Farmerama játék (beszélgetés)
Asszem megkérdezem valamelyik admint, ő talán tudja a megoldást.
Nem dobnék ki feleslegesen 25 aranyat.
De az egész event mégegyszer 100-at megérne aranyban. 1 csillag 1 arany nagyjából:)
Igen ezt a lehetőséget én is láttam de akkor csak azt a sort lehet újra megcsinálni. Megkapom a 6 csillagot némi Csp-t, TP-t meg egy csomó hordót. De mit csinálok a hordókkal?
Az egészet lenne jó újrakezdeni.
Sziasztok
Befejeztem ezt az eventet, de szerintem megérné a csillagok miatt újra megcsinálni. Van erre lehetőség valahogy?
További szép estét, kis munkával, mert tudom, senki nem hagyja abba, míg le nem fekszik☺
Majd szép álmokat:-)
Kisüzem. Aztán majd menet közben megjön az étvágy, szerzel még hármat. Akkor beindul a nagyüzem;)
Komolyra fordítva, gratulálok, és jó munkát kívánok.
Felhősort én is váltottam ki. Van jó pár.
tp-éket, csp-ket só, cukor, 2. szintű kecskét, disznót, denevért ad.
Persze, kinek mi mit ér meg. :))
Ma egész nap roboltoltam, megállás nélkül.
Szaporodtak az aranyaim . (gazdakörből)
Én 2 napig üldöztem. Aztán most van 1 teljes sorozatom, de nincs felhősorom. Pedig megcsináltam a feladatot.
A bp azt mondja ott van. Megnézték mások és ők sem találták nálam.
1 nagy túrót nem rózsaszín ólat. A rózsaszín árán veszek 1 szekérre valót a piacon.
Előbb utóbb úgy is rengeteg lesz. TÜRELEM.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?