Feketéből szőke (beszélgetés)
köszi az ötletet, majd megpróbálom :)
próbálj postán kérni,lehet hogy kipostázzák,1 próbát megér!
Sziasztok!
Légyszi segítsetek, nem tudom sehonnan se beszerezni az Oxy Reload-ot, Debrecenbe lehet kapni, de az nekem nagyon messze van. Aki tud Kecskeméten, Pesten, Szolnokon vagy Gyöngyösön vagy máshol, ahol lehet kapni, írjon.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok
Tudtok jó fodrász ajálani?
Aki profi a szökitésbe
Rakhatsz rá oxy reloadot,csak az a baj hogy foltos a hajad ,ezért ha ráteszed az oxit akkor is foltos marad,mert másképp szedi le a feketéről és másképp szedi le ott ahol világosabb. De az oxyreload nem árt a hajnak,3gymásután 3-szor is lehet használni.De szerintem is jobb ha fodrászhoz mész,neki sem lesz egyszerű 1 színűre festeni.
jah és még annyi h igazából mogyoró barnát szeretnék de nem hinném h össze fog jönni valószínű lenövesztés lesz belőle
Szia szasza!félreérted,még nem kentem rá oxy reload-ot csak hallottam róla és nem tudom ,h kimerjem e próbálni,persze fodrásznál csináltatnám,ha rávenném magam.1éve volt utoljára feketével színezve az kopott ,lenőtt kb.olyan 10cm ....és olyan négy hónapja festettem barnára de csak felül meg a hajam alsó 20cm ét fogta be és már csak középen feketés,ezt a középső fekete részt szeretném eltűntetni h egy színű legyen és ezért gondoltam erre a hajradírra,de azért köszi:)
Figyu Astarte! Sztem jobban jársz,ha elmész fodrászhoz. Írtad,h már mennyi mindent kentél rá,és ha rá kened még egyszer az oxy reload-ot,akkor nem biztos,h a hosszú hajad maradni fog olyan hosszú. Énis nagyon sokáig voltam fekete,és kitaláltam,h szőke akarok lenni,de fodrásszal csináltattam és 3 órán keresztül,hiába volt rajta a leszívó nem akart lejönni,aztán sikerült,de így is bekellett festeni ilyen vöröses barnára,h ne legyen foltos. Eléggé megszenvedtem vele és a hajam is. Inkább sztem menj fodrászhoz,aki megcsinálja neked,és utána már otthon te is megtudod csinálni a kívánt színre. Csak ne rontsd el a hajad..főleg ha olyan szép hosszú. :)
Sziasztok!
Nekem nagyon sokáig fekete volt a hajam,eleve elég sötét,de már nagyon unom és egy éve volt utoljára körülbelül színezve feketére,azóta elég jól kikopott csak az a baj,hogy nem mindenhol,kb hátközépig ér,de elegem van belőle h foltos,rámentem ilyen világosító hajfestékkel ami aranybarna színű volt de persze csak a lenőtt részt fogta be.Így most felül olyan aranybarnás középen fekete alul meg barnás,és hallottam erről az oxy reload -ról.Nem tudom írjátok h aszínezőt nem szedi ki ,ez szomorú,és ha azóta mint írtam rámentem barna festékkel?akkor sem szedi ki?:)kössz a választ előre is
Sziasztok!
A világosbarna hajam már több alkalommal volt festve sötétbarna festékkel, de legutóbb casting színezővel(majd' feketére fogta be a hajam). Milyen esélyeket láttok arra, hogy visszakapjam az eredetit-vagy esetleg világosítani lehessen?
elvileg a színleszedők csak a festéket szedik le a szinezőt nem.De azért megér egy próbát.
Sziasztok!
Én azt szeretném megtudni,hogy eredetileg sötétbarna hajam színét visszakapnám-e ha az oxy reload-ot használnám?Casting étcsokoládéval volt szinezve 4 és fél hónapja,de szinte fekete.Mit gondoltok,valaki próbálta már így,mit tapasztalt?
Ez így van,a fekete és a szőke az a szín ami nem mindenkinek áll jól.
viszont érdemes elgondolkodni azon, hogy egy sötétbőrű hogy fog kinézni egy platinaszőke, élettelen hajcsomóval a fején :D
(mint egy báb)
bocs hogy szóltam
nem egyszerű a feketétől megszabadulni!Először is színleszedő,utána szőkítés!A színleszedő meglazítja a festéket és könnyebben szívja a szőkítő.Először vöröses lesz,aztán pedig csibesárga,utána lehet rákenni a kívánt színt.A tövét mindig hamarabb megszívja,mert az már a saját eredeti hajszin,amit pikk-pakk leszív a szőkítő.Nincs könnyű dolguk a fodrászoknak,mert nincs 2 egyforma haj,ezért minden haj másképp reagál.Sokan nem is vállalják ezt a műveletet.
Igen,ezt pontosan így kell csinálni.Nekem is ezzel szedtül le a kékesfeketét.Fodrászkellékesnél lehet kapni!
