenni érte a kezem. Kissé a koránál fogva meg hízott. Már nem olyan bombázó mint 20 évesen.
Gondolkozz el, mit csinálsz jobban, mint a korábbi cicababái. Mert tuti jobb vagy valamiben, ha veled van.
Te vagy a legjobb, azért vett el téged feleségül és nem a porcelán babákat!
A saját boldogságodat ásod alá a féltékenységeddel! Volt egy 5 éves kapcsolata, de nem volt házasság, nem akarata elvenni feleségül.
Téged akart feleségnek nem őket. Mi kell még?
Ja..biztos te sem szüzen mentél hozzá. Miért pörögsz a volt szexuális életén?
Nem vagy kevesebb azoknál a nőknél.
Más kaliber, de több is vagy, hisz téged elvett!