Feketéből szőke (beszélgetés)
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni?
Jelenleg sötét vöröses lila a hajam, de szeretnék kékes feketét kék csíkokkal, vagy sima feketét ciklámennel. Hogyan tudom megcsinálni fodrász nélkül, itthon? És mi kell hozzá?
Előre is köszi!
Csajok! Ha 5évig festettem a hajam szőkére, most pedig sötétbarna, de szeretnék megint szőke lenni akkor milyen színt kapok ha használom az Oxy-t?
Nagyon utálom ezt a barnát, újra szőkét akarok :(
Szia!
Menj fel a Selective honlapjára és ott a kapcsolatok menüben válaszd ki a hozzád legközelebb álló területi képviselőt, hívd fel, mondd meg neki, hogy te milyen terméket szeretnél venni, és a hozzád legközelebbi (a céggel kapcsolatban álló) fodrászhoz eljuttatják neked a terméket. Én így vettem meg a szert.
Sok sikert! :)
Hát igen, nem mindegy hogy hogy csinálják.
Nekem fodrász csinálta egyszer, ugyanezzel a selective-el és semmi változás. Basszus, ő pedig fodrász és ő se tudta h h kell.
Azért jó mindjárt betekerni a tincseket, mert nem kap levegőt. ha letelik a 20 perc, nem nagyon hat. viszont ha be van tekerve, akkor tuti az eredmény. én így csinálnám. Sőt még mielőtt lemostam, hajszárítóval végigszárítottam a betekert tincseket. Jó meleggel.
Tutttituttiiii!! úgy örülök h megszbadultam ettől a sötét színtől.
Sziasztok!
Na túl vagyok az oxy reload használatán.
Tökkkkkéletesen leszedte a festéket róla. Annyira sötét barna volt, hogy már majdnem feketének tűnt.
Nagyon csodálkoztam, hihetetlennek tűnt. Úgy csináltuk, hogy tincsenként bekentük, és egyből melírpapírba becsavartuk. Kint voltunk a napon és jó meleg volt. Nagyon lényeges, hogy be legyen csavarva, mert különben nem szed le semmmit.
Az eredmény egy nagyon világos, ilyen középszőkés valami. Nem a legszebb jelenleg, de már vettem is egy következő adag feséket, és innen már egyenes az út a szőkéhez. Tényleg ajánlom mindenkinek, aki a sötét hajból világosat/szőkét szeretne. KíMÉLETESEN. Mer hozzáteszem, semmi baja nem lett a hajamnak. Nem olcsó mulatság, de megéri.
De nem értem ezt a szőke hajfestéket sem, hogyhogy nem világosítja jobban ki? a dobozán az van, hogy középszőke hajon is szép szőke lesz.
Pedig elég jó festék.
L'oreal Recital preference les blondissimes 03as. Extra világos hamvas szőke.
nem lehet megbolondítani vmivel???
Összejött mégis. megvan a titok nyitja. k..va meleg kell neki, akkor kezdi el világosítani. Leszedte elég jól, de ilyen vöröses színe lett. Rákentem a világos hamvasszőkét, és ilyen középszőke árnyalatot kaptam.
Nem lett sárgás. Bár örültem volna, ha világosabb szőke lett volna. Hogy tudnám azt elérni,anélkül,hogy leszivatnám?
Szia!
Na sikerült tegnap vennem ilyen oxy reload-ot. 2500ft-ba került. 2 adaggal vettem, hogy biztosra menjek. Elmagfyarázták hogy hogy műkszik, leírom, hátha érdekel valakit.
Nos, van 2 db 100ml-es flakon. Ha a 2t összeöntjük, az kölcsönhatásba lép egymással. onnantól számított 20percig hat. Tehát, érdemes részletekben kikeverni az anyagot. Nagyon gyorsan kell festeni, mert ha letelik a 20 perc, egyre csak gyengül a hatás. Magyarul, hiába hagyom rajta 1órát, úgysem fog jobban hatni. Szal, miután eltelt a 20 perc, lemossuk a hajat és megnézzük, hogy mi változott, ha nem elég, akkor gyorsan rá mégegy adag. 1 napon belül 2-3 szor is lehet alkalmazni. Lényeg, ha elértük a megfelelő hajszínet, akkor át kell kenni 3% os oxygentával, ezzel lefixáljuk a kapott színt. Ha ezt nem tesszük meg, a haj egyszerűen visszaoxidálódik, tehát visszajön a festett hajszín. Ja és fontos, hogy alufóliás festés legyen. Jólbebugyolálni, hogy meleg legyen és ne kapjon levegőt.
Holnap lesza főpróba. Kivi vok.
Remélem jó lesz.
Szivatni nem akarom, pont azért akarom leszedni ezzel az oxy reloaddal.
Viszont az eredeti hajszínem szőkésbarna. Ha rákenek szimán szőkét, szivatás nélkül, akkor az gondolom nem lesz ugyanolyan, ami a képen van. Az nem baj, ha nem lesz olyan világos, csak sárga ne legyen. Szerinted? Amúgy amivel festeni fogom utána az egy hamvas szín. Ugye nem lesz sárga??????????? Attül rosszullennék...
Szia!
2szer kelbekenni színleszedővel, hogy sötétbarnából szőkét kapjak? Mindjárt akkor mehet is rá a szőke? Nem ez egyszerre? Vagy kell várni egy pér napot, hetet, hogy rá lehessem menni szőkével.
Huu de várom, hogy szőke legyel... :-) 5éve barna vagyok, uuuncsi már..
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szőke hajfesték?
- Feketéből szőke 1 nap alatt :)
- Feketéből szőke?
- Újra! Feketéből más hajszín...
- Szőkítő port otthon használt valaki hajvilágosításra feketéből?
- Tegnap lettem feketéből barna, le lett szivatva a hajam de semmi baja. :) Rakatok póthajat is majd mit gondoltok a hőillesztésről?