Uhh,akkor nem biztos,h neked kék lenne. :D Jaja,az a legjobb,énis így csináltattam. Jaja..vagy egy szép hosszú póthaj..ingyen. :P
jaah,amugy kihagyom a kéket tuti,meg a többit is :D alapba az a kék ami a hajamra kerülne,az bnőm szőkített haján tiszta zöld ! :D na meg majd akkor max annyit,hogy várok többet h kopjon és ugy kiszívatom és cö :) Hát igen,erre lenne jó a 2 kis tincs póthaj :P
Hát nem tudom. Én nem ajánlanám,h próbáld meg,mert lehet nem lesz jó..sőt,sztem nem fogja befogni. Olyanra biztos nem amilyenre szeretnéd,hiába mondják,h ez ilyen meg olyan hajfüggő. Én ma megint befestettem a hajam,ilyen gesztenye barnára és hála befogott mindent a hajamon és végre egyszínű lett.
Próba szerencse!! =)
köszi a választ!!! =) Amugy még nem most akartam volna menni szóval még többet akartam koptatni,meg tudom hogy benne van a pakliban sajnos,hogy nem szedi ki rendesen! Amugy már nem vagyok "szűz" etéren,mert többször is kiszőkítettem a fekete (hát kb 2-3 hónapja befestett ) hajamat,pontosabban mindig olyan pici tincseket,és nekem kiszívta mindig bár fentebb nekem is világosabb sőt fehér volt,egyre lentebb pedig olyan sárgás :S Most is,mikor dec-be voltam,csak el lett cseszve,mert frissen volt festve feketére közbe a hajam is,és hiába lett bealuzva a két kis szőkített tincs ,csak befogta a fekete :S De amugy most is kiszívta,csak az alján volt sárgásabb.De most nem tudom mit csináljak,mert ahogy láttam nálad is,h megpróbáltad viágosabbá tenni hajfestékkel,és én is ezt akartam,h vmi platinát rákenni a vilgos tincsre:S de mostmár nem tudom :D De köszia választ!:)Szép Napot!
anchaa21: sztem nem fogjátok tudni leszívni a hajadat,mivel most festetted be nemrég. Meg sztem ne is csináld,ne járj úgy,mint én. Énis kékes fekete voltam 3-4 évig és most decemberben elmentem fodrászhoz úgy,h leszívatta a hajamat,mert szőkét akartam belőle. Nos,nem kell mondanom,h 5re mentem oda és 9ig ott ültem,mert az első 2 órában semmit nem változott a hajam színe. Utána sikerült,befestették ilyen réz vörösre és vágtak is belőle..hát nem kell mondanom,h undorító lett. Utána december 31-én tettem rá egy szőke hajfestéket,amitől kicsit kivilágosodott és inkább barnás beütése lett,de ez már szebb volt,mint először. Erre én hülye,ma rá kentem az XXL Color 2. legszőkébb festékét és kb 7 színű lett a hajam. :( Felül a tövem világos szőke,utána szőke,utána narancs,utána barna,és az alja vörös. Kivagyok.. Holnap rohanok keresni vmi megoldást rá,mert így nem maradhat! Max. vissza festem feketére,de nem akarom tönkre vágni ennél jobban a hajamat. Szal,aki arra vetemedik,h a fekete haját befesse szőkére az gondolja meg vagy 100x,h tényleg megtegye-e. Én kivagyok..hiányzik nagyon a hátam negyedéig érő fekete hajam..amiből most lett 7 színű nyakig érő hajam. És még kitudja,h mi lesz belőle.. =(
nah akkor most én is :D olvastam régebbi hsz-okban erről az oxy reload cuccokról...namost szerintetek ha én elmegyek a fodrászhoz olyan hónap mulva (mert most volt friss feketére festve a hajam dec közepén pont),hogy addig is kopjon..és megpróbálom leszivatni a festéket ezzel a cuccal róla..utána ki lehet szőkíteni? na nem az egészet akarom csak 2 vastagabb tincset,amit a kiszívás/leszívás utána szeretnék kék színezővel befesteni.vélemény?:S
Persze! Nekem a barnát leszedte...
Nekem most vörös a hajam és világosbarnát szeretnék...arra hogy leszedjem a vöröset jók ezek a színleszedők?
Mondtam a fodrászomnak, hogy barnásat szeretnék, erre megint vörösre festette... el szeretném tüntetni. Van rá esély, hogy leszedi ez a hajszínleszedő?
abban tudnátok segíteni, h mibe kell tekerni a tincseket egyenként? alufóliába? nekem is a feketét kellene leszedni, de gyorsan :)) az nem jobb, h rákenem a reloadot a hajamra és egyből egy fürdősapkát rá, ez még így gyorsabb lenne, mint a tincsezés, nem? ettől nem éghet le a haj?
és utána egyből, még vizesen rá lehet tenni a kívánt festéket? mondjuk valami világosbarnát szeretnék
hupsz...nem voltos hanem foltos :D
Hát voltos nem lett csak narancssárga :D
Ma majd veszek valami jó kis hamavas szőke festéket, remélem hogy befogja majd vmennyire.
Vagy egy világosbarna alapot helyenként vöröses-barnás foltokkal,vagy sárgás-barnás hajszínt,de a lényeg,h. a foltokkal mindenképp számolj!!Lehet,h. egész jó eredményt kapsz,ha nem félted a hajad,akkor próbáld ki!Kiváncsian várom az eredményt!! (=
További ajánlott fórumok